И този резултат го знаем п.п. много съ бърз с wiki-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Модераторите сории амаа няма да стане да стане едни да плюят , аз да си мълча ! Гледайте и другите какво пишат , ама хубаво гледайте !Правилата за всички . Като редактирате мнения ще редактирате на всички , не само моето ! Нали за това е футболна тема, за да се изказваме свободно ?А вие го обърнахте на комунизъм !681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Модераторите сории амаа няма да стане да стане едни да плюят , аз да си мълча ! Гледайте и другите какво пишат , ама хубаво гледайте !Правилата за всички . Като редактирате мнения ще редактирате на всички , не само моето ! Нали за това е футболна тема, за да се изказваме свободно ?А вие го обърнахте на комунизъм !
Коментар
-
vesko написа:Честито на всички левскари. На път са да се класират втори след мач с 2 гола от засада и 2 неотсъдени дузпи за литекс. Ама съдба -- вечно да си втори.
Коментар
-
Krasi1914 написа:Модераторите сории амаа няма да стане да стане едни да плюят , аз да си мълча ! Гледайте и другите какво пишат , ама хубаво гледайте !Правилата за всички . Като редактирате мнения ще редактирате на всички , не само моето ! Нали за това е футболна тема, за да се изказваме свободно ?А вие го обърнахте на комунизъм !Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Мr. Kоцев , и Орманджиев и Момироф са пристрастни доказали са го във времето.А такава "дузпа" и дихона няма да я даде.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Краси и аз не бях се задълбочавал за дузпите ,но снощи като се гледаше видеозаписа си пролича всичко . Лошото е че понеже съдията е чужденец никой нищо не каза а ако беше българин футболистите щяха да го понесат по игрището като вестник по стърнище . Затова се съгласявам със снощните коментатори че нашите футболисти и футболни президенти са гола вода . Ето Челси падна от Ман.Юнайтед но след мача и двамата треньори си стиснаха ръцете и никой не отрони дума против другия . А тук след мача бай Ганьо веднага взе да ги ръси едни че са морални шампиони че Гришата укривал ДДС че купувал мачове а забрави как Левски става шампион като играха 10 минути повече с Родопа докато Левски вкара победния гол . Не че и Литекс и ЦСКА са цвете ама поне за сега мълчат .Нима Калиакра победи Черноморец истински снощи ??? Мачове винаги се се купували и продавали от всички отбори.
Коментар
-
коцев написа:Краси и аз не бях се задълбочавал за дузпите ,но снощи като се гледаше видеозаписа си пролича всичко . Лошото е че понеже съдията е чужденец никой нищо не каза а ако беше българин футболистите щяха да го понесат по игрището като вестник по стърнище . Затова се съгласявам със снощните коментатори че нашите футболисти и футболни президенти са гола вода . Ето Челси падна от Ман.Юнайтед но след мача и двамата треньори си стиснаха ръцете и никой не отрони дума против другия . А тук след мача бай Ганьо веднага взе да ги ръси едни че са морални шампиони че Гришата укривал ДДС че купувал мачове а забрави как Левски става шампион като играха 10 минути повече с Родопа докато Левски вкара победния гол . Не че и Литекс и ЦСКА са цвете ама поне за сега мълчат .Нима Калиакра победи Черноморец истински снощи ??? Мачове винаги се се купували и продавали от всички отбори.
Коментар
-
Колега ,нека приемаме при сърце и други мнения различни от нашите . Така го е видял колегата ,така си мисли че е и нека уважаваме и неговото мнение .Нека да спорим но тона в спора да бъде приятен за спорене без различни епитети и обиди . Аз също се ядосвам на мене си че понякога в някой отговори използвам език който не ми харесва.
Коментар
-
Много ясно се вижда, че няма никаква засада при гола на Дембеле, а и чист гол не им зачетоха, заради неправилно маркирана засада. Дузпа при положението, дето оня мургавият се сърди, че съдията не харесвал бразилци, също няма, защото първо беше избита топката. Така че, резултатът реално си беше 3-0. А Орманджиев и Момиров какво да коментират - цесекарчета момчета - така им е изгодно, така коментират.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
коцев написа:Колега ,нека приемаме при сърце и други мнения различни от нашите . Така го е видял колегата ,така си мисли че е и нека уважаваме и неговото мнение .Нека да спорим но тона в спора да бъде приятен за спорене без различни епитети и обиди . Аз също се ядосвам на мене си че понякога в някой отговори използвам език който не ми харесва.
Коментар
-
Влиза един привърженик на Левски във фен-магазина и казва: - Искам да си купя фланелка на Левски.Продавачката: - А какъв модел предпочитате -- на вратар, на нападател или на съдия?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар