Вчера имаше Ел Класико, а вие тука две страници коментирате червено-зелената мъка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:Вчера имаше Ел Класико, а вие тука две страници коментирате червено-зелената мъкаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Мачът снощи беше много добър и не мисля, че този път изглеждаше като на забавени обороти, сравнен дори с мачовете от английското първенство. Изобщо стилът, който налага Радуканов, е такъв: с много тичане, с преса по целия терен. Естествено не притежаваме кой знае колко класни изпълнители, но отборът изглежда добре: агресивен, играе с настроение и желание. Точно поради липсата на класни изпълнители обаче, вкарваме малко голове. Мачът не ме изпълни с възторг, но ми хареса. А купата вече изглежда съвсем близко.Та да поразсъждаваме за играчите, с които разполагаме. Този път ще посветя анализа си (абе няма ли да ме забележат от някоя спортна редакция ) на изпълнителите в нападение: Шеридън например, дори няма какво да го коментираме вече, той е отписан. Още след първите 2-3 мача казах, че не става за нищо и познах. Единственото му добро качество е високият ръст, но само той не стига. В Платини има хляб, но е мек, няма никаква агресия в него. Спас Делев : взел се е насериозно, което е грешка. Дано се приземи бързо. Не е нито новият Стоичков, нито Цецо Йончев. Прави някакви неконтролируеми и безсмислени спринтове по терена и понякога вкарва. Има хляб в него, но не мога да дам прогноза дали ще стане наистина голям играч. По-скоро не. С такива нападатели не е чудно защо бележим толкова малко. Най-качествения играч, с който разполагаме в предни позиции, за мен е Нелсън.Като цяло, вижда се светлина. Дали пък съвсем случайно не попаднахме на правилния треньор ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
За Платини не си спомням да съм спорил с теб. От момента на идването му в ЦСКА (преди това не съм го гледал) смятам, че има качества. Възможно е някога да съм казал нещо против него, но нямам спомен. Проблемът при него е в главата-няма психика, няма хъс, няма злобата на големия нападател. В няколко мача не му беше даден шанс и се скапа тотално. Сега е в някакъв лек възход, дано да продължава в същия дух.За Шеридън може и да греша. В никакъв случай не се сметям за непогрешим в преценките си. Бъркали са истински капацитети като Паро Никодимов, Георги Василев, Пламен Марков, Стойчо Младенов, та аз ли ? Но наистина не виждам качества в него. Висок, изглежда добро момче, това е. Но не стига. Бъдещето ще покаже кой е прав.П.П. За Акуаро сме на едно мнение - качествен е. От футболистите, които напазарувахме на килограм, той по случайност се оказа добър. В състава на ЦСКА за мен качествените футболисти са: Янчев, Акуаро, Костадин Стоянов, Апостол Попов (но с това негово проблемно рамо не се знае колко още ще играе), Бандаловски-страхотен играч, най-добрият в ЦСКА, Нелсън. И добавям с много големи резерви вратаря Караджов: има невероятни физически данни, но все още е много далече от истината. Ако е сериозен, ще стане голям вратар.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
nai7 написа:Хахахаха абе ей сладък,много си комичен ти.Кефи се там на Подхуенския гранд и не се занимавай със Армията.Хората ще си пишат каквото си искат и ти си последния ...... който ще каже смешно ли е или не.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
snake, само наистина се загледай когато играе как играе ... следи го ... не гледай отбора а него ... винаги е където трябва ... постоянно вдига ръце ... Не му се дава шанс ... не знам дали е от някаква злоба заради заплатата или нещо друго, но ... момчето се пласира страхотно ... Не се вписва в предценките на Милен, но аз него не мога да го призная за треньор ... За помощник - най-добрият. За треньор - не мога ... Примерно един Стойчо Младенов с Милен биха направили чудеса ... но за хеад коуч не мога да го уважа ... страшни глупости прави Отивам след малко да се смея на кокала и да видя срещу кой ще играем :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
snake написа:dikanio написа:Вчера имаше Ел Класико, а вие тука две страници коментирате червено-зелената мъкаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
sugarboy написа:nai7 написа:Хахахаха абе ей сладък,много си комичен ти.Кефи се там на Подхуенския гранд и не се занимавай със Армията.Хората ще си пишат каквото си искат и ти си последния ...... който ще каже смешно ли е или не.
Коментар
-
Ichkin написа:snake, само наистина се загледай когато играе как играе ... следи го ... не гледай отбора а него ... винаги е където трябва ... постоянно вдига ръце ... Не му се дава шанс ... не знам дали е от някаква злоба заради заплатата или нещо друго, но ... момчето се пласира страхотно ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
fiatmaniak написа:snake написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
САФ не разбира от футбол щом не пуска нашия Митко Голмайстор и го държи два месеца на пейката.Гледахте ли мача със Свраките?Руни,Чичарито и Гигс имаха такива положения,че дори и жената на Хари Реднап ще ги вкара,а пък не ги обвиниха.Майтап де,най-добре ще е за него да се върне в Тотнъм,ще бъде пак самоуверен и нищо,че изглежда мързелив ще им напълни кошниците на Манчовците.Винаги са ми били антипатични и големи надувалки тези от Юнайтед,но сега ги гледам само заради нашто моНче.То не останаха наши играчи като ги гледаш и да ти пълнят душата.ЕЕЕ Спаско само като го гледам много му се радвам.
Коментар
-
willow75bg написа:САФ не разбира от футбол щом не пуска нашия Митко Голмайстор и го държи два месеца на пейката.Гледахте ли мача със Свраките?Руни,Чичарито и Гигс имаха такива положения,че дори и жената на Хари Реднап ще ги вкара,а пък не ги обвиниха.Майтап де,най-добре ще е за него да се върне в Тотнъм,ще бъде пак самоуверен и нищо,че изглежда мързелив ще им напълни кошниците на Манчовците.Винаги са ми били антипатични и големи надувалки тези от Юнайтед,но сега ги гледам само заради нашто моНче.То не останаха наши играчи като ги гледаш и да ти пълнят душата.ЕЕЕ Спаско само като го гледам много му се радвам.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар