Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    sugarboy написа:
    Твърде посредствено съдийство, като за мач на полуфинала. Спокойно може да се каже, че опорочи мача. Без този червен картон, който беше твърде пресилен, Барселона и до днес да играеха, нямаше как да вкарат. Червеният картон обаче напълно разруши концепцията на Моуриньо.
    ти как искаш - да дават червен картон само за убийство на терена ли???
    То се видя после на многобройните повторения, че дори няма съприкосновение, както впрочем, казаха ми днес, и Вили Вуцов е коментирал, понеже аз гледам мачовете по тоз компетентен канал без звук. Хайде, за намерението за грубо влизане - жълт е задължителен, но чак червен, за да поощри театралните отигравания на Дани Алвеш - твърде пресилено.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Още с подновяването на играта след изгонването на футболиста на Реал , това лайно на Барса тичаше като лудо ,все едно че нищо не е имало . Направо съдията трябваше и на него да покаже червен картон за симулация ,защото от многобройните повторения се видя че изгонения футболист си ритна топката, а не него .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

http://www.sportal.bg/video.php?video=33838 Опасна игра за жълт картон, но няма докосване. Край на спора дали съдиите/УЕФА подпират Барселона - отговора е "Да, яко!"
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          http://www.sportal.bg/video.php?video=33838 Опасна игра за жълт картон, но няма докосване. Край на спора дали съдиите/УЕФА подпират Барселона - отговора е "Да, яко!"
          Първо изгледайте това и вижте за какъв човек става дума,и червения му е малко този е убиец.http://vbox7.com/play:62dc9e17

Коментар

Ако трябва да сме напълно крайни - съдията трябваше да даде втори жълт картон на Дани Алвеш за симулация и да го изгони

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

dikanio написа:
              То заятова е "опасна игра"! Ако има докосване вече е съвсем друго.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Я вижте това http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0...layer_embedded и си кажете мнението,в случая с Бускетс дори няма жълт картон.Съдията закла Реал и тва е,ако на Ноу камп ни оставят с 11 души може и да ги биеме,3 мача подред Реал завършва с 10 души,в 2 от тях със направо смешни червени картони И каква е равносметката 3 мача с Барса,Реал играят с 10 души,а Барса с 14/+ съдиите/П.С.От дете съм фен на Реал,първия мач който гледах беше 88 година,и си казах това ще е моят отбор за цял живот,затова говоря малко пристрастно,но не ми обръщайте внимание,няма как да си затварям очите при тези секири
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

Това е опасно за здравето, как няма да го изгони? Факт е, че футболистите на Барселона преиграха в няколко такива ситуации, но това не значи, че влизането на Пепи не беше брутално, умишлено и с голям риск да счупи крака на противника. Адебайор защо не пое по пътя към съблекалнята? Тия Реал не стават за нищо, просто. И тоя специален ли, уникален ли, не го знам, но защо не отиде в Лече или в Стоук Сити да го видим там какъв гениален треньор е? То и аз мога да кажа - купете ми тоя, тоя, и оня, за 300-400 милиона футболисти, и да се перча че съм гоуем тренийьор. Пълен палячо, убиец на футбола. На Ноу Камп така ще му го върнат за миналата година, че никога няма да го забрави! И ще е по-сладко за Барса - срещу Реал.Ред.: Mury - сравняваш два мача, двама различни съдии ли? И в двете ситуации, ако аз бях съдия - бих дал директни червени картони.

Коментар

Mury написа:
                    Я вижте това http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0...layer_embedded и си кажете мнението,в случая с Бускетс дори няма жълт картон.Съдията закла Реал и тва е,ако на Ноу камп ни оставят с 11 души може и да ги биеме,3 мача подред Реал завършва с 10 души,в 2 от тях със направо смешни червени картони И каква е равносметката 3 мача с Барса,Реал играят с 10 души,а Барса с 14/+ съдиите/П.С.От дете съм фен на Реал,първия мач който гледах беше 88 година,и си казах това ще е моят отбор за цял живот,затова говоря малко пристрастно,но не ми обръщайте внимание,няма как да си затварям очите при тези секири
                    Значи като много пристрастен дрънкаш пълни глупости,на кривата ракета космоса и пречи.Барса ги смачка,я ми кажи ти ако си изгледа клипа който пуснах,на мача със Хетафе та тоя Пепе е за затвора бре малдежо.Казал Кристиано Роналдо "Мен Господ ме изпрати да ви покажа как се играе футбол"А Меси отвърнал"Аз никого не съм пращал"Ти видя ли звездата на балета нещо да направи,щото аз само го видях да играе "Лебедово езеро"Един човек наречен"бълхата"ви направи смешни и тъжни.А за реванша на "Камп Ноу" не ми се мисли дано да не е пак 5-0.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=ygmGI...layer_embedded
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ogi28b написа:
                        Това е опасно за здравето, как няма да го изгони? Факт е, че футболистите на Барселона преиграха в няколко такива ситуации, но това не значи, че влизането на Пепи не беше брутално, умишлено и с голям риск да счупи крака на противника. Адебайор защо не пое по пътя към съблекалнята? Тия Реал не стават за нищо, просто. И тоя специален ли, уникален ли, не го знам, но защо не отиде в Лече или в Стоук Сити да го видим там какъв гениален треньор е? То и аз мога да кажа - купете ми тоя, тоя, и оня, за 300-400 милиона футболисти, и да се перча че съм гоуем тренийьор. Пълен палячо, убиец на футбола. На Ноу Камп така ще му го върнат за миналата година, че никога няма да го забрави! И ще е по-сладко за Барса - срещу Реал.Ред.: Mury - сравняваш два мача, двама различни съдии ли? И в двете ситуации, ако аз бях съдия - бих дал директни червени картони.
                        1.Ти не си съдия,ако беше такъв би трябвало да познаваш правилата2.За такова посягане не се дава червен картон а жълт,все пак и двамата играят за топкатаП.С.Повече няма да коментирам,аз по провокативен и симулативен мач не бях гледал,един колега го каза по-нагоре много владеене на топката от Барса ма пред тяхното наказателно поле
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Каквото и да пускате със Диканио факт е че Барса смачка белия балет.

Коментар

dikanio написа:
                            http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded
                            Ами така побеждават Барса
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

nai7 написа:
                              Mury написа:
                              Значи като много пристрастен дрънкаш пълни глупости,на кривата ракета космоса и пречи.Барса ги смачка,я ми кажи ти ако си изгледа клипа който пуснах,на мача със Хетафе та тоя Пепе е за затвора бре малдежо.Казал Кристиано Роналдо "Мен Господ ме изпрати да ви покажа как се играе футбол"А Меси отвърнал"Аз никого не съм пращал"Ти видя ли звездата на балета нещо да направи,щото аз само го видях да играе "Лебедово езеро"Един човек наречен"бълхата"ви направи смешни и тъжни.А за реванша на "Камп Ноу" не ми се мисли дано да не е пак 5-0.
                              3 мача Реал играя с 10 а Барса с 14 играча,ма такива безочливи и фанатизирани фенове на смешното отборче Барса,и на хипофизното джудже са ми ясни
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Ventura garage

Коментар

nai7 написа:
                                Каквото и да пускате със Диканио факт е че Барса смачка белия балет.
                                От какво ги смачка бе мен,от пасове,баси мачкането,нали видя мача за купата,един отбор ако заиграе силно срещу Барса,те не знаят какво да правят
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X