xaxaxaxa
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
как може да говорите за български футбол, докато се играе Барса-Реал.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Е как да не говорим. Обичаме си нашето. Както бе казал Батето "Чужденец незнае с какво се замезва сливовата."681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
коцев написа:Тя пък една Барса??? Пак съдията я подпря като отмени един редовен гол на Реал.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
коцев написа:Тя пък една Барса??? Пак съдията я подпря като отмени един редовен гол на Реал.
Коментар
-
Тъжна вечер за футбола ! Не мога да повярвам,че Барса са на финал ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Е, защо да е тъжна вечер - все пак най-футболният отбор логично отива на финал. И аз не мога да ги понасям Барселона и са ми един от няколкото най-противни отбора, но реално нямат конкуренция на този етап. Догодина някой може да им намери цаката, но трябва да изчакаме...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Е, защо да е тъжна вечер - все пак най-футболният отбор логично отива на финал. И аз не мога да ги понасям Барселона и са ми един от няколкото най-противни отбора, но реално нямат конкуренция на този етап. Догодина някой може да им намери цаката, но трябва да изчакаме...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Роналдо ако не беше паднал върху краката на защитника
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар