Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Crash73 написа:
    Добре, извинявай ogi28b.. Наистина рядко я чета тая тема, но и не съм искал да те засегна по никакъв начин. -------- пп: Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...
    Не си ме засегнал, макар че наистина не е приятно да нарекат човек "левскар" Майтапа се, Краси Националния отбор на Германия е най-великия - Месут Йозил/Юзил, Подолски, Кедира, Клозе... Чехът Немец... Шведът Хенрик Ларсон...
    Не съм съгласен с това мнение.Едно е да си натурализиран германец(българин и т.н.), а съвсем друго е да си роден и израстнал в дадената страна.За съжаление човек не може да избира родителите си и мястото където да се роди.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И к’во ся? Лецкиту биха малката си сестра от Пловдив с чисто футболни средства, така ли?

Коментар

Humppa написа:
        И к’во ся? Лецкиту биха малката си сестра от Пловдив с чисто футболни средства, така ли?
        Май да, дузпата си беше такава, головете също
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Шегаджия
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

М/у другото, Барса шампион!
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Ти ако кажеш , че и барцилона е станала шампион с "чисто футболни средства" ... грях ти на душата
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Честита титла на Манчестъ Юнайтед!!!

Коментар

Krasi1914 написа:
                  Ти ако кажеш , че и барцилона е станала шампион с "чисто футболни средства" ... грях ти на душата
                  С ръка на сърцето - не е /с мааалко помощ/
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Krasi1914 написа:
                    Ти обаче продължаваш да ръсиш глупост след глупост и да провокираш хората,ако бях модератор само зареди л..... ти ник щях да ти подам банана.

Коментар

Най-важното е, че Милан е шампион, оставете ги Бърцилоната и МЮ, ще им гледаме сеира и на финала по неволя :D
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

nai7 написа:
                        Krasi1914 написа:
                        Ти обаче продължаваш да ръсиш глупост след глупост и да провокираш хората,ако бях модератор само зареди л..... ти ник щях да ти подам банана.
                        Разбирач я кажи тогава,видяхме че за България и Испания знаеш как.Ами кажи за Германи,за Франция и Италия.Там как станаха гледам че ги чуваш нещата.УеФскаритЕ ако УеФски не е шампион значи този който е,е станла със купуване на мачове.Абе те са отбора на народите и техния президент е най-чесния гражданин на РБ.Те не купуват мачове,абе каквото и да си говорим те са МОРАЛНИТЕ ШАМПИОНИ.

Коментар

С моралните шампиони спор не може да води . Нека ги оставим да се порадват повечко на моралната си титла .Даже от сърце им пожелам и следващите пет години да са все морални шампиони . Никой отбор да не може да ги измести от тая титла . В тоя свят всичко се връща тъпкано . Есента победиха ЦСКА с гол на Бембелото след като фаулира Акуаро грубо и само съдията не видя фала . Същия съдия не видя и грубото нарушение срещу Делев в наказателното поле на Левски . Но тая пролет им се върна тъпкано тая тяхна победа . Смело може да се кажи че ако ЦСКА не беше аргасал така яко Левски на Герена то сега Левски щеше да е първи . Обаче никой на може да отрече че в момента само един отбор притежава игрова форма и рутина . Това е ЦСКА. Нищо че съм от Литекс.И не го виждам моя Литекс с тая игра и тия футболисти да направи нещо наесен в Европа.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мr. Коцев , носят се слухове ,че играчите на Берое днес дори не са се изпотили

Коментар

Ми да са се поизпотили бре ? Пък и времето беше топло и какво им пречеше да се поизпотят малко .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Той за друго ти намеква Ти май не можеш да включиш. А иначе Латекс не само, че няма да направят нищо в Европа, но и аз чакам нов Спартак Москва и водка но. 5. Гришата тук е силен ама там не важи.

Коментар

Working...
                                X