Защо изказваш твърдение, за което не ме питаш дали е вярно? Може би първо е редно да питаш дали съм се отказал тогава, и ако кажа да - тогава да следва този въпрос. Сега няма как да отговоря, защото твърдението е невярно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Защо изказваш твърдение, за което не ме питаш дали е вярно? Може би първо е редно да питаш дали съм се отказал тогава, и ако кажа да - тогава да следва този въпрос. Сега няма как да отговоря, защото твърдението е невярно1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Колега, тъй като визираш мен, ще ти заявя категорично, че аз съм от ЦСКА Явно следиш тази тема доста рядко, може би сега си я видял просто, но ако от един пост направи извод че съм от Левски - не си прав. И не от ЦСКА или Левски, ако ще да ми докарат цял отбор МЕГА-ХИПЕР звезди-негри - ще се откажа от националния отбор, ако ще и световни шампиони да станат. Аз искам да съм от България, а не от Африка.На Коцев няма да му честитим втората титла, защото не е почерпил за първата още.
Коментар
-
коцев написа:Е па очаквам и някои от левскарчетата да се престраши и да каже: честито др.Коцев ! Пожелаваме ти и следващата година пак за трети път да сте Шампиони.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Коментар
-
Добре, извинявай ogi28b.. Наистина рядко я чета тая тема, но и не съм искал да те засегна по никакъв начин. Встрани от закачките, аз лично не виждам никакъв проблем че чернокожи играят или ще играят в националния. Виждаме какви са нашите хубавци, за последните 15 години имаме само трима класни играчи, в смисъл такива "успели и изградили кариери" - Бербо, Мартин Петров, Стилиян Петров.Сега дали Маркиньос е правилен избор, това си е решение на Матеус - който всъщност аз не приемам, но не съм се отказал от националния! Тенденциите да се ползват чужди треньори и да се натурализират играчи не е от вчера... така че... ще чакаме и ще гледаме какво ще стане. Предпочитам негъра, ако играе и се раздава, пред Джизъса който повече мисли за прическата си. пп: Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Маркиньос просто е слаб. Нито той става за национал, нито Платини, когото също смятат да направят българин. Гъргоров и Генков играят на същите постове и са по-добри от двамата. Ако ще има натурализирани чужденци в национала, нека са наистина добри.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар