Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Чудя се защо всички се занимават с Левски? Нека да попитам привържениците на ЦСКА как намират оскверняването на лобното място на Гунди и Котков,след мача с Литекс? Ако аз бях привърженик на ЦСКА,бих се срамувал безкрайно много от това деяние. Факт е,че бъдещият шампион бе подкрепен в няколко срещи,което е решаващо за спечелването на титлата.Факт е,че Левски падна от ЦСКА и какво от това? Имат повече точки от тях и няма да допуснат изместването им от второто място, пък нека ЦСКА-рите да си живеят със спомена за победата в 1 кръг на пролетният полусезон. Лошото е,че с подобни спомени живеят по няколко години,докато се повтори нещо подобно
    Сега пък аз ще изкажа едно мнение, за което най-вероятно после ще съжалявам ама нищо Не бих казал че Гунди и Котков са чак толкова велики футболисти, колкото ги изкарват, просто това че са загинали по този начин ги е направило герой. Мисля си че имаме доста по-добри и недооценени футболисти в миналото, а и сега.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Абе то по подобен начин и Кърт Кобейн го изкараха голям музикант, защото взе, та се надруса и пое пътя...

Коментар

fiatmaniak написа:
        dudulia написа:
        Чудя се защо всички се занимават с Левски? Нека да попитам привържениците на ЦСКА как намират оскверняването на лобното място на Гунди и Котков,след мача с Литекс? Ако аз бях привърженик на ЦСКА,бих се срамувал безкрайно много от това деяние. Факт е,че бъдещият шампион бе подкрепен в няколко срещи,което е решаващо за спечелването на титлата.Факт е,че Левски падна от ЦСКА и какво от това? Имат повече точки от тях и няма да допуснат изместването им от второто място, пък нека ЦСКА-рите да си живеят със спомена за победата в 1 кръг на пролетният полусезон. Лошото е,че с подобни спомени живеят по няколко години,докато се повтори нещо подобно
        Сега пък аз ще изкажа едно мнение, за което най-вероятно после ще съжалявам ама нищо Не бих казал че Гунди и Котков са чак толкова велики футболисти, колкото ги изкарват, просто това че са загинали по този начин ги е направило герой. Мисля си че имаме доста по-добри и недооценени футболисти в миналото, а и сега.
        И аз съм на това мнение.

Коментар

Левскар, левскар ... ама Гунди си е Гунди ... не мога да го омаловажа ... А в събота ... на армията ... искам пак Делев да почива :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Тъй като съм имал възможност по телевизията да ги гледам преди 50 години то мога да кажа че като футболисти и двамата Гунди и Котков бяха голяма работа . Обаче после славата ги вдигна в небесата и се почувстваха, че те колят и те бесят. Така си и загинаха от курназлък ,че те са най великите . Ако се бяха качили в автобуса с останалите футболисти да са живи и здрави и днеска . Но те бяха голямата работа и тръгнаха с колата на Гунди която не признава ограничения на скороста и си намериха майстора . Както казва народа : да би мирно седяло ,не би чудо видяло.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Венци Стефанов: Не коментирам хора с под 10 дихона тъпота"Чичо Венци нападна в характерния си стил водещия се за президент на ловчанлии Трифон Попов и директора Величко Дихонов. "Какъв е тоя Трифон? Той е обикновен магазинер и не ми е на нивото. Не може един магазинер да ми дава оценка. . Не мога да правя коментар на хора, които са под 10 дихона тъпота", разпалено обясни Стефанов. "
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Да ,така е . Прав си колега . Никой не може да се мери със интелигентноста на агент Тара.Той за това е награден с орден Стара планина . Пък за Венци се е изписало толкова много ,че не заслужава никакъв коментар. Обаче колкото и да са тъпи ръководителите на Литекс / не че останалите президенти и собственици са нещо повече / то казват и някой истини. Защо премълчаваш "извънредно" трудната победа на Левски над Берое???

Коментар

Май в тази тема всеки е сложил цветните очила (сини, червени, оранжеви) и си водите спорове за нещо, което отдавна е в небитието.Българският футбол умря веднага след световното 1994 г.Аре стига вече празни спорове.
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А лесна ли беше ? И можем ли да я сравняваме с тая на ловеч в Перник?
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

nai7 написа:
                      fiatmaniak написа:
                      dudulia написа:
                      И аз съм на това мнение.
                      ей това са едни от най -големите простотии писани тука ,едно е да не разбирате от футбол ,ама поне си направете труда да изгледате някой друг запис .
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

ogi28b написа:
                        Абе то по подобен начин и Кърт Кобейн го изкараха голям музикант, защото взе, та се надруса и пое пътя...
                        С тази логика и Морисън, Хендрикс, Джоплин и доста други също не са музиканти!Аре не ми плюй иконите, моля!И не виждам какво общо има Кобейн с нещото, дето му викат футбол в България!
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Лаф да става бре колега . :D Да не искаш сега да седна пред телевизора и да гледам някаква си Шалке че играе с някакъв Юнайтед.

Коментар

avvasilev написа:
                            Май в тази тема всеки е сложил цветните очила (сини, червени, оранжеви) и си водите спорове за нещо, което отдавна е в небитието.Българският футбол умря веднага след световното 1994 г.Аре стига вече празни спорове.
                            Ееех, аз за това писах преди десетки страници в първата тема... R.I.P. БГ футбол! Поклон пред светлата му памет!Все пак да споделя, от време на време се изненадвам, че все още има огромно количество хора, които гледат през цветни стъкла. А за теси, клонящи към #0000FF, си остават все така заслепени, озлобени и мразещи до краен предел...

Коментар

И аз да се присъединя - от години не гледам БГ футбол, а случи ли ми се - виждам как сме на светлинни години от този, който се играе по европейските стадиони, например
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Е как може да се упуска такова шоу бре колега . Аз също не бях ходил на мач от тоталитарно време но отидох на мача Литекс -Левски за купата . Де на друго място може да видиш как в продължение на един час въртележките през които трябваше да преминем не се завъртваха и 10 минути преди да почне мача отвориха вратите и всички на юруш влезнахме . Като се стигна до продълженията си тръгнах и излизайки гледам как стотици мъже се изправили до оградата гърбом към стадиона и пикаят ли пикаят. Минават жени момичета и хич не им прави впечатление че тия мъжоря извадили мъркучите ръсят по оградата . А си има химически туалетни. Тъй че нека ми прости Гришата ама няма да ме види вече на стадиона . :D :D

Коментар

Working...
                                X