sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Специално за Mr. Коцевhttp://football.sportal.bg/news.php?news=301539681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
sok1 написа:Според правилата на УЕФА, когато се пречи на съперника да играе и същевременно се ЗАСТРАШАВА здравето му, се показва червен картон. Първо почети и тогава спори.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Вижте това клипче на Пепе и ще разберете че когато и да му дадат червен картон винаги ще е заслужено http://vbox7.com/play:570ca254Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Струва ми се, че върлува някакво схващане, че ако Пепи не беше изгонен, едва ли не Барселона щяха да си тръгнат с 4 гола разлика, но видиш ли, заради червения картон - стана обратното. Алвеш имаше невероятен късмет, че топката остана между неговия крак и този на Пепи, иначе можеше да си остави глезена там за спомен. Какво като няма съприкосновение, то е очевадно какъв беше замисълът. Добре, че имаше топка там, да омекоти удара. Ichkin - гледай цялото положение на нормална скорост. Ако има на света човек, който да си засили десния крак напред, и после рязко да го извърти назад, като направи оборот с цялото си тяло, ще го призная за бог на театъра! Тук не може да става дума за симулация, очевадно е, колкото и феновете на балета да отричат истината. Тоя Пепе утре ще изкърти главата на някой със зверски шут в момента, в който другия иска да отиграе топката с глава, и като няма съприкосновение - какво? Не знам защо някой си мисли, че Барса ще пусне Реал напред, на полуфинал на ШЛ. Това е ясно още от жребия - въобще няма да си дават зор за местната купа, а ще хвърлят всички усилия за ШЛ - най-важния турнир. Хората и пари изкараха от тия мачове, от залози. Това е неписано правило от време оно - когато два отбора играят няколко мача за различни турнири - по-силният се съсредоточава в по-важния турнир. Затова Левски има повече Купи на България, а ЦСКА - шампионски титли Между Реал и Барса в момента има една голяма разлика и тя се казва Лионел Меси. Почти от центъра, през центъра се разходи из защитата на Реал, и вкара. Няма такъв играч.
Коментар
-
dikanio написа:ogi28b написа:Струва ми се, че върлува някакво схващане, че ако Пепи не беше изгонен, едва ли не Барселона щяха да си тръгнат с 4 гола разлика,Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:ми като гледах статистиката за мача се оказа че Барса имат около 450 точни паса, а Реал някъде към 150. Даже Валдес има повече пасове от най-добрия за Реал, за какво говорим въобще.Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
На практика показател са само головете. Едно време имаше едни мачове в Англия, между Ливърпул и НюкАсъл, преди около 10-12 години, които две години поред завършваха с резултат 4:3, и в двата мача точните удари към вратата бяха примерно 32:3, или 29:4. Ливърпул и в двата мача имаха смазващо превъзходство по всички показатели, но резултатът си беше 4:3, като втората година вкараха четвъртия си гол в продължението на мача, като минути преди това резултатът беше изравнен.Така че и на Барселона - Реал значение имат головете, а не владението на топката или пасовете, всъщност. Но някак си не върви да си голям отбор, и на собствения си стадион да не можеш да вземеш топката и да играеш с нея. Те на мач ли са отишли, голове да вкарват, или да гледат Барселона как си разцъква, било то и пред нейното си наказателно поле? Големия треньор, с големите играчи...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар