Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гара Левски (пази багажа)...Гара Дембеле (пази си чашата)...Открийте трите разлики

Коментар

Krasi1914 написа:
      Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.
      За какво? За обслужване на пътникопоток и брой влакове на час? Тоя е номер 9017 по RAL, какво го пробутвате... Значи Левски съм ги признал в едно - взимат някой "обещаващ" талант, пускат го да вкара 20 гола на Сливен, Калиакра, Медуза, и Глиган Грудово, продават го за 4 000 000 на Рен, след 6 месеца си го купуват обратно за 250 000...

Коментар

Krasi1914 написа:
        E вари го , печи го , пържи го.... статистиката му за този сезон го показва.От този по-голям сертификат здраве му кажи.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
          Krasi1914 написа:
          E вари го , печи го , пържи го.... статистиката му за този сезон го показва.От този по-голям сертификат здраве му кажи.
          Ти пък чак почна да си коментираш собствените мнение ли за пореден път да ти го кажем свали си сините очилца
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не мога да сваля никакви "очилца" понеже подражавам на колегите от форума.
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Е па аз като си махнах оранжевите очила какво виждам ? Виждам само един червен отбор който тази година смачка сите отбори в челото и продължава да ги мачка . :D Друго освен една синя агония не виждам.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Krasi1914 написа:
                Krasi1914 написа:
                ей тва е - човека сам пита - после сам си и отговаря...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  Krasi1914 написа:
                  Krasi1914 написа:
                  ей тва е - човека сам пита - после сам си и отговаря...
                  Те повечето фенове на този отбор са така,май са го прихванали от Бай ти Ганя.

Коментар

Един глас ми нашепва да заложа 50 лв. при коефициент 3,25 за победа на Реал днес :D . Това е прогнозата ми - победа за Реал с един гол.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз си мисля направо за класиране на Реал. Не съм за нито един от двата отбора, просто се опитвам да отгатна какво са ни приготвили букмейкърите :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

?!?!?!?!?
                        Прикачени файлове
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

dikanio написа:
                          Аз си мисля направо за класиране на Реал. Не съм за нито един от двата отбора, просто се опитвам да отгатна какво са ни приготвили букмейкърите :D
                          Е не мен ми се вижда малко невероятно Реал да се класира за финала, но като го знам Моуриньо на какво е способен нищо чудно да се получи доста интересен мач.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Мен коефициентите ме подбутнаха да заложа 0:1 и 1:2 :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Коцев , амаа ти като свалил очилцата мн. наблизо гледаш бе.

Коментар

Окото ми няма бръчки и е като на орел .Всичко вижда . Литекс -Шампион ,ЦСКА носител на купата . :D :D :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X