Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    Гонзо да е тъп колко да е тъп ,поне никога не е обидил съперник противник и т.н.
    Я пак!

Коментар

Момчето се бори както и много други се борят за правда , ама за тяхната си правда . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Браво на Сър Алекс Фъргюсън - осигурява достоен заместник на Едвин ван дер Саар - Давид де Хея от Атлетико. Сделката е около 21 млн. евро.

Коментар

Humppa написа:
          tomazo написа:
          Гонзо да е тъп колко да е тъп ,поне никога не е обидил съперник противник и т.н.
          Я пак!
          Извън терена
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Това е вярно. Гонзо наистина е сдържан и нямам спомен да е правил изказвания, с които да ме е подразнил. Той по принцип не говори много и добре прави, за да не му личи, че борави с 50 думи :D . За разлика от моя градски Гошо Петков, който таеше много омраза към ЦСКА и непрекъснато я демонстрираше. И за награда за заслугите как го изритаха от любимия Левски...Колега Krasi1914, кой ти каза, че Радуканов бил мека китка? За първи път чувам подобен слух, не че ме интересува. Всеки ли, който се държи възпитано, е обратен? Те и за Иван Иванов, Караджата, Топузаков, Иванков, Йоаким Льов, Ибрахимович, Роналдо и др. говорят, но на кой му пука? А имаше един английски футболист, ако се не лъжа Фашаню се казваше. Беше голям грубиян и мъжкар на терена, но накрая си призна, че е обратен. Съсипаха го от критики за което, а брат му се отрече от него. Мисля, че се самоуби.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Абе мека китка си е Радуканов . Не може отбора му да унижи така жестоко Левски насред Герена и да му спре пътя към Шампионска лига и треньора на ЦСКА да не е мека китка.

Коментар

коцев написа:
                Абе мека китка си е Радуканов . Не може отбора му да унижи така жестоко Левски насред Герена и да му спре пътя към Шампионска лига и треньора на ЦСКА да не е мека китка.
                И така удобно да се наведе на Пирин и Локо Пловдив, според вас :D
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

E това е вече съвсем друго и в реда на нещата .Калиакра не само се наведе ,ами чак легна на Левски ???????

Коментар

Е, как - поне играха тренировъчен мач, без залози, пък вие подпомагате бизнеса на Божков, че сигурно я е закъсал :D
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Как бе момчета?С тези целувки , прегръдки, признания за обич и още какви ли не интимни неща спрямо мъжкия пол радкуканОФФ си е дипломиран п******т.
                      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Някои хора му викат психолог, ама айде ... И аз обичам повечето си приятели ... признавам го ... прегръщам ги, целувам ги ... не знах, но сигурно и аз съм такъв ... Иначе ... като видя стадиона и мед ми капе на сърцето ! ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Krasi1914 написа:
                          Как бе момчета?С тези целувки , прегръдки, признания за обич и още какви ли не интимни неща спрямо мъжкия пол радкуканОФФ си е дипломиран п******т.
                          За кой ли път ме развеселяваш.А бе ти е трябвало шут да станеш. Ко стана ся отбора на НАРОДИТЕ пак без трофей,а омразния противник взе купата.Красииииии къде си да кажеш нещо весело.

Коментар

1 от малкото след падането на комунизма....
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                              1 от малкото след падането на комунизма....
                              Ееее знаех си че ще кажеш нещо весело.

Коментар

Най7, стига си гълчал, все пак отбора на малцинствата, упс, извинявайте - на народа, спечели рекордна калъфка Кофи пилоу, освен това са "(м)орали шампиони"...

Коментар

Working...
                                X