Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Маркиньос просто е слаб. Нито той става за национал, нито Платини, когото също смятат да направят българин. Гъргоров и Генков играят на същите постове и са по-добри от двамата. Ако ще има натурализирани чужденци в национала, нека са наистина добри.
    Че Маркиньос не става две мнения няма,ама да ми говориш за Генков и Гъргоров ще се направя че не съм го прочел от теб.Ами я ми кажи Сърмов и Н.Димитров ко праят там?

Коментар

night flight, за пореден път се изявяваш като Леке ! (отнася се за коментара ти на мнението ми )Хем нищо не знаеш , хем си лаеш. Спри да дразниш.
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Гъргоров си е футболист отвсякъде, макар в последните сезони да играе рядко. Цветан Генков е малко плах, но е роден голмайстор. Още ме е яд и за Мартин Камбуров, на който не знам защо не дадоха сериозен шанс в националния, а можеше да постигне много. Може би защото се засече с Бербатов, а за двама централни нападатели място няма.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          Гъргоров си е футболист отвсякъде, макар в последните сезони да играе рядко. Цветан Генков е малко плах, но е роден голмайстор. Още ме е яд и за Мартин Камбуров, на който не знам защо не дадоха сериозен шанс в националния, а можеше да постигне много. Може би защото се засече с Бербатов, а за двама централни нападатели място няма.
          Не ми каза за Сърмата и Н.Димитров?

Коментар

Е, какво да ти казвам за тях, то е ясно, че не ги харесвам. И не защото са играли в Левски, а защото са средняци, съвсем обикновени футболисти без качества за националния отбор.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              Е, какво да ти казвам за тях, то е ясно, че не ги харесвам. И не защото са играли в Левски, а защото са средняци, съвсем обикновени футболисти без качества за националния отбор.
              Ама по добре хич да не ги вика,нека да извика Гарата белким колегата горе изпусне парата.Тогава ще го видя дали ще вика вън чернокожите от националния.

Коментар

Crash73 написа:
                Добре, извинявай ogi28b.. Наистина рядко я чета тая тема, но и не съм искал да те засегна по никакъв начин. -------- пп: Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...
                Не си ме засегнал, макар че наистина не е приятно да нарекат човек "левскар" Майтапа се, Краси Националния отбор на Германия е най-великия - Месут Йозил/Юзил, Подолски, Кедира, Клозе... Чехът Немец... Шведът Хенрик Ларсон...

Коментар

Казах ти ... и Пеле да викне ВЪН !Няма място за чужденци в отбора. Просто националния отбор нека си бъде с наши футболисти Българи , не чужденци.
                  681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

На др. Коцев му честитя титлата, понеже е добър човек, но на Литекс няма как да им честитя - отдавна се знае мнението ми, как този отбор става шампион. Но, това не пречи на феновете да се радват на титлата, по какъвто и да е начин извоювана. Наздраве, др. Коцев!
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                      На др. Коцев му честитя титлата, понеже е добър човек, но на Литекс няма как да им честитя - отдавна се знае мнението ми, как този отбор става шампион. Но, това не пречи на феновете да се радват на титлата, по какъвто и да е начин извоювана. Наздраве, др. Коцев!
                      Подкрепям те напълно !

Коментар

Е Вие какво очаквахте баш чершафите ли да ни правят шампиони ,Бат Венци си знае работата ,голям смях ще бъде ако цска падне за купата :D ако устискат 0 0 без да си вкарат автогол :D
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

http://www.temasport.com/news/view/%...0%BE/news:8517

Коментар

Много приказки без покритие.Илиян Илиев та Илиян Илиев. Видяхме в мача срещу Левски наскоро колко струват написаните неща в статията .Тъй че всичко е търговия и пари.Сега ще се напънат със всички сили срещу ЦСКА и така би трябвало да бъде.Колкото до Литекс като гледах мача снощи със Славия ми се ще да кажа че отбора също върви по прав път и набляга на собствени кадри Цветанов,Миланов и още няколко от Академията на ЛитексПросто това десетилетие футбола в България ще е под хегемонията на Литекс.
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                              Много приказки без покритие.Илиян Илиев та Илиян Илиев. Видяхме в мача срещу Левски наскоро колко струват написаните неща в статията .Тъй че всичко е търговия и пари.Сега ще се напънат със всички сили срещу ЦСКА и така би трябвало да бъде.Колкото до Литекс като гледах мача снощи със Славия ми се ще да кажа че отбора също върви по прав път и набляга на собствени кадри Цветанов,Миланов и още няколко от Академията на ЛитексПросто това десетилетие футбола в България ще е под хегемонията на Литекс.
                              Kолега Коцев. Тема спорт е вестник на "нашия човек" Митьо Събев. Той продава всичко. Ако си платим с тебе - такваЗ статийка ще ни изкусурят, че не моЙ се познаем. Колкото повече плащаме толкоЗ по Убаво ще ни "гиздят" там. Та и с Берое е тъЙ.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе водили сме го този спор, ама аз пак да апелирам да не се говорят такива работи за Митко Събев, ако не си ходил да си пуснеш статия ... И не само за Събев де ... някак си така много лесно набеждаваме хората ... Преди година и Титан щяха да затрият и армията и ЦСКА, пък то какво стана ... и концесия взеха ... Много предубедени сме, а в същност повечето сме адски далече от реалните неща, които се случват, гадаем си нещо и си правим някакви изводи по хороскопа на Алена ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X