И аз мисля, че Порто ще победи убедително - напр. 2-0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Е всички прогнози се осъществиха ЦСКА е в групите на Лига Европа. Само от тях зависи дали ще направят нещо запомнящо се П.П. Въпреки че съм ЦСКА-р си мисля, че днешният резултат е дирижиран....
Коментар
-
И ако в мача Барселона-Реал съдията дори да помогна на единия отбор, то той надигра категорично другия, и със или без съдийската помощ, пак щеше да е на финала. Но тази вечер човекът в жълто определено бутна купата в ръцете на Порто, като спести втори жълт картон на не знам кой, някъде около средата на 2 полувреме. Ето в такъв момент може да се коментира съдията, как е решил мача, и да се жалват от него, а не като Реал - въобще не знаеха къде се намират, но претенции големи...А манекена щели да го купуват за 1 000 000 000 в Ман Сити Ка’и чес’но, р’збир’ш ли.... С толкова пари ще си купя няколко отбора, ще построя няколко стадиона, и ще останат пари за благотворителната кампания на форума.
Коментар
-
ogi28b написа:И ако в мача Барселона-Реал съдията дори да помогна на единия отбор, то той надигра категорично другия, и със или без съдийската помощ, пак щеше да е на финала. Но тази вечер човекът в жълто определено бутна купата в ръцете на Порто, като спести втори жълт картон на не знам кой, някъде около средата на 2 полувреме. Ето в такъв момент може да се коментира съдията, как е решил мача, и да се жалват от него, а не като Реал - въобще не знаеха къде се намират, но претенции големи...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ogi28b написа:И ако в мача Барселона-Реал съдията дори да помогна на единия отбор, то той надигра категорично другия, и със или без съдийската помощ, пак щеше да е на финала. Но тази вечер човекът в жълто определено бутна купата в ръцете на Порто, като спести втори жълт картон на не знам кой, някъде около средата на 2 полувреме. Ето в такъв момент може да се коментира съдията, как е решил мача, и да се жалват от него, а не като Реал - въобще не знаеха къде се намират, но претенции големи...А манекена щели да го купуват за 1 000 000 000 в Ман Сити Ка’и чес’но, р’збир’ш ли.... С толкова пари ще си купя няколко отбора, ще построя няколко стадиона, и ще останат пари за благотворителната кампания на форума.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dikanio написа:Това са глупости, според мен. 150 милиона и Реал ще клекне :D Хората с пари, са в правото си да ги харчат за каквото искат. Социалните несправедливости са им последната грижа. Света е създаден, за да е несправедлив.A17DTС/S
Коментар
-
Humppa
-
Аз съм от вторите, но за мен всичко друго, освен първото място, е провал, така че няма повод за празнуване, а не се обаждам, защото, както отдавна съм казал, не проявявам интерес към българското първенство. И да бяхме станали шампиони, много повече ме вълнува започващият утре Ролан Гарос. Поздрави отново на бай Иван!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
коцев написа:snake написа:Ако не вземем купата, сезонът ще е провал. И защо трябваше днес да се орезиляват с тази загуба от Локо Пд?A17DTС/S
Коментар
-
snake написа:Ако не вземем купата, сезонът ще е провал. И защо трябваше днес да се орезиляват с тази загуба от Локо Пд?A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар