Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

xaxaxaxa
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

хахахаSad But True.Поредната калъфка...

Коментар

Незнам дали Венци Стефанов мисли така.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

как може да говорите за български футбол, докато се играе Барса-Реал.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Тя пък една Барса??? Пак съдията я подпря като отмени един редовен гол на Реал.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Е как да не говорим. Обичаме си нашето. Както бе казал Батето "Чужденец незнае с какво се замезва сливовата."

Коментар

коцев написа:
                Тук съм съгласен, ако не го бяха отменили, ни се знаеше какво ще стане. Но пък има и друго нещо, че Диара и Карвальо трябваше да ги изгонят още първото полувреме.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Едно е ясно - цяла Европа ще вика срещу Барселона на финала. Дори "враговете" на другия финалист - Манчестър Сити или Борусия Дортмунд. Е.ем ти и дирижираната шампионска лига!
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

А-а, не - аз пък ще викам за Барселона на финала. Едно, че Юнайтед не мога да ги понасям и второ - все пак, в името на футбола, Барса са къде-къде по-стойностният тим, ако изобщо може да става дума за сравнение. Даже искам с резилен резултат да ги бият.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

коцев написа:
                      Роналдо ако не беше паднал върху краката на защитника - никога и по никакъв начин топката нямаше да бъде в мрежата на Барса. А Адебайор? А Карвальо?! Тия са пълни рецидивисти. Оня, големия треньор ги научи да играят така. И днес ли бяха симуланти от Барселона? Белия балет нямаха никаква, ама абсолютна никаква идея за играта и за това как биха могли да вкарат дори един гол. Дори не бяха близо до това, че да могат после да се оправдаят със съдия, или някой друг. Какво ли ще измисли Треньора тоя път? Сигурно вятърът е духал накриво.

Коментар

Тъжна вечер за футбола ! Не мога да повярвам,че Барса са на финал ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е, защо да е тъжна вечер - все пак най-футболният отбор логично отива на финал. И аз не мога да ги понасям Барселона и са ми един от няколкото най-противни отбора, но реално нямат конкуренция на този етап. Догодина някой може да им намери цаката, но трябва да изчакаме...
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                            Е, защо да е тъжна вечер - все пак най-футболният отбор логично отива на финал. И аз не мога да ги понасям Барселона и са ми един от няколкото най-противни отбора, но реално нямат конкуренция на този етап. Догодина някой може да им намери цаката, но трябва да изчакаме...
                            Цаката е да спрат съдиите да свирят явно за тях,тва е,снощи можеше да се случи всичко при 1:0 за Реал,а и в началото на второто полувреме Барса нещо бяха доста неориентирани.За картона на Карвальо съм съгласен,той много повече заслужаваше червен от Албиол и Пепе
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Много скучен мач, пък който иска, да продължава да се прехласва.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Роналдо ако не беше паднал върху краката на защитника
                                А защо падна Роналдо ?? Защото беше фаулиран а и при повторенията ясно се видя че само се допря до крака на защитника а защитника се запревива като на умряло защото видя гола във вратата си .Трябваше да се признае гола и да ги видя тогава Барса ,защото имат само един играч и то е Меси . Останалото е плява . Ман Юнайтед ще им отвори очите на финала за да се видят какво представляват . :D :D :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X