Както винаги, др. Коцев е прав. Аз отдавна не гледам вече български футбол, а положенията, които коментираме тук, съм ги засичал на повторения, или по линкове в сайтовете. Но нали форумът е, за да върви приказката и да поддържаме добро настроение. Така че, нито ми дреме, кой знае колко, че Литекс е шампион, нито кой знае колко се вълнувам какво е казал Батков и какво са отвърнали боклукчиите. Гледам футбол за собствено удоволствие, без да се задълбочавам в и без това плитките интриги в родното първенство.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много пъти съм казвал ,че ако Гришата беше вложил тия милиони дето ги похарчи по футболистите в икономиката на града всички ловчалии дето го срещнат ръка щяха да му целуват . А сега ходи с 10 души охрана навсякъде. Идвали са при мен негови работници в разните му фирми и се кахърят дано ремонта на телевизора струва малко пари, защото получават минималната заплата . Е то за това новоизлюпените капиталисти са червиви от пари, а работниците им едвам свързват двата края. Защо когато гледате мач излъчван от Ловеч има публика стотина човека ??? Ами отговорете си сами . Тъй че дали Литекс е Шампион , дали Левски , дали Славия на мен ми е все толкова .И се чудя на някои колеги с какво настървение защитават и футболистите и шефовете на клубовете .Вижте какви коли карат и едните и другите ,какъв охолен живот живеят и ни се надсмиват над нашето дърлене по стадиона и по форумите . Те си вземат големите пари ,а ние нека си тровим нервите .
Коментар
-
коцев написа:Много пъти съм казвал ,че ако Гришата беше вложил тия милиони дето ги похарчи по футболистите в икономиката на града всички ловчалии дето го срещнат ръка щяха да му целуват . А сега ходи с 10 души охрана навсякъде. Идвали са при мен негови работници в разните му фирми и се кахърят дано ремонта на телевизора струва малко пари, защото получават минималната заплата . Е то за това новоизлюпените капиталисти са червиви от пари, а работниците им едвам свързват двата края. Защо когато гледате мач излъчван от Ловеч има публика стотина човека ??? Ами отговорете си сами . Тъй че дали Литекс е Шампион , дали Левски , дали Славия на мен ми е все толкова .И се чудя на някои колеги с какво настървение защитават и футболистите и шефовете на клубовете .Вижте какви коли карат и едните и другите ,какъв охолен живот живеят и ни се надсмиват над нашето дърлене по стадиона и по форумите . Те си вземат големите пари ,а ние нека си тровим нервите .
Коментар
-
коцев написа:И аз съм привърженик на ЦСКА ,но на оня ЦСКА дето отстрани Ливърпул ,Аякс и Нотингам все Европейски Шампиони по тогавашно време . За награда както каза Никодимов са им дали по един чернобял Юност. :D :D А сега ...... немам думи .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тогава навремето самите футболисти изпитваха радост да играят пред 50 и повече хиляди публика и без пари..Второ : тогава имахме отбори които успешно биеха прехвалени отбори от Европа. И Локо Пловдив победи Ювентус и Марек победи Байрен Мюнхен тук, но тогава нямаше такова текучество на футболистите .Заиграе ли в един отбор то играе до навършване на годините в него .За това тогава самите футболисти така се бяха обиграли в отборите си че си знаеха и кътните зъби . А сега на всеки 6 месеца освобождават едни ,вземат други и след 6 месеца пък махат тези и вземат други . Така отбор се не гради .Я ги остави едни и същи футболисти да играят три -четири години в един отбор да видим дали няма да има резултат после . Но това е работа на собствениците . Ние сме зрители, ако искаме отиваме и ги гледаме ,ако не искаме стоим си в къщи .Демокрация.
Коментар
-
коцев написа:Тогава навремето самите футболисти изпитваха радост да играят пред 50 и повече хиляди публика и без пари..Второ : тогава имахме отбори които успешно биеха прехвалени отбори от Европа. И Локо Пловдив победи Ювентус и Марек победи Байрен Мюнхен тук, но тогава нямаше такова текучество на футболистите .Заиграе ли в един отбор то играе до навършване на годините в него .За това тогава самите футболисти така се бяха обиграли в отборите си че си знаеха и кътните зъби . А сега на всеки 6 месеца освобождават едни ,вземат други и след 6 месеца пък махат тези и вземат други . Така отбор се не гради .Я ги остави едни и същи футболисти да играят три -четири години в един отбор да видим дали няма да има резултат после . Но това е работа на собствениците . Ние сме зрители, ако искаме отиваме и ги гледаме ,ако не искаме стоим си в къщи .Демокрация.
Коментар
-
коцев написа:Тогава навремето самите футболисти изпитваха радост да играят пред 50 и повече хиляди публика и без пари..Второ : тогава имахме отбори които успешно биеха прехвалени отбори от Европа. И Локо Пловдив победи Ювентус и Марек победи Байрен Мюнхен тук, но тогава нямаше такова текучество на футболистите .Заиграе ли в един отбор то играе до навършване на годините в него .За това тогава самите футболисти така се бяха обиграли в отборите си че си знаеха и кътните зъби . А сега на всеки 6 месеца освобождават едни ,вземат други и след 6 месеца пък махат тези и вземат други . Така отбор се не гради .Я ги остави едни и същи футболисти да играят три -четири години в един отбор да видим дали няма да има резултат после . Но това е работа на собствениците . Ние сме зрители, ако искаме отиваме и ги гледаме ,ако не искаме стоим си в къщи .Демокрация.A17DTС/S
Коментар
-
Според мен основна вина има залагането в разни залози . Ако ги извадят футболните мачове от залозите ще се получават коренно различни резултати.Ето малко истина .http://www.blitz.bg/sport/article/93108
Коментар
-
ntodorov написа:коцев написа:Тогава навремето самите футболисти изпитваха радост да играят пред 50 и повече хиляди публика и без пари..Второ : тогава имахме отбори които успешно биеха прехвалени отбори от Европа. И Локо Пловдив победи Ювентус и Марек победи Байрен Мюнхен тук, но тогава нямаше такова текучество на футболистите .Заиграе ли в един отбор то играе до навършване на годините в него .За това тогава самите футболисти така се бяха обиграли в отборите си че си знаеха и кътните зъби . А сега на всеки 6 месеца освобождават едни ,вземат други и след 6 месеца пък махат тези и вземат други . Така отбор се не гради .Я ги остави едни и същи футболисти да играят три -четири години в един отбор да видим дали няма да има резултат после . Но това е работа на собствениците . Ние сме зрители, ако искаме отиваме и ги гледаме ,ако не искаме стоим си в къщи .Демокрация.
Коментар
-
Tя е болна тема там колега. Га ходех на мачовете на Нефтохимик във В група 88-89 год. много от сегашните хард мазутчета не бяха родени. Никога публиката не се е деляла през годините. Аз си поддържах и поддържам двата бургаски отбора независимо кой къде играе. Когато Нафтата влезе сезон 94-95 година в А група - публиката от Черноморец си я поддържаше. То друга публика в Бургас нямаше, защото на мачовете на Нафтата във В група 5 години преди това ходехме аз и около 1500 човека предимно дядовци - пенсионери от Червено знаме ( включая и дядо си) припознаващи отборът, като Локо Бургас де.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар