Този път и съдията не спаси селяните от ловеч . п.с Humppa сменяй лепилото.Прекаляваш с тези изрази. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
krasi1914, нещо искаш да ми кажеш, или това е поредната ти плоска шега?Искам да ти напомня, че това не са форумите на топспорт, тук хората се уважават, а ти напоследък много помия наля в тази тема!Не съм от наркоманчетата, които висят по Б и Г секторите с плувнали, зачервени очи, имай малко респект!През 1939 година се е изиграл приятелски мач между отборите на АС23 и Левски, в който мач АС23 побеждава с 11:4. А както казва историята ЦСКА е наследник на АС23!
Коментар
-
Humppa написа:krasi1914, нещо искаш да ми кажеш, или това е поредната ти плоска шега?Искам да ти напомня, че това не са форумите на топспорт, тук хората се уважават, а ти напоследък много помия наля в тази тема!Не съм от наркоманчетата, които висят по Б и Г секторите с плувнали, зачервени очи, имай малко респект!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa
Ичкин, не си ме разбрал явно, или аз съм се изразил грешно! Пък що да съм едноок? Две очи си имам, две ръце, два крака, че и друго по две, и лепило не дишам!Много яко ме анализира в твоето мнение, нямам нужда от психолог, благодаря!Като казвам наркоманчета имам предвид точно тях. Има ги и в Б сектор и в Г сектор, тези, които НЕ отиват на стадиона да ГЛЕДАТ мач! Щом ходиш в Г сектор, значи си ги виждал... И чак пък да съм затворен и да виждам само това, което искам... От много отдавна въм видял всичката измет, която ходи и на мачове, и на концерти, виждал съм какво ли не, и то точно от тези за които пиша. Не съм имал в предвид всички ЦСКА-ри или Левскари. Мисля че не съм го написал толкова мъгляво, нали?П.П. И аз ходя на Армията в сектор Г. Не съм имал проблеми с прожекторите.
Коментар
-
Наркоманчета има и по другите сектори, има и в оперите ... т’ва разхвърляне на хора по различни купички с етикети на тях е смешно ... Че е пресилена реакцията ми - пресилена е, но ... не е продиктувано от факт на лична основа, нито пък се обиждам от нещо ... просто ежедневно вече ми писва от такива хора ... адски противно постоянно различните хора да задраскват противоположните им. В сектор Г и аз ходя НЕ за да гледам мача, а за да подкрепя отбора ... ако ходя да гледам мача, ходя в А ... от Б и Г нищо не се вижда ... да не говорим, че ако наистина искам да гледам някой мач, го гледам в нас. Еднооките са порода, която си затварят съответното око, когато им изнася да гледат с другото. П.П : От психолог има нужда всеки ... но понеже сме най-добри и най-умни и т.н. и т’ва го задраскваме като професия ... точно така - с лека ръка.П.П. 2 - За да не спамим повече, няма да се чувствам длъжен да отговарям повече ! Нищо лично.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Наркоманчета има и по другите сектори, има и в оперите ... т’ва разхвърляне на хора по различни купички с етикети на тях е смешно ... Че е пресилена реакцията ми - пресилена е, но ... не е продиктувано от факт на лична основа, нито пък се обиждам от нещо ... просто ежедневно вече ми писва от такива хора ... адски противно постоянно различните хора да задраскват противоположните им. В сектор Г и аз ходя НЕ за да гледам мача, а за да подкрепя отбора ... ако ходя да гледам мача, ходя в А ... от Б и Г нищо не се вижда ... да не говорим, че ако наистина искам да гледам някой мач, го гледам в нас. Еднооките са порода, която си затварят съответното око, когато им изнася да гледат с другото. П.П : От психолог има нужда всеки ... но понеже сме най-добри и най-умни и т.н. и т’ва го задраскваме като професия ... точно така - с лека ръка.П.П. 2 - За да не спамим повече, няма да се чувствам длъжен да отговарям повече ! Нищо лично.
Коментар
-
У бре ! Тука съм ами съм постоянно зает с приготвянето на тържествата за новата Шампионска титла . :D Ние не сме морални Шампиони , ами истински Шампиони. Да ти говори човек като Батков за морал ,пази боже . Верно е че Гришата има пари и купува мачове не само на Литекс, ами и на ЦСКА . Ето той купи мача Левски -ЦСКА на Герена 1:3 . Ми има пари и купува . Батков е цинция и продава за да има пари. Ние ловчалиите нали сме селяни, а не шопи имаме малко човещина . Ако бехме били Левски и насред София с какво щеше да се радва поне малко от малко Левски ??? Нали за тая година само могат да се радват на двете победи над ЦСКА с 1:0 есента и над Литекс сега . Дали станаха Шампиони или носители на купата ??? Не . За Левски останаха само калъвките . Ми Левски като толкова се ербиличеше да беше бил ЦСКА и Миньор и ето го вече Шампион . Да ама толкова си могат .Има още много да я учат тая игра . :D :D :D
Коментар
-
Humppa
Ей за такива говоря:Снощното дерби между Левски и Литекс (2:0) не се отличи с особени футболни изпълнения, но пък по трибуните вреше и кипеше.Десетина минути преди края на мача, фенове на "сините" налетяха на бой на шефовете на шампионите, които се бяха настанили във ВИП-ложата на стадион "Георги Аспарухов". Привържениците скочиха на финансовия директор на Литекс Величко Дихонов, главният мениджър Стойчо Стоилов и на останалите от делегацията от Ловеч.Към "оранжевите" шефове полетяха семки, шишета, съпроводени от звучни ругатни. Бързата намеса на стюардите обаче предотврати по-сериозни ексцесии.От псувните не се отърваха и националния селекционер Лотар Матеус и старши треньора на ЦСКА Милен Радуканов.В официалният сайт на Литекс бе публикувано специално изявление по случая:"Дивите балкански страсти у феновете на "Левски" отново пламнаха в края на дербито с Литекс. Подивели лумпени псуваха, ругаха и клеха Стойчо Стоилов, Величко Дихонов, Трифон Попов и останалите от гостуващата делегация. Добре, че беше стъклената предпазна стена, която спаси VIP делегацията на шампионите.Само няколко пакетчета семки и 2-3 монети успяха да стигнат до шефовете на Литекс. Бързата реакция на полицията и стюардите на "Герена" предотврати по-сериозни инциденти. За да избегнат разрастване на екшъна след последния съдийски сигнал, полицейски шеф помоли Стоилов, Дихонов и Попов да напуснат стадиона през сектор "В".Просташкото държание на феновете в сектор "А" направо шашардиса един от шефовете на Динамо (Киев), който заедно с Мирчо Димитров побърза да си тръгне в 85-ата минута, за да не отнесе някой шамар.Куп обиди отнесоха националният селекционер Лотар Матеус, както и треньорът на ЦСКА Милен Радуканов, който имаше неблагоразумието на дойде на стадиона. Делегацията на Литекс имаше същите проблеми и при гостуването на Герена миналия сезон (2:2)."
Коментар
-
Левски победиха заслужено. Макар и безсмислена, защото и шампионът, и носителят на купата са ясни, тази победа донесе много радост на изстрадалите фенове на отбора на Народа. Гледайте видеото от народната радост: http://football.sportal.bg/video.php?video=34294МашалаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa написа:През 1939 година се е изиграл приятелски мач между отборите на АС23 и Левски, в който мач АС23 побеждава с 11:4. А както казва историята ЦСКА е наследник на АС23!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар