Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еее много кофти новина,беше голям човек.Два пъти съм разговарял със него,последно още беше президент на БФС и го базикнах викам му да не забравиш да направиш ЦСКА тази година шампиони. R.I.P

Коментар

Лека му пръст на Батето.

Коментар

Чудесна победа на Арсенал! Много ще е сладко Ман Юн да изпуснат титлата в последния момент.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Браво на Арсенал,че пречукаха тоя гаден отбор Ман Юн.

Коментар

Невероятен Левски ! Срази Сливен с 5:0. Моя Литекс вчера едвам успя едно голче да вкара във Варна. Пък и червените нещо налучкаха ваксата и пердашат всички наред. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Току що гледах повторения на пропуските ... Гарата играе ... точно колкото гацко бацков ... Вкарал 3 гола ... а изпусна 4 пъти САМ срещу вратаря !Е да ви имам нападателя :D
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Батето беше висока класа! Лека му пръст!
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ichkin написа:
                  Току що гледах повторения на пропуските ... Гарата играе ... точно колкото гацко бацков ... Вкарал 3 гола ... а изпусна 4 пъти САМ срещу вратаря !Е да ви имам нападателя :D
                  Сигурно Спас Делев е по-добър за смешни бг отбори смешни нападатели ,аз даже се чудя Гарата как не вкара 20 гола та да си вдигне цената на 40 млн.$
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Нека вкара три гола на Литекс и три на Локо Пловдив и тогава цената му ще стане 4 милиона .Ама ако не вкара нито един ,тогава цената му ще спадне на 100 000 евро.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

tomazo написа:
                      Ichkin написа:
                      Сигурно Спас Делев е по-добър за смешни бг отбори смешни нападатели ,аз даже се чудя Гарата как не вкара 20 гола та да си вдигне цената на 40 млн.$
                      За нашето първенство и двамата са си екстра. Не се наемам да кажа дали биха могли да играят успешно и другаде. Спас е много млад, много бърз, неуморим на терена, рита и с двата крака, може и да излезе нещо от него. Основните проблеми на Дембеле са с еърбеците .

Коментар

Глупости ... як е и е бърз ... не виждам защо да отслабва ... просто е ... не знам ... слаб .... А Спас няма реализация абсолютно никъде другаде ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Спас ми е един от най-големите анти герои в последно времеВ тая връзка:

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ichkin написа:
                            Глупости ... як е и е бърз ... не виждам защо да отслабва ... просто е ... не знам ... слаб .... А Спас няма реализация абсолютно никъде другаде ...
                            Всъщност кой е казал, че трябва да отслабне?

Коментар

Не може да се дават млн. за футболист дето ми е до оная работа Бадема беше уникален а не успя да се развие ,а в набор 79-81 сам ги биеше отборите .
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Какъв спас делеф бе?... Гарата има 3 папки сертификати.... за качество.
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X