Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз мисля, че Порто ще победи убедително - напр. 2-0
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Е всички прогнози се осъществиха ЦСКА е в групите на Лига Европа. Само от тях зависи дали ще направят нещо запомнящо се П.П. Въпреки че съм ЦСКА-р си мисля, че днешният резултат е дирижиран....

Коментар

И ако в мача Барселона-Реал съдията дори да помогна на единия отбор, то той надигра категорично другия, и със или без съдийската помощ, пак щеше да е на финала. Но тази вечер човекът в жълто определено бутна купата в ръцете на Порто, като спести втори жълт картон на не знам кой, някъде около средата на 2 полувреме. Ето в такъв момент може да се коментира съдията, как е решил мача, и да се жалват от него, а не като Реал - въобще не знаеха къде се намират, но претенции големи...А манекена щели да го купуват за 1 000 000 000 в Ман Сити Ка’и чес’но, р’збир’ш ли.... С толкова пари ще си купя няколко отбора, ще построя няколко стадиона, и ще останат пари за благотворителната кампания на форума.

Коментар

ogi28b написа:
          И ако в мача Барселона-Реал съдията дори да помогна на единия отбор, то той надигра категорично другия, и със или без съдийската помощ, пак щеше да е на финала. Но тази вечер човекът в жълто определено бутна купата в ръцете на Порто, като спести втори жълт картон на не знам кой, някъде около средата на 2 полувреме. Ето в такъв момент може да се коментира съдията, как е решил мача, и да се жалват от него, а не като Реал - въобще не знаеха къде се намират, но претенции големи...
          че съдията ги бутна Порто - бутна ги... Ама те след гола спряха да играят... Гледах ги с ЦСКА-то на националния... ми на ходом биха с 2:0 и не се напънаха изобщо... много са добри! Да не забравяме, че тази година май нямат загуба никъде! Много ще ми е интересен един мач Барса - Порто за суперкупата на Европа! Макар да искам мача да е Манчо - Порто, заради Бербатов
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ogi28b написа:
            И ако в мача Барселона-Реал съдията дори да помогна на единия отбор, то той надигра категорично другия, и със или без съдийската помощ, пак щеше да е на финала. Но тази вечер човекът в жълто определено бутна купата в ръцете на Порто, като спести втори жълт картон на не знам кой, някъде около средата на 2 полувреме. Ето в такъв момент може да се коментира съдията, как е решил мача, и да се жалват от него, а не като Реал - въобще не знаеха къде се намират, но претенции големи...А манекена щели да го купуват за 1 000 000 000 в Ман Сити Ка’и чес’но, р’збир’ш ли.... С толкова пари ще си купя няколко отбора, ще построя няколко стадиона, и ще останат пари за благотворителната кампания на форума.
            1 000 000 000...Това е умопомрачително. На мен ми трябва време да изпиша толкова много нули, камо ли да ги харча !!! Ако това е истина светът наистина е тръгнал на зле, а някои хора явно не знаят и се чудят какво да правят с парите си при толкова много глад и социални неправди в целия свят. Изумен съм Та ние преди години се "продадохме" на валутния борд за половината от тези пари ако се не лъжа...
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Това са глупости, според мен. 150 милиона и Реал ще клекне :D Хората с пари, са в правото си да ги харчат за каквото искат. Социалните несправедливости са им последната грижа. Света е създаден, за да е несправедлив.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                Това са глупости, според мен. 150 милиона и Реал ще клекне :D Хората с пари, са в правото си да ги харчат за каквото искат. Социалните несправедливости са им последната грижа. Света е създаден, за да е несправедлив.
                E, точно пък за това да е създаден светът - съмнява ме. С нашите действия и бездействия си го правим такъв. Иначе и 150 млн. са мноооого пари за Роналдо. Едно Порто например не струва и половината от тези пари, но си прави кефа из Юръпа.
                A17DTС/S

Коментар

Ами толкова му била клаузата за освобождаване. Някой дава тия пари и Реал нямат право да казват "Не!"

Коментар

Само аз ли не намирам радост в третото място? Явно първите и вторите празнуват, затова ги няма. Честито да ви е. За едните - обичайно, за другите не чак толкова...

Коментар

Не, не си само ти. А обичайното си е обичайно

Коментар

Ако не вземем купата, сезонът ще е провал. И защо трябваше днес да се орезиляват с тази загуба от Локо Пд?
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                          Ако не вземем купата, сезонът ще е провал. И защо трябваше днес да се орезиляват с тази загуба от Локо Пд?
                          Защото има залагания и тото ,за това стават такива резили . :D :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз съм от вторите, но за мен всичко друго, освен първото място, е провал, така че няма повод за празнуване, а не се обаждам, защото, както отдавна съм казал, не проявявам интерес към българското първенство. И да бяхме станали шампиони, много повече ме вълнува започващият утре Ролан Гарос. Поздрави отново на бай Иван!
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

коцев написа:
                              snake написа:
                              Защото има залагания и тото ,за това стават такива резили . :D :D
                              Коцев, честита титла първо. Не знам кой какво е спечелил, кой на какво се радва, ама собственикът, който държи Еврофутболът под нашата кооперация и си залагаше лижерно на мачлета от нашия шампионат редом с две момчета бивши футболисти на Нефтохимик и настоящи трЕнери в ДЮШ на Черноморец от 10 - тина дена са с нови возила, ама качествени де. И понеже съм много мнителен и наивен гледайки коефицентите за загуба на един пропаднал Черноморец срещу Монтана да речем ( беше шестица )не знам защо в главата ми нахлуха мисли свързващи новите придобивки с неадекватните резултати на Черноморец, който загуби у дома от всичко което му е гостувало, а спечели точки срещу корави отбори навън. Не знам - може и световната конспирация да ми е виновна :D
                              A17DTС/S

Коментар

snake написа:
                                И аз това се питам ? Нали всички говорят за честта на фланелката, на емблемата, на екипа и прочие. ЦСКА излезе с отбор готов да падне и с 5-6 гола. Защо беше нужна тази подигравка един път с феновете на отбора, друг път и с феновете на Локо Пд. Миналата година ЦСКА подходи по същия начин последния кръг в Бургас, когато излезе с юноши и падна САМО с 2-0...Е-еее, заслужават ли публика БГ отборите ? В Бургас пък чак оня ден Събев разбрал, че вина на стадиона да няма хора бил отборът :D ...Ами сигурно - аз поне не ходя на мач за да гледам врабчетата.ПС: Прощавайте, че дублирах постовете си, но ми дойде отвътре.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X