Чорбата пък ги режат с едни засади в Каварна, които и Венци Спектакъла няма да даде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Mury написа:хахахахахахахахах я си направи равносметка бе приятелю,за последните 4 мача-по една победа и 2 равни,и само един гол повече за Барса,тва ли е разсипването
Коментар
-
едно на ръка че в тая ситуация с отменения гол ,Роналдо търсеше нарочно сблъсък със защитник на Барса ,а в крайна сметка какво стана и държа да отбележа ,че винаги съм бил за Реал ,но тоя некадърник Мауриньо ли е къв е е срам за футбола ,само итал.отбор може да води със смешните си "тактики "фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
Господинът от Лондон играе, а къде е господинът от Рен? Брей, все не мога да разбера защо толкова много го мразите...
Коментар
-
Humppa
Krasi1914 написа:Подражавам на колегите от форума.
Коментар
-
Не ми хареса Бербатов срещу Шалке. Неуверен, плах, крие се на терена. Напълно се е сринал психически. Да се маха от Юнайтед и да изиграе поне още 1-2 силни сезона в клуб, в който ще оценят качествата му подобаващо!П.П. Абе тоя пич как можа да се снима в унизителната реклама с Бен Крос?!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не ми хареса Бербатов срещу Шалке. Неуверен, плах, крие се на терена. Напълно се е сринал психически. Да се маха от Юнайтед и да изиграе поне още 1-2 силни сезона в клуб, в който ще оценят качествата му подобаващо!П.П. Абе тоя пич как можа да се снима в унизителната реклама с Бен Крос?!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ogi28b написа:Mury написа:хахахахахахахахах я си направи равносметка бе приятелю,за последните 4 мача-по една победа и 2 равни,и само един гол повече за Барса,тва ли е разсипванетоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар