Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде сега конспирантите ... Шалке защо играха толкова слабо днес ? И не ми казвайте, че Манчестер са ги счупили ... може ли на сред Италия да счупиш Милан и седмица по-късно да те счупят вкъщи ... Евала на Мануел ватарш’то и на фарфан лалето ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
      Айде сега конспирантите ... Шалке защо играха толкова слабо днес ? И не ми казвайте, че Манчестер са ги счупили ... може ли на сред Италия да счупиш Милан и седмица по-късно да те счупят вкъщи ... Евала на Мануел ватарш’то и на фарфан лалето ...
      Интер, Интер... те Интер без Моу толкоз си могат...Наистина МанЮ бяха впечатляващи снощи! Ама срещу десетия в Германия толкоз!!!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За мен вратарят на Шалке е играч на мача. Извади много положения!Батков е заложил крупна сума пари за побена на МЮ при неговият личен букмейкър в Казан, за това МЮ толкова лесно биха. Сега със спечелените пари ще купуват Жоро Бекъма от Локо Мездра

Коментар

Колкото да са били впечатляващи, нито срещу Реал, нито срещу Барселона имат някакъв шанс - испанците играят истинския футбол, а на мъгливия Албион сами не знаят какво точно играят - търкаляне и блъскане на топка. Единствената заслуга на съра-алкохолик е, че им надъхва огромно самочувствие - бие ги с обувката по кухите глави, както едно време замеряше Бекъм, и те си вярват. Но срещу испанските грандове това ще е твърде недостатъчно...
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Юнайтед имат е.ати късмета, с най-слабият им отбор от 1999 насам ще играят на финала. Онзи отбор, който би Байерн, щеше да скъса шушоните на сегашните манекени (Наньо, мексиканеца, оня черния отзад ) и дърводелци (Карик, Флечър, Валенсия, онова ирландчето, и най-вече рижия дето е свършил с футбола отдавна). Жалко за Бербатов - не случи на поколение в националния, не случи на отбор и в Юнайтед. Да се връща в Тотнъм или да ходи в Ювентус. Не знам защо толкова иска да е в Манчестър, може би оня стар апаратчик Данчев има някаква далавера и му мъти главата. Днес, твърдо за Моуриньо и както казват мадридистите - "La Decima" чака. Не съм нито за Реал, нито за Барселона, но винаги ще съм за него, в който и отбор да отиде. Е, ако стане треньор на ЦСКА, няма да съм му фен вече, но няма такава опасност защото те вече си имат един Даже доколкото знам, в А група имало няколко Моуриньовци вече http://gong.bg/view_article.php?article_id=197643
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              ...
              Разбирам, че мразиш Манчестър Юнайтед, но не можеш да се изказваш така презрително за футболни икони като Райън Гигс и Пол Скоулс! Тези хора са институция във футбола, също като Зинедин Зидан (който аз лично не харесвам, но го признавам), Раул или Кройф, Бекенбауер, Марадона и т.н. Велики имена!!!Такива приказки можеш да говориш за нереализираните родни "таланти" като Гонзо, Топчо и т.н.И хайде стига с тези приказки, всяка година едно и също, че от 99-та това бил най-слабият отбор на МЮ и т.н. Всяка година го повтаряте. Хайде стига с тази омраза. Футболът е за приятни емоции.Гледайте мачовете по ТВ и се наслаждавайте, пийте ракийка с приятели и си бъбрете за хубави неща и ще осъзнаете, че в живота може не само да мразиш!!!

Коментар

Стана тя, уелсец да е футболна икона! По-сериозно, моля ви! А Пол Скоулс е направо рецидивист.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Чак да мразя Юнайтед - не, даже ги подкрепях малко, заради Митьо. Срещу Гигс нищо не съм писал. Когато го вадят от игра, докато напуска терена го аплодират и привържениците на противниковия отбор - това за мен означава един играч да е легенда.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

donnna написа:
                    Ама срещу десетия в Германия толкоз!!!
                    Ахъ ... и финалист за купата ... А ... Бербатов в Тотнъм ... няма как да просперира ... имат си вече по-класен таран Довечера - 2Х ми е прогнозата, ма да видим
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                      donnna написа:
                      Ама срещу десетия в Германия толкоз!!!
                      Ахъ ... и финалист за купата ... А ... Бербатов в Тотнъм ... няма как да просперира ... имат си вече по-класен таран Довечера - 2Х ми е прогнозата, ма да видим
                      А на мен ми е твърда 2

Коментар

Е все пак ... в Мадрид са ... 0 : 1 първото и 2 : 2 второто полувреме ми се вижда доста реално, ама ... тия 2та отбора са доста тегави да ги предвидиме :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Реал ще отнесе Барса като бръмбар сламка . :D Твърда единица . Даже и финала е ясен и носителя на купата е ясен . Реал Мадрид. :D :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Никога не съм симпатизирал на МЮ. Може би след онази 1999 година още повече, когато "пресякоха" любимците ми от Байерн. Осъзнах, че изпитвам интерес към мачове на отбора заради наш Митко. Такъв интерес имах и към Тотнъм и към Леверкузен и към Барса ( заради Ицо). Дали заради многото мачове, които ни заливат почти всяка вечер, дали съм пренаситен от обожаваната от мен игра, дали приоритетите ми са вече други (не вярвам - имам време за всичко де), но...футболът за мен умира от ден на ден. Господата от ФИФА, УЕФА, БФС комерсиализираха до n-та степен тази велика игра.ПС: Ам ЧИ Барса и Реал да играят, да играят, колко пъти да играят помежду си за 20 дена??? Мачовете между тях заприличват на поредното раздаване на тесте карти в Белот.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

май прекалено лека биха в този мача барцилона
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ако Меси играе за Калиакра, и с тях ще бие Реал. Той прави разликата между Барселона и другите отбори, а не разни шавита, иниестовци и гуардиоловци. Реал в реванша са без Рамос, Пепе и Жозе, тоест вече няма как да се класират на финала. На 28 май ще съм за Юнайтед, за последен път.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X