Аз дори не бих се учудил ако ЦСКА се откаже и от купата и даде купата на Славия. И от залагания ще спечели и от изиграни мачове в предварителните кръгове.Вчера с учудване научих че ставали и големи залагания на мачове от юношите.Младо футболистче ме светна че постоянно са залагали .За резултат през първото полувреми , за вкаран гол от еди кого си . И ми каза трика който прилагали как някой трябва непременно да вкара защото има заложено за точно той че ще вкара.Въобще мамата си джаса тоя футбол.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Аз дори не бих се учудил ако ЦСКА се откаже и от купата и даде купата на Славия. И от залагания ще спечели и от изиграни мачове в предварителните кръгове.Вчера с учудване научих че ставали и големи залагания на мачове от юношите.Младо футболистче ме светна че постоянно са залагали .За резултат през първото полувреми , за вкаран гол от еди кого си . И ми каза трика който прилагали как някой трябва непременно да вкара защото има заложено за точно той че ще вкара.Въобще мамата си джаса тоя футбол.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Humppa
Ето какви ги вършат героите от набеденият за "отбора на народа"... Без коментар.Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров се сби с фен по време на вчерашния мач при децата, набор 96, между Левски и Черно море (0:1). Срещата бе финал за Купата на Община Твърдица, която Боримиров изгледа на живо, тъй като синът му Алекс е част от синия състав. На полувремето привърженик на Черно море нахлу на терена и започна да ругае съдията. Възмутен от псувните, Боримиров също слезе на пистата, след което последваха грозните сцени, в които синята легенда удари на няколко пъти побеснелия фен.
Коментар
-
Humppa
Браво, остроумен си Сигурно много се гордееш от постъпката на идола си, и то пред децата. Чуден пример!
Коментар
-
ogi28b написа:Аз не знам, защо е станал боят?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Още снощи из електронните медии се появиха подробни информации за скандала. Ето и казаното днес от Боримиров. http://football.sportal.bg/news.php?news=306311681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Само Браво мога да кажа на Боримиров.Откакто Тартора е на власт мутрите си помислиха, че отново им идва силата...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Другарю Коцев :D Постъпката на Боре е похвална ,явно сте недоразбрал нещо .Гонзо да е тъп колко да е тъп ,поне никога не е обидил съперник противник и т.н. в интервю и прочие ,не помня и да е коментирал теми за цска .Все пак гледайте малко обективно поне на очевадните неща .А колкото повече " тъпи " футболисти има толкова по добре за футбола :D все пак за да станеш професионалист в която и да област на спорта трябва да зарежеш настрана една голяма част от живота ,а учетнето няма какво да го коментирам .Все едно щангистите или лекоатлетите могат да държат няколко часови речи :D А смешно и парадоксално в случая е ,че най-големите палячовци от към изказвания са именно футболните президенти ,като може би се подреждат по глупост както си е класирането в шампионата с редки фойерверки от страна на Венцито Стефановфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Г-н Коцев, нека не забравяме , че Борето е много над комунистическите виждания и дълги години е бил в Германия , изградил си е ИМЕ . А колкото до Гонзо... 7-8-9 клас няма значение важното е , че не е педи за разлика от радуканОФФ681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Айда ,де го чукаш ,де се пука . :D Ако се прочетат предишни мои писаници ще се види че дрКоцев е предложил да се закрие униреситета за икономика в София, а да се открият спортни училища от където излизат най добре подготвени кадри за икономиката на страната ни .Гриша Ганчев бивш борец Венци Стефанов също Бившите президенти на Локо Пловдив Георги Илииев и другия де и него гръмнаха Иво Карамански Ангел Бончев също бивш бореци цяла плеяда от кадърни спортисти. Браво на Боримиров щом е почнал с юмруци да раздава правосъдие. Браво на всички футболисти от Литекс и Левски дето миналата есен направиха шоуто на стадиона в Ловеч. Ашколсун. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар