Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krasi1914 написа:
    Май се бъркаш с жалката цеца панчаревска.
    По скоро със Говедарка Подхуенска.

Коментар

vesko написа:
      Айде, пак се почнаха авантите за смешното подуенско отборче. Иначе, поне беройци дават вид, че искат да играят, за разлика от миналата година.
      Винаги ще има аванти за сините кранти,колега.

Коментар

ГООООООООООООООООООООЛ.Честито Андрешковци
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
          ГООООООООООООООООООООЛ.ЧЕСТИТО Андрешковци
          На това ли се радваме вече победа над Берое.хахахахаха андрешкоооооооо

Коментар

На съдията се радвам .
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
              На съдията се радвам.
              Само остава да кажеш че нямаше дузпа за Берое и няма смисъл да се общува с теб.

Коментар

Съдията се реваншира за 1-то полувреме, драги ми смехурко.

Коментар

Krasi1914 написа:
                  Хахаха първо си свали сините Училца драго ми говедарче и тогава може да се говори с теб.Ония мангал играе ханбал пред съдията и оставаше да я подмине.Ама то да го обясниш на някое 10 г дете по може да те разбере ама УеФскар да те разбере

Коментар

За пореден път се убеждавам , че с прасета не се общува нормално. Наздраве.

Коментар

Krasi1914 написа:
                      Когато паднахте от ЦСКА 15 ДНИ не се обади във фоRума ама виждам че пак си напеRиL И изпRавиL гRебена МАШАlА
                      Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                      ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Зает бях да следя едни други форуми за това дали потребителите в тях пишат редовно.

Коментар

atos написа:
                          Krasi1914 написа:
                          Когато паднахте от ЦСКА 15 ДНИ не се обади във фоRума ама виждам че пак си напеRиL И изпRавиL гRебена МАШАlА
                          Нека да се радва момчето,то това ще им е тази година.

Коментар

Колеги, не се намирате в кръчмата.

Коментар

Krasi1914 написа:
                              За пореден път се убеждавам , че с прасета не се общува нормално. Наздраве.
                              Колега имаш много объркана представа за футбола, вземи си включи телевизора и погледай малко истински футбол. Не знам за кво толкова се палиш и Уевски и Цска са банда некадърници, с една малка разлика де, вас ви управлява Бай Ганьо
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да, бай ви Ганя днес пак е правил супер (мало)умни изказвания след великата победа над Берое... Мъка, мъка...

Коментар

Working...
                                X