Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо изказваш твърдение, за което не ме питаш дали е вярно? Може би първо е редно да питаш дали съм се отказал тогава, и ако кажа да - тогава да следва този въпрос. Сега няма как да отговоря, защото твърдението е невярно

Коментар

Абе оставете го тоя национален отбор .Радвайте се на моя Литекс . Шампиони сме за втора поредна година .И Славия я отнесохме . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ogi28b написа:
        Защо изказваш твърдение, за което не ме питаш дали е вярно? Може би първо е редно да питаш дали съм се отказал тогава, и ако кажа да - тогава да следва този въпрос. Сега няма как да отговоря, защото твърдението е невярно
        В интерес на истината, споменатия от мен църен, се справяше много по-добре от белчовците...На нац. отбор му трябват играчи, не манекенки..Честито колега Коцев!
        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Е па очаквам и някои от левскарчетата да се престраши и да каже: честито др.Коцев ! Пожелаваме ти и следващата година пак за трети път да сте Шампиони.

Коментар

Те се отказват от националния заради чернокожи играчи на ЦСКА в него, ти ще чакаш поздравления от тях...
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Колега, тъй като визираш мен, ще ти заявя категорично, че аз съм от ЦСКА Явно следиш тази тема доста рядко, може би сега си я видял просто, но ако от един пост направи извод че съм от Левски - не си прав. И не от ЦСКА или Левски, ако ще да ми докарат цял отбор МЕГА-ХИПЕР звезди-негри - ще се откажа от националния отбор, ако ще и световни шампиони да станат. Аз искам да съм от България, а не от Африка.На Коцев няма да му честитим втората титла, защото не е почерпил за първата още.

Коментар

коцев написа:
                Е па очаквам и някои от левскарчетата да се престраши и да каже: честито др.Коцев ! Пожелаваме ти и следващата година пак за трети път да сте Шампиони.
                Честито от сърце др. Коцев! Ама не Ви ли нагарча малко честитото на ловчанлии...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Добре де ,ще изчакам още една година и следващата година по това време ще почертя наведнаж и за третата титла .

Коментар

коцев написа:
                    Добре де ,ще изчакам още една година и следващата година по това време ще почертя наведнаж и за третата титла .
                    Почерпи си сега двойно за всеки случай, пък догодина си е за догодина. Добър повод да почерпиш е НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФОРУМА

Коментар

Да ти кажа че това е много заинтригуващо предложение и до понеделник ще имаш отговор . Много ми се ще да поразкърша Стилото до Китен хем имам отбивка и до Бургас. :D

Коментар

Добре, извинявай ogi28b.. Наистина рядко я чета тая тема, но и не съм искал да те засегна по никакъв начин. Встрани от закачките, аз лично не виждам никакъв проблем че чернокожи играят или ще играят в националния. Виждаме какви са нашите хубавци, за последните 15 години имаме само трима класни играчи, в смисъл такива "успели и изградили кариери" - Бербо, Мартин Петров, Стилиян Петров.Сега дали Маркиньос е правилен избор, това си е решение на Матеус - който всъщност аз не приемам, но не съм се отказал от националния! Тенденциите да се ползват чужди треньори и да се натурализират играчи не е от вчера... така че... ще чакаме и ще гледаме какво ще стане. Предпочитам негъра, ако играе и се раздава, пред Джизъса който повече мисли за прическата си. пп: Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...
                        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                          Ако Хитлер разбере че в националния отбор на Германия играят негри и мюсюлмани, сигурно ще се обърне в гроба...
                          Вчера гледах мач на националния юношески отбор до 17 години на Германия. Сигурно повече от половината играчи бяха с турски имена, а за цвят имаше и един ченокож :D
                          преди - TIPO
                          сега - VOLVO XC60

Коментар

Честито Mr. Коцев.Вън черните и чуждестранните футболисти от националния !
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                              Честито Mr. Коцев.Вън черните и чуждестранните футболисти от националния !
                              Хахаха що не викаше така преди време,ако не беше тъжно щях да ти се изсмея във синьото лице.

Коментар

Маркиньос просто е слаб. Нито той става за национал, нито Платини, когото също смятат да направят българин. Гъргоров и Генков играят на същите постове и са по-добри от двамата. Ако ще има натурализирани чужденци в национала, нека са наистина добри.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X