Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Батков, че не чува петлите много-много, ама няма нормално първенство, в което дори и лидерът да няма загуба. Това, Литекс, трябва да е извънземен отбор, та мачка всичко наред. Чак не ми се мисли, какво ще стане, като дойде Бате Борисов наесен, още чакаме показното...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Много груби думи на Батков вчера. Гришата се криел в барака, Литекс били служебен шампион и щели да се осерат в ШЛ и т.н. Какво му става на този човек, че периодично о(из)ригва така просташки пред медиите :D ? И не е ли забелязал, че след подобни негови изяви, със собствения му Левски винаги се случва нещо трагикомично, което влиза във фолкора: ужилването от "заводското отборче" Бате и от Жилина, казанската афера, загубата тази пролет от ЦСКА на Герена след заканите за разгром?Нещата за Литекс се преекспонират и надделява злобата, че отборчето от провинцията, бившият Осъм, който десетилетия си живуркаше в Б група, пак ще стане шампион. За мен - напълно заслужено, защото са най-балансираният отбор в България, с много добри и разнообразни изпълнители на всички постове и дълга резервна скамейка. А сега имат и много амбициозен треньор. Ако Любо успее и да им предаде малко от шампионския си манталитет, може пък тази година и да постигнат нещо в ЕКТ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
A онзи дето е с "10 дихона тъпота" по-умни неща ли казва? И не се ли крие джуджето в бараките ?Съгласен съм за служебния шампион, всички 5-6 водещи отбора бяха ощетени и това ощетяване повлия на крайния резултат на мача.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:A онзи дето е с "10 дихона тъпота" по-умни неща ли казва? И не се ли крие джуджето в бараките ?Съгласен съм за служебния шампион, всички 5-6 водещи отбора бяха ощетени и това ощетяване повлия на крайния резултат на мача.
Коментар
-
Humppa
Хм, илюминатите са виновни и зелените гущери, може би и Обама да има пръст в цялата работа, както и НАТО, НАСА, Ал Каида.А опитните мишки в международната космическа станция, в един много странен инцидент, са изгризали всички сини боксерки с надпис "Сините в атака" на космонафтите...
Коментар
-
Krasi1914 написа:Май се бъркаш с жалката цеца панчаревска.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Момчета , не се кахърете за левскарчетата дето всичко им е криво както и на Батков. Но както спомена по горе един колега Батков отвори ли си поразяващата уста после идват черни дни за Левски. А като гледам какъв черен ден се е задал за Левски та ми се свива сърцето от мъка /нали съм и уж левскар / когато Литекс ще го ашлаиса насред Герена и Батков ще се изниже като пръдня от гащи тъй както се изниза и след катастрофалното 1:3 с ЦСКА.
Коментар
-
Вие Батков ни го мислете, нищо чудно съвсем скоро да избухне с още някой трансфер, като този в КазанВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Чудя се защо всички се занимават с Левски? Нека да попитам привържениците на ЦСКА как намират оскверняването на лобното място на Гунди и Котков,след мача с Литекс? Ако аз бях привърженик на ЦСКА,бих се срамувал безкрайно много от това деяние. Факт е,че бъдещият шампион бе подкрепен в няколко срещи,което е решаващо за спечелването на титлата.Факт е,че Левски падна от ЦСКА и какво от това? Имат повече точки от тях и няма да допуснат изместването им от второто място, пък нека ЦСКА-рите да си живеят със спомена за победата в 1 кръг на пролетният полусезон. Лошото е,че с подобни спомени живеят по няколко години,докато се повтори нещо подобноBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Абе ние оранжевите и червените си живеем с това че едните са и ще бъдат пак Шампиони а другите ще са носители на купата ,докато отбора на народа ще търси под вола теле да си оправдае некадърноста на треньорите си и ръководството .За футболистите де не говорим . Колкото до дадени мачове на Литекс нека уважаемите левскари си припомнят гола на Дембеле срещу ЦСКА есента че си беше с нарушение вкаран ,също третия гол срещу Ч море от несъществуваща дузпа и още тук там дадени аванти . :D Това са все едни никакви победи на Левски. И сега Литекс като го тресне насред Герена ,кой ще му е виновен на Батков ????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар