Футболът не е само тичане. Едва ли помните големия Начко Михайлов, който беше повече от 100 кила в активната си футболна възраст. И играта я играеше ходом. Но беше неповторим майстор. Предполагам, че в Монако още се стряскат при спомена за него и за четирите гола, които им набута в един мач...Любо Пенев също беше тромав и не даваше вид, че много се зори на терена. Дори псевдоразбирачите от публиката на ЦСКА го освиркваха яко и му лепнаха прякора "чичовото". Да, този прякор му го лепна не "врагът", а собствената публика, която освиркваше и него, и Емо Костадинов, и Бербатов. Какви ли не глупости съм чувал и чел за липсата на качества у Любо Пенев, включително и това, че играел като централен защитник на противниковия отбор. Ако нямаше качества обаче, дали би станал голмайстор на Примера дивисион?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Коцев хич го и нее защото е чорбар и в червата :D И от Литекс съм Тъй че все ще има един от двата ми любими отбора да стане финалист :D :D :D Ами горкият Левски и тази година трябва да се примири с калъвките на титлата и купата ,нищо че има атомното нападение начело с Гарата
Коментар
-
Ах, колко жалко е да си чорбар , фен на комунистическия ц(*ка септемврийско знаме. Чест е да си от Левски - отбора на народа.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Ах, колко жалко е да си чорбар , фен на комунистическия ц(*ка септемврийско знаме. Чест е да си от Левски - отбора на народа.
Коментар
-
Славия - Реал Мадрид, Сашо Диков тр*веститСлавия е на финал, Сашо Диков е п*дал Най-накрая това безумно скандиране от преди 10 години намери приложение Не заслужавахме да бием в този мач, но късмета ни се усмихна за втори път, а на мен за втора седмица ми се скъси живота с неопределено време заради тия инфарктни мачове и дузпи. След като припаднах в Бургас си мислех, че този мач ще е по-лек откъм емоционално естество, но уви...На финала ще е тежко!
Коментар
-
Krasi1914 написа:Пожелавам УСПЕХ на финала ,на отбора Славия !Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Krasi1914 написа:Ах, колко жалко е да си чорбар , фен на комунистическия ц(*ка септемврийско знаме. Чест е да си от Левски - отбора на народа.
Коментар
-
Аз не знам .... ЦСКА-р съм до гроб ... имам адски много мачове изгледани на овча купел ... просто 2та ми отбора на финала ... чудя се дали да не го гледам в къщи с приятели мача .... Може би ще е най-добре ... А Божов днес ... смятам да се обадя на Кръстьо Сарафов да го вземе в класа му по драматургия :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
ogi , благодаря за уточнението.fiatmaniak , и аз съм забелязъл , че тези чувства са взаимни681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар