dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
fiatmaniak написа:dudulia написа:Чудя се защо всички се занимават с Левски? Нека да попитам привържениците на ЦСКА как намират оскверняването на лобното място на Гунди и Котков,след мача с Литекс? Ако аз бях привърженик на ЦСКА,бих се срамувал безкрайно много от това деяние. Факт е,че бъдещият шампион бе подкрепен в няколко срещи,което е решаващо за спечелването на титлата.Факт е,че Левски падна от ЦСКА и какво от това? Имат повече точки от тях и няма да допуснат изместването им от второто място, пък нека ЦСКА-рите да си живеят със спомена за победата в 1 кръг на пролетният полусезон. Лошото е,че с подобни спомени живеят по няколко години,докато се повтори нещо подобно
Коментар
-
Тъй като съм имал възможност по телевизията да ги гледам преди 50 години то мога да кажа че като футболисти и двамата Гунди и Котков бяха голяма работа . Обаче после славата ги вдигна в небесата и се почувстваха, че те колят и те бесят. Така си и загинаха от курназлък ,че те са най великите . Ако се бяха качили в автобуса с останалите футболисти да са живи и здрави и днеска . Но те бяха голямата работа и тръгнаха с колата на Гунди която не признава ограничения на скороста и си намериха майстора . Както казва народа : да би мирно седяло ,не би чудо видяло.
Коментар
-
Венци Стефанов: Не коментирам хора с под 10 дихона тъпота"Чичо Венци нападна в характерния си стил водещия се за президент на ловчанлии Трифон Попов и директора Величко Дихонов. "Какъв е тоя Трифон? Той е обикновен магазинер и не ми е на нивото. Не може един магазинер да ми дава оценка. . Не мога да правя коментар на хора, които са под 10 дихона тъпота", разпалено обясни Стефанов. "681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Да ,така е . Прав си колега . Никой не може да се мери със интелигентноста на агент Тара.Той за това е награден с орден Стара планина . Пък за Венци се е изписало толкова много ,че не заслужава никакъв коментар. Обаче колкото и да са тъпи ръководителите на Литекс / не че останалите президенти и собственици са нещо повече / то казват и някой истини. Защо премълчаваш "извънредно" трудната победа на Левски над Берое???
Коментар
-
Май в тази тема всеки е сложил цветните очила (сини, червени, оранжеви) и си водите спорове за нещо, което отдавна е в небитието.Българският футбол умря веднага след световното 1994 г.Аре стига вече празни спорове.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
nai7 написа:fiatmaniak написа:dudulia написа:Чудя се защо всички се занимават с Левски? Нека да попитам привържениците на ЦСКА как намират оскверняването на лобното място на Гунди и Котков,след мача с Литекс? Ако аз бях привърженик на ЦСКА,бих се срамувал безкрайно много от това деяние. Факт е,че бъдещият шампион бе подкрепен в няколко срещи,което е решаващо за спечелването на титлата.Факт е,че Левски падна от ЦСКА и какво от това? Имат повече точки от тях и няма да допуснат изместването им от второто място, пък нека ЦСКА-рите да си живеят със спомена за победата в 1 кръг на пролетният полусезон. Лошото е,че с подобни спомени живеят по няколко години,докато се повтори нещо подобнофиатче Браво 2.0
Коментар
-
ogi28b написа:Абе то по подобен начин и Кърт Кобейн го изкараха голям музикант, защото взе, та се надруса и пое пътя...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Humppa
avvasilev написа:Май в тази тема всеки е сложил цветните очила (сини, червени, оранжеви) и си водите спорове за нещо, което отдавна е в небитието.Българският футбол умря веднага след световното 1994 г.Аре стига вече празни спорове.
Коментар
-
Е как може да се упуска такова шоу бре колега . Аз също не бях ходил на мач от тоталитарно време но отидох на мача Литекс -Левски за купата . Де на друго място може да видиш как в продължение на един час въртележките през които трябваше да преминем не се завъртваха и 10 минути преди да почне мача отвориха вратите и всички на юруш влезнахме . Като се стигна до продълженията си тръгнах и излизайки гледам как стотици мъже се изправили до оградата гърбом към стадиона и пикаят ли пикаят. Минават жени момичета и хич не им прави впечатление че тия мъжоря извадили мъркучите ръсят по оградата . А си има химически туалетни. Тъй че нека ми прости Гришата ама няма да ме види вече на стадиона . :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар