Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера имаше Ел Класико, а вие тука две страници коментирате червено-зелената мъка
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Вчера имаше Ел Класико, а вие тука две страници коментирате червено-зелената мъка
      И то какво Ел класико беше,отдавна не беше имало такъв мач м/у двата отбора,важното е че Реал показаха какво могат
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

dikanio написа:
        Аз пък не се интересувам от мачове, в които няма българско участие. Няма ли тръпка, за мен няма смисъл да гледам даден мач. Гледам английското първенство например, единствено заради Бербатов. И се радвам за това, че Юнайтед тръгнаха надолу. Никога не съм им бил фен, а щом твърдоглавото магаре Фергюсън не пуска Митко, нека пропадат. А и Реал-Барса беше много късно. Аз след Сънчо обикновено си лягам :D .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Челси май пак ще е Шампион. :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
            щом твърдоглавото магаре Фергюсън не пуска Митко, нека пропадат.
            За това съм 100% съгласен!
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

snake написа:
              Мачът снощи беше много добър и не мисля, че този път изглеждаше като на забавени обороти, сравнен дори с мачовете от английското първенство. Изобщо стилът, който налага Радуканов, е такъв: с много тичане, с преса по целия терен. Естествено не притежаваме кой знае колко класни изпълнители, но отборът изглежда добре: агресивен, играе с настроение и желание. Точно поради липсата на класни изпълнители обаче, вкарваме малко голове. Мачът не ме изпълни с възторг, но ми хареса. А купата вече изглежда съвсем близко.Та да поразсъждаваме за играчите, с които разполагаме. Този път ще посветя анализа си (абе няма ли да ме забележат от някоя спортна редакция ) на изпълнителите в нападение: Шеридън например, дори няма какво да го коментираме вече, той е отписан. Още след първите 2-3 мача казах, че не става за нищо и познах. Единственото му добро качество е високият ръст, но само той не стига. В Платини има хляб, но е мек, няма никаква агресия в него. Спас Делев : взел се е насериозно, което е грешка. Дано се приземи бързо. Не е нито новият Стоичков, нито Цецо Йончев. Прави някакви неконтролируеми и безсмислени спринтове по терена и понякога вкарва. Има хляб в него, но не мога да дам прогноза дали ще стане наистина голям играч. По-скоро не. С такива нападатели не е чудно защо бележим толкова малко. Най-качествения играч, с който разполагаме в предни позиции, за мен е Нелсън.Като цяло, вижда се светлина. Дали пък съвсем случайно не попаднахме на правилния треньор ?
              Кирчо е светлинни години пред който и да било в момента в ЦСКА ... и не знам как можеш да се имаш за критик като не го виждаш това ... Виж по време на мачовете как се пласира, къде седи, и че не в него е вината за реализацията ... просто няма с кой да играе ... За Платини пък до онзи ден всички приказвахте че не става и като го защитавах ми се смеехте ... сега пък всички ... имало хляб в него ... Е айде изяснете си 1 позиция, без да я сменяте според събитията ... така да говориш пост фактум ... лесно е ... Спас ... дори не искам да го коментирам ... голям ЦСКА-р ... и до тука спират качествата му, които ми харесват ... Щастлив съм, че Акуаро се върна ... сега поне ще има кой да вкарва голове
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

За Платини не си спомням да съм спорил с теб. От момента на идването му в ЦСКА (преди това не съм го гледал) смятам, че има качества. Възможно е някога да съм казал нещо против него, но нямам спомен. Проблемът при него е в главата-няма психика, няма хъс, няма злобата на големия нападател. В няколко мача не му беше даден шанс и се скапа тотално. Сега е в някакъв лек възход, дано да продължава в същия дух.За Шеридън може и да греша. В никакъв случай не се сметям за непогрешим в преценките си. Бъркали са истински капацитети като Паро Никодимов, Георги Василев, Пламен Марков, Стойчо Младенов, та аз ли ? Но наистина не виждам качества в него. Висок, изглежда добро момче, това е. Но не стига. Бъдещето ще покаже кой е прав.П.П. За Акуаро сме на едно мнение - качествен е. От футболистите, които напазарувахме на килограм, той по случайност се оказа добър. В състава на ЦСКА за мен качествените футболисти са: Янчев, Акуаро, Костадин Стоянов, Апостол Попов (но с това негово проблемно рамо не се знае колко още ще играе), Бандаловски-страхотен играч, най-добрият в ЦСКА, Нелсън. И добавям с много големи резерви вратаря Караджов: има невероятни физически данни, но все още е много далече от истината. Ако е сериозен, ще стане голям вратар.

Коментар

nai7 написа:
                  Хахахаха абе ей сладък,много си комичен ти.Кефи се там на Подхуенския гранд и не се занимавай със Армията.Хората ще си пишат каквото си искат и ти си последния ...... който ще каже смешно ли е или не.
                  Ха-ха-ха, ами смей се, бре - нали затова е форумът, да се забавляваме. Как щеше да ми почне иначе весело денят, ако не бях видял надписа "Това е Армията". Даже малко се стреснах в началото, ама после разбрах, че е шега и така ще развеселява всички гостуващи отбори :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

snake, само наистина се загледай когато играе как играе ... следи го ... не гледай отбора а него ... винаги е където трябва ... постоянно вдига ръце ... Не му се дава шанс ... не знам дали е от някаква злоба заради заплатата или нещо друго, но ... момчето се пласира страхотно ... Не се вписва в предценките на Милен, но аз него не мога да го призная за треньор ... За помощник - най-добрият. За треньор - не мога ... Примерно един Стойчо Младенов с Милен биха направили чудеса ... но за хеад коуч не мога да го уважа ... страшни глупости прави Отивам след малко да се смея на кокала и да видя срещу кой ще играем :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

snake написа:
                      dikanio написа:
                      Аз пък не се интересувам от мачове, в които няма българско участие. Няма ли тръпка, за мен няма смисъл да гледам даден мач. Гледам английското първенство например, единствено заради Бербатов. И се радвам за това, че Юнайтед тръгнаха надолу. Никога не съм им бил фен, а щом твърдоглавото магаре Фергюсън не пуска Митко, нека пропадат. А и Реал-Барса беше много късно. Аз след Сънчо обикновено си лягам :D .
                      То по тая логика не трябва да гледаш 80 % от мачовете на Ман. Юнайтед, защото Бербо не влиза много често в игра, и за мен напълно заслужено. Въпреки че е българин не мога да го разбера защо е такъв изключителен мързел. Получава огромна заплата, а само се влачи по терена като някакъв пенсионер , е за тва Чичерито е титуляр, защото има много хъс и спортна злоба. Вярно Бербо има 21 гола, ама ако погледнем реално той тия голове ги е вкарал в 5 мача, през другото време нищо не е направил.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

sugarboy написа:
                        nai7 написа:
                        Хахахаха абе ей сладък,много си комичен ти.Кефи се там на Подхуенския гранд и не се занимавай със Армията.Хората ще си пишат каквото си искат и ти си последния ...... който ще каже смешно ли е или не.
                        Ха-ха-ха, ами смей се, бре - нали затова е форумът, да се забавляваме. Как щеше да ми почне иначе весело денят, ако не бях видял надписа "Това е Армията". Даже малко се стреснах в началото, ама после разбрах, че е шега и така ще развеселява всички гостуващи отбори :D
                        Абе все пак звучи по добре от "Това е пасище"опс "Герена" грешка.Много е кофти отбора на народите да няма пак трофей,ама ти си се смей няма лошо.

Коментар

Ichkin написа:
                          snake, само наистина се загледай когато играе как играе ... следи го ... не гледай отбора а него ... винаги е където трябва ... постоянно вдига ръце ... Не му се дава шанс ... не знам дали е от някаква злоба заради заплатата или нещо друго, но ... момчето се пласира страхотно ...
                          Ако бях в София и им ходех и на тренировките, както преди 20 години, със сигурност щях да знам дали става. Но щом казваш, ще се опитам специално да му следя играта, пък да видим, може и да си променя мнението. Стига обаче да му бъде даден шанс. А за финала не знам кой предпочитам. Славия по принцип са ги бием, ама знае ли човек? Това е финал, Славия нямат трофей не знам от кога, а и Кокала ще е много надъхан. Като че ли предпочитам Пирин.

Коментар

fiatmaniak написа:
                            snake написа:
                            ...
                            То по тая логика не трябва да гледаш 80 % от мачовете на Ман. Юнайтед, защото Бербо не влиза много често в игра, и за мен напълно заслужено...
                            Именно, видя ли че не е титуляр, изобщо не ги гледам и им пожелавам да падат :D . Не харесвам английския футбол. Симпатизирам единствено на Ливърпул.

Коментар

САФ не разбира от футбол щом не пуска нашия Митко Голмайстор и го държи два месеца на пейката.Гледахте ли мача със Свраките?Руни,Чичарито и Гигс имаха такива положения,че дори и жената на Хари Реднап ще ги вкара,а пък не ги обвиниха.Майтап де,най-добре ще е за него да се върне в Тотнъм,ще бъде пак самоуверен и нищо,че изглежда мързелив ще им напълни кошниците на Манчовците.Винаги са ми били антипатични и големи надувалки тези от Юнайтед,но сега ги гледам само заради нашто моНче.То не останаха наши играчи като ги гледаш и да ти пълнят душата.ЕЕЕ Спаско само като го гледам много му се радвам.

Коментар

willow75bg написа:
                                САФ не разбира от футбол щом не пуска нашия Митко Голмайстор и го държи два месеца на пейката.Гледахте ли мача със Свраките?Руни,Чичарито и Гигс имаха такива положения,че дори и жената на Хари Реднап ще ги вкара,а пък не ги обвиниха.Майтап де,най-добре ще е за него да се върне в Тотнъм,ще бъде пак самоуверен и нищо,че изглежда мързелив ще им напълни кошниците на Манчовците.Винаги са ми били антипатични и големи надувалки тези от Юнайтед,но сега ги гледам само заради нашто моНче.То не останаха наши играчи като ги гледаш и да ти пълнят душата.ЕЕЕ Спаско само като го гледам много му се радвам.
                                Не съм много сигурен дали Тотнъм ще искат да купят Бербо отново. Те направиха супер отбор така че едва ли ще искат да го развалят, като купят нашия мързел.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X