Айде сега конспирантите ... Шалке защо играха толкова слабо днес ? И не ми казвайте, че Манчестер са ги счупили ... може ли на сред Италия да счупиш Милан и седмица по-късно да те счупят вкъщи ... Евала на Мануел ватарш’то и на фарфан лалето ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:Айде сега конспирантите ... Шалке защо играха толкова слабо днес ? И не ми казвайте, че Манчестер са ги счупили ... може ли на сред Италия да счупиш Милан и седмица по-късно да те счупят вкъщи ... Евала на Мануел ватарш’то и на фарфан лалето ...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
За мен вратарят на Шалке е играч на мача. Извади много положения!Батков е заложил крупна сума пари за побена на МЮ при неговият личен букмейкър в Казан, за това МЮ толкова лесно биха. Сега със спечелените пари ще купуват Жоро Бекъма от Локо Мездра
Коментар
-
Колкото да са били впечатляващи, нито срещу Реал, нито срещу Барселона имат някакъв шанс - испанците играят истинския футбол, а на мъгливия Албион сами не знаят какво точно играят - търкаляне и блъскане на топка. Единствената заслуга на съра-алкохолик е, че им надъхва огромно самочувствие - бие ги с обувката по кухите глави, както едно време замеряше Бекъм, и те си вярват. Но срещу испанските грандове това ще е твърде недостатъчно...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Юнайтед имат е.ати късмета, с най-слабият им отбор от 1999 насам ще играят на финала. Онзи отбор, който би Байерн, щеше да скъса шушоните на сегашните манекени (Наньо, мексиканеца, оня черния отзад ) и дърводелци (Карик, Флечър, Валенсия, онова ирландчето, и най-вече рижия дето е свършил с футбола отдавна). Жалко за Бербатов - не случи на поколение в националния, не случи на отбор и в Юнайтед. Да се връща в Тотнъм или да ходи в Ювентус. Не знам защо толкова иска да е в Манчестър, може би оня стар апаратчик Данчев има някаква далавера и му мъти главата. Днес, твърдо за Моуриньо и както казват мадридистите - "La Decima" чака. Не съм нито за Реал, нито за Барселона, но винаги ще съм за него, в който и отбор да отиде. Е, ако стане треньор на ЦСКА, няма да съм му фен вече, но няма такава опасност защото те вече си имат един Даже доколкото знам, в А група имало няколко Моуриньовци вече http://gong.bg/view_article.php?article_id=197643
Коментар
-
Humppa
dikanio написа:...
Коментар
-
Никога не съм симпатизирал на МЮ. Може би след онази 1999 година още повече, когато "пресякоха" любимците ми от Байерн. Осъзнах, че изпитвам интерес към мачове на отбора заради наш Митко. Такъв интерес имах и към Тотнъм и към Леверкузен и към Барса ( заради Ицо). Дали заради многото мачове, които ни заливат почти всяка вечер, дали съм пренаситен от обожаваната от мен игра, дали приоритетите ми са вече други (не вярвам - имам време за всичко де), но...футболът за мен умира от ден на ден. Господата от ФИФА, УЕФА, БФС комерсиализираха до n-та степен тази велика игра.ПС: Ам ЧИ Барса и Реал да играят, да играят, колко пъти да играят помежду си за 20 дена??? Мачовете между тях заприличват на поредното раздаване на тесте карти в Белот.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар