Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :D
Коментар
-
nai7 написа:Stefanaki написа:dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
-
nai7 написа:Stefanaki написа:dikanio написа:С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Абе, толкова много ги надиграли, но се получи, както прогнозирах, че Барса ще вземат най-много победа от четирите мача. А изгонването не знам дали е повлияло, но 0-0 в Мадрид и 1-2 в Барселона, или в най-лошия случай 1-1, кво праим? Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:sugarboy написа:Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар