snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
night flight, за пореден път се изявяваш като Леке ! (отнася се за коментара ти на мнението ми )Хем нищо не знаеш , хем си лаеш. Спри да дразниш.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Гъргоров си е футболист отвсякъде, макар в последните сезони да играе рядко. Цветан Генков е малко плах, но е роден голмайстор. Още ме е яд и за Мартин Камбуров, на който не знам защо не дадоха сериозен шанс в националния, а можеше да постигне много. Може би защото се засече с Бербатов, а за двама централни нападатели място няма.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Гъргоров си е футболист отвсякъде, макар в последните сезони да играе рядко. Цветан Генков е малко плах, но е роден голмайстор. Още ме е яд и за Мартин Камбуров, на който не знам защо не дадоха сериозен шанс в националния, а можеше да постигне много. Може би защото се засече с Бербатов, а за двама централни нападатели място няма.
Коментар
-
snake написа:Е, какво да ти казвам за тях, то е ясно, че не ги харесвам. И не защото са играли в Левски, а защото са средняци, съвсем обикновени футболисти без качества за националния отбор.
Коментар
-
Crash73 написа:Добре, извинявай ogi28b.. Наистина рядко я чета тая тема, но и не съм искал да те засегна по никакъв начин. -------- пп: Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...
Коментар
-
Казах ти ... и Пеле да викне ВЪН !Няма място за чужденци в отбора. Просто националния отбор нека си бъде с наши футболисти Българи , не чужденци.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
sugarboy написа:На др. Коцев му честитя титлата, понеже е добър човек, но на Литекс няма как да им честитя - отдавна се знае мнението ми, как този отбор става шампион. Но, това не пречи на феновете да се радват на титлата, по какъвто и да е начин извоювана. Наздраве, др. Коцев!681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
-
Много приказки без покритие.Илиян Илиев та Илиян Илиев. Видяхме в мача срещу Левски наскоро колко струват написаните неща в статията .Тъй че всичко е търговия и пари.Сега ще се напънат със всички сили срещу ЦСКА и така би трябвало да бъде.Колкото до Литекс като гледах мача снощи със Славия ми се ще да кажа че отбора също върви по прав път и набляга на собствени кадри Цветанов,Миланов и още няколко от Академията на ЛитексПросто това десетилетие футбола в България ще е под хегемонията на Литекс.
Коментар
-
коцев написа:Много приказки без покритие.Илиян Илиев та Илиян Илиев. Видяхме в мача срещу Левски наскоро колко струват написаните неща в статията .Тъй че всичко е търговия и пари.Сега ще се напънат със всички сили срещу ЦСКА и така би трябвало да бъде.Колкото до Литекс като гледах мача снощи със Славия ми се ще да кажа че отбора също върви по прав път и набляга на собствени кадри Цветанов,Миланов и още няколко от Академията на ЛитексПросто това десетилетие футбола в България ще е под хегемонията на Литекс.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Абе водили сме го този спор, ама аз пак да апелирам да не се говорят такива работи за Митко Събев, ако не си ходил да си пуснеш статия ... И не само за Събев де ... някак си така много лесно набеждаваме хората ... Преди година и Титан щяха да затрият и армията и ЦСКА, пък то какво стана ... и концесия взеха ... Много предубедени сме, а в същност повечето сме адски далече от реалните неща, които се случват, гадаем си нещо и си правим някакви изводи по хороскопа на Алена ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар