Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Колкото да са били впечатляващи, нито срещу Реал, нито срещу Барселона имат някакъв шанс - испанците играят истинския футбол, а на мъгливия Албион сами не знаят какво точно играят - търкаляне и блъскане на топка. Единствената заслуга на съра-алкохолик е, че им надъхва огромно самочувствие - бие ги с обувката по кухите глави, както едно време замеряше Бекъм, и те си вярват. Но срещу испанските грандове това ще е твърде недостатъчно...
    100 % съгласна!!!!
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Много напрежение през този мач, но едно ще попитам - Роналдо игра ли? Ха-ха, все едно го нямаше - аз ли не видях или бирата ми дойде повече, но той имаше ли поне 1 чисто голово положение? Евала на Вийя - раздаде се, но отново нямаше късмет, все имам леееекото чувство, че неговите съотборници сякаш твърде рядко се сещат да му подават...А Меси - без коментар - невероятен ТАЛАНТ !
      Más vale tarde que nunca
      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Роналдо поне пипна топката, тоя Вия на връзано куче леб не мое да даде.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          Роналдо поне пипна топката, тоя Вия на връзано куче леб не мое да даде.
          Може да я е пипнал Роналдо, но Вия имаше повече положения, с ръка на сърцето??
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Абе ... dikanio ... сериозно да те питам нещо - ти кой мач гледа ... ? Щото аз видях уникално надиграване в мача с моментни изригвания и на 2та отбора, до момента в който не изгониха пепе ... А относно Виля ... пак ... кой мач гледа ти бе момче ... Виля се счупи да играе .... ама се счупииии ... т’ва, че просто нямаше кой да го изведе веднъж като хората ... вина той НЯМА ... Първият гол на Меси - изцяло гол на малкото келеме ... има адски много хляб в него ... адски ... откакто влезе в игра, постоянно беше където трябва и когато трябва ! 2рият гол ... 4 защитника на Реал гледат урок от близо, изнесен от доц. Меси :D Котенцето /Роналдо/ - уникално слаб ... уникален лигльо ... уникален позьор ... И все пак като обзор на мача - Гуардиола - 1, ъъъъ Смешния ... специалния да кажа - 1. За да изкараш Гуардиола от нерви, трябва да си уникален нещастник ... а Моуриньо го изигра пред медиите даже хората /ВИЕ - 90 %/, да мислите, че Моуриньо е интелегентния, а Гуардиола недостоен вългарен и груб ... Но ... когато всичко завършва добре ... Некст включване - Събота, 21:00, АРМИЯТА !
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Май не съм се изразил правилно. Първо - Барса би заслужено. Второ - Меси е най-добрият и единственият досега, който успя да разклати трона на Дон Диего. Трето - разбрах, че Вия играе, чак когато го сменяха и се влачи 5 мин до тъчлинията.http://downpourbg.com/elclasioco/
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

тъп мач... на момата Alisiq ще кажа само, че май са й дошли повече бирите... да гледа края на първото полувреме шута на Роналдо и да си помисли ако беше влязло какъв мач щяхме да гледаме след това....Меси - уникален! друго няма да кажа.... а Виля... вие защо изобщо пишете в тази тема като не разбирате??? Гуардиола му беше казал - стоиш плътно до тъча, разтегляш отбраната и задължително ангажираш поне един защитник. имаше периоди от мача - 5 минути не му подаваха топката. той само сновеше на 50 санта от тъча - напред-назад...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Какво видях вчера от позицията на обикновен зрител, а не фен на Кралския отбор и презиращ сепаратисткото отборче от Каталуния и аржентския Спас Делев :- Барселона е по-добрият отбор. Това не мисля, че трябва да е изненада за когото и да е. В момента няма отбор, който да може да им се противопостави.- Моуриньо е МНОГО по-добър треньор от Гуардиола и знае как да го победи, въпреки предимството, което Гуардиола има откъм играчи.- Видяхме, че при добре затворена защита, Гуардиола не знае как да победи.-Видяхме, че до 60тата минута притежанието на топката беше 79% за Барса. Сигурен съм, че ако бяха дали статистика за присъствието на топката в двете половини, пак толкова щеше да е за половината на Барселона. Защото докато двата отбора бяха с равен брой играчи, Пепе и Диара спираха почти всеки опит за нападение, та Барса си подаваха само пред своето наказателно поле.- Видяхме, че второто полувреме Реал започна доста по-агресивно и нещата вече не изглеждаха толкова добре за Барса.- Видяхме, че съдията свири край на мача в 60та минута.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Напълно съгласен . :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Твърде посредствено съдийство, като за мач на полуфинала. Спокойно може да се каже, че опорочи мача. Без този червен картон, който беше твърде пресилен, Барселона и до днес да играеха, нямаше как да вкарат. Червеният картон обаче напълно разруши концепцията на Моуриньо. И без това изнервените му играчи тръгнаха ва банк да компенсират липсващия играч и, естествено, загубиха. Втория гол на Меси, въпреки и гениален, беше с любезното съдействие на цялата защита и най-вече на вратаря, който явно се беше увлякъл в играта и беше оголил цялата врата - стоеше дори отвъд лявата си греда. Ако беше с 2-3 метра по-надясно, просто нямаше как да влезе този гол. Като цяло, справедлива победа, с оглед на превъзходството на Барселона, но дори не след 60-та, а след 72-та минута - чак тогава каталунците успяха да се усетят, че са с човек повече.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Привет на футболната фенка в темата . Колкото до ел класико - пропуснах го, както и Шалке-Ман Юн, защото това са напълно безинтересни отбори за мен. Радостното от двата скучни полуфинала е, че спечелих чисто почти 80 лв. Радвам се и затова, че отново натриха носа на Моуриньо.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

BolgAryan написа:
                          Какво видях вчера от позицията на обикновен зрител, а не фен на Кралския отбор и презиращ сепаратисткото отборче от Каталуния и аржентския Спас Делев :- Барселона е по-добрият отбор. Това не мисля, че трябва да е изненада за когото и да е. В момента няма отбор, който да може да им се противопостави.- Моуриньо е МНОГО по-добър треньор от Гуардиола и знае как да го победи, въпреки предимството, което Гуардиола има откъм играчи.- Видяхме, че при добре затворена защита, Гуардиола не знае как да победи.-Видяхме, че до 60тата минута притежанието на топката беше 79% за Барса. Сигурен съм, че ако бяха дали статистика за присъствието на топката в двете половини, пак толкова щеше да е за половината на Барселона. Защото докато двата отбора бяха с равен брой играчи, Пепе и Диара спираха почти всеки опит за нападение, та Барса си подаваха само пред своето наказателно поле.- Видяхме, че второто полувреме Реал започна доста по-агресивно и нещата вече не изглеждаха толкова добре за Барса.- Видяхме, че съдията свири край на мача в 60та минута.
                          И ти май си гледал друг мач.Що ти трябва да се правиш на много компИтентен незнам.Ти освен СлаБия друг отбор гледал ли си че си седнал да ми коментираш Гуардиола къв треньор бил,щом е на най-добрия отбор в света след ЦСКА разбира се( това в сферата на фантастиката)значи е добър.

Коментар

Струва ми се абсолютно безпредметно да обяснявам на хора, които са за ЦСКА, Барселона, Бразилския национален отбор и всички дето бият, какво съм искал да кажа с поста си. Който е трябвало и е могъл - ме е разбрал. Ти отивай да пушиш трева на рождения ден на дъщеря си и не се тормози.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                              Струва ми се абсолютно безпредметно да обяснявам на хора, които са за ЦСКА, Барселона, Бразилския национален отбор и всички дето бият, какво съм искал да кажа с поста си. Който е трябвало и е могъл - ме е разбрал. Ти отивай да пушиш трева на рождения ден на дъщеря си и не се тормози.
                              Няма аз ако имах вече да съм я изпушил,не съм фен на бразилския отбор и никога не съм бил,виж Аржентина и Холандия е друга работа.

Коментар

sugarboy написа:
                                Твърде посредствено съдийство, като за мач на полуфинала. Спокойно може да се каже, че опорочи мача. Без този червен картон, който беше твърде пресилен, Барселона и до днес да играеха, нямаше как да вкарат. Червеният картон обаче напълно разруши концепцията на Моуриньо.
                                ти как искаш - да дават червен картон само за убийство на терена ли???
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X