Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Футболът не е само тичане. Едва ли помните големия Начко Михайлов, който беше повече от 100 кила в активната си футболна възраст. И играта я играеше ходом. Но беше неповторим майстор. Предполагам, че в Монако още се стряскат при спомена за него и за четирите гола, които им набута в един мач...Любо Пенев също беше тромав и не даваше вид, че много се зори на терена. Дори псевдоразбирачите от публиката на ЦСКА го освиркваха яко и му лепнаха прякора "чичовото". Да, този прякор му го лепна не "врагът", а собствената публика, която освиркваше и него, и Емо Костадинов, и Бербатов. Какви ли не глупости съм чувал и чел за липсата на качества у Любо Пенев, включително и това, че играел като централен защитник на противниковия отбор. Ако нямаше качества обаче, дали би станал голмайстор на Примера дивисион?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

коцев написа:
      Коцев хич го и нее защото е чорбар и в червата :D И от Литекс съм Тъй че все ще има един от двата ми любими отбора да стане финалист :D :D :D Ами горкият Левски и тази година трябва да се примири с калъвките на титлата и купата ,нищо че има атомното нападение начело с Гарата
      Аааа,абе досещах се аз че другаря Коцев е червен от всякъде,ама да му се признае че си разбира от отбори все пак.Винаги съм се чудил що за човек трябва да си за да си фен на УеФски.Не мооо ги разбера тези,хора ли са незнам и аз,ама не са ми ясни.

Коментар

Ах, колко жалко е да си чорбар , фен на комунистическия ц(*ка септемврийско знаме. Чест е да си от Левски - отбора на народа.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
          . Чест е да си от Левски - отбора на народа.
          Аз бих добавил че е чест да бъдеш привърженик на отбор чийто собственик е лицето на тоя народ
          Прикачени файлове
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Krasi1914 написа:
            Ах, колко жалко е да си чорбар , фен на комунистическия ц(*ка септемврийско знаме. Чест е да си от Левски - отбора на народа.
            Така не съм се смял от сърце,много ме радва когато някой каже комунестически отбор.И какво от това като е създаден тогава,говедцата като са създадени през далечната 1914 или 1911 те даже незнаят коя година са създадени какво от това?И пак ще кажа,на кой народ е отбор УеФски,всеки случай не е моя отбор.Ако ще и 1800 година да е създаден пак няма да има успехите на ЦСКА.Тази година пак без трофей догодина пак.

Коментар

от как падна комунизма мн. трофеи имате . 70-та минутва - Време да си ходите.
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                от как падна комунизма мн. трофеи имате . 70-та минутва - Време да си ходите.
                Присмяло се чунче на кратунче, че му е по дълга опашката .
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Славия - Реал Мадрид, Сашо Диков тр*веститСлавия е на финал, Сашо Диков е п*дал Най-накрая това безумно скандиране от преди 10 години намери приложение Не заслужавахме да бием в този мач, но късмета ни се усмихна за втори път, а на мен за втора седмица ми се скъси живота с неопределено време заради тия инфарктни мачове и дузпи. След като припаднах в Бургас си мислех, че този мач ще е по-лек откъм емоционално естество, но уви...На финала ще е тежко!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Пожелавам УСПЕХ на финала ,на отбора Славия !

Коментар

Krasi1914 написа:
                      Пожелавам УСПЕХ на финала ,на отбора Славия !
                      Ей много злоба направо незнам. Забелязъл съм че това е характерна черта за феновете на Уевски, явно така избиват комплекси
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Krasi1914 написа:
                        Значи пише се: "Левски - отборЪТ на НАРОДИТЕ". Значи не един народ, а много народи. Например африканци, араби, китайци, филипинци, албанци, гърци, румънци, унгарци, испанци... всички са от Левски. То затова сте милиони. Не знам как никой не се е сетил да направи един фен-клуб в Китай, ще станете направо милиарди. Освен успех на Славия, да пожелаем и приятно гледане на тези, които ще гледат мача по ТВ? Поради изключителната сантиментална стойност, президентите на ЦСКА и Славия са се договорили независимо кой спечели купата - сребърните медали и калъфката да бъдат дадени на Левски.

Коментар

Аз не знам .... ЦСКА-р съм до гроб ... имам адски много мачове изгледани на овча купел ... просто 2та ми отбора на финала ... чудя се дали да не го гледам в къщи с приятели мача .... Може би ще е най-добре ... А Божов днес ... смятам да се обадя на Кръстьо Сарафов да го вземе в класа му по драматургия :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ogi , благодаря за уточнението.fiatmaniak , и аз съм забелязъл , че тези чувства са взаимни

Коментар

Айде, пак се почнаха авантите за смешното подуенско отборче. Иначе, поне беройци дават вид, че искат да играят, за разлика от миналата година.
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Май се бъркаш с жалката цеца панчаревска.

Коментар

Working...
                                X