Е хубаво де, и втория мач като я владеят не 70, ами 80 % пред тяхното си поле? Къде отива белия балет? На балет. Отива пред телевизора, да гледа финала. Защо балетът не владя топката пред неговото си наказателно поле?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Е хубаво де, и втория мач като я владеят не 70, ами 80 % пред тяхното си поле? Къде отива белия балет? На балет. Отива пред телевизора, да гледа финала. Защо балетът не владя топката пред неговото си наказателно поле?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:ogi28b написа:Е хубаво де, и втория мач като я владеят не 70, ами 80 % пред тяхното си поле? Къде отива белия балет? На балет. Отива пред телевизора, да гледа финала. Защо балетът не владя топката пред неговото си наказателно поле?
Коментар
-
sugarboy написа:Да, но Реал - 9, Барселона - почти сигурни 4. Доста голям дисбаланс...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Не, аз се намесвам в този спор като безпристрастен зрител, понеже и двата отбора са ми еднакво антипатични. Но фактите не могат да се отричат. Факт е, че Барселона играят най-красивия и атрактивен футбол. Факт е, че Реал играят тактически най-издържано, както и всички отбори под ръководството на Моуриньо, който, между другото, също ми е крайно несимпатичен. Може би само Гуус Хидинк се доближава до неговите тактически висоти. Но факт е също, че в последните години подпират Барселона - умишлено или не, е друг въпрос. Спомнете си финала срещу Арсенал, полуфинала срещу Челси, снощи...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Mury написа:sugarboy написа:Да, но Реал - 9, Барселона - почти сигурни 4. Доста голям дисбаланс...
Коментар
-
Ichkin написа:Пичове ... спорете си ... няма да ви преча ... само да ви подсетя, че съдията си няма Сашо Диков в реално време на слушалката, а сега като гледах клипа, догодина на оскарите, ще гласувам за Дани Алвеш :D
Коментар
-
Mury написа:...2.За такова посягане не се дава червен картон а жълт,все пак и двамата играят за топката...Прикачени файловеStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар