Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    Гриша Ганчев може да е отделил и някой лев, за да купи и мач извън Ловеч
    Аааа не ми се вярва,сега ще започват пак ремонт на стадиончето.А ако пак се издънят за ШЛ и Лига европа няма да има парички.

Коментар

Едвам ме навиха да ходя на мач... Да крещя ли и за тебе? (И ще изпусна първото полувреме на Барселона - Реал )

Коментар

ogi28b написа:
        Едвам ме навиха да ходя на мач... Да крещя ли и за тебе? (И ще изпусна първото полувреме на Барселона - Реал )
        Викай с пълно гърло за мен,дай си номера ще ти пратя СМС със резултата на Ел Класико.

Коментар

Мача е за чорбата . Повече от ясно е. П.с Sorry mr. Коцев .
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Коцев хич го и нее защото е чорбар и в червата :D И от Литекс съм Тъй че все ще има един от двата ми любими отбора да стане финалист :D :D :D Ами горкият Левски и тази година трябва да се примири с калъвките на титлата и купата ,нищо че има атомното нападение начело с Гарата
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Почти няма разлика :
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Горчиво !
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

"Горчиво" са половината мачове на лесни в първенството.
                  Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Може и да е горчиво, но на мен ми е сладко, че вас ви боли Честита победа, армейци!!!

Коментар

Няма какво да си кривим устата . Мача си беше много добър за стандартите ни. Само дано не се осмели някои да каже че всичко това е било уговорка . Няма такова нещо и евала и на двата отбора че играха до последно.Заслужават само похвала всички футболисти.

Коментар

Някои от вашите футболисти не заслужават ... не похвала, ами не знам ... Те първа ще гледам мача на телевизор и ще видя ... но от стадиона ми се видяха няколко аааадски спорни отсъждания ... Да не говорим какъв феър плей има при вас ... страааааашен ...П.С. : Сърца червениии
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Бе, какъв "добър мач за нашите стандарти"?! Следях едновременно Милан - Палермо, Тотнъм - Арсенал и Барселона - Реал. По едно време, без да искам, попаднах на нашия мач - ами то, ще кажеш, че на забавен кадър се играе и постоянно се спъват в топката, поредица от несръчни отигравания. А и коментаторите - отличен удар на Спас Делев. Че той, ако не беше играчът на Литекс, та така неспасяемо да се отбие топката от крака му, вторият гол нямаше как да влезе. А надписчето "Това е Армията" е повече от комично. На какво отгоре се равнявате с Ливърпул, не мога да разбера. Само болен мозък и дълбоко комплексиран тип може да измисли тази глупост. Все пак, Ливърпул е третият най-успешен отбор в света, докато ЦСКА е предпоследният успешен "гранд" на Балканите, последният е Левски, за ваше успокоение :D
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                            Бе, какъв "добър мач за нашите стандарти"?! Следях едновременно Милан - Палермо, Тотнъм - Арсенал и Барселона - Реал. По едно време, без да искам, попаднах на нашия мач - ами то, ще кажеш, че на забавен кадър се играе и постоянно се спъват в топката, поредица от несръчни отигравания. А и коментаторите - отличен удар на Спас Делев. Че той, ако не беше играчът на Литекс, та така неспасяемо да се отбие топката от крака му, вторият гол нямаше как да влезе. А надписчето "Това е Армията" е повече от комично. На какво отгоре се равнявате с Ливърпул, не мога да разбера. Само болен мозък и дълбоко комплексиран тип може да измисли тази глупост. Все пак, Ливърпул е третият най-успешен отбор в света, докато ЦСКА е предпоследният успешен "гранд" на Балканите, последният е Левски, за ваше успокоение :D
                            Хахахаха абе ей сладък,много си комичен ти.Кефи се там на Подхуенския гранд и не се занимавай със Армията.Хората ще си пишат каквото си искат и ти си последния ...... който ще каже смешно ли е или не.

Коментар

На левскарски писаници не бива да се отговаря. :D ЦСКА си ни победи снощи по всички показатели . Головете били случайни ??? Е верно ,те не са като на Дембеле особенно вкараните от него през пролетния полусезон .

Коментар

Мачът снощи беше много добър и не мисля, че този път изглеждаше като на забавени обороти, сравнен дори с мачовете от английското първенство. Изобщо стилът, който налага Радуканов, е такъв: с много тичане, с преса по целия терен. Естествено не притежаваме кой знае колко класни изпълнители, но отборът изглежда добре: агресивен, играе с настроение и желание. Точно поради липсата на класни изпълнители обаче, вкарваме малко голове. Мачът не ме изпълни с възторг, но ми хареса. А купата вече изглежда съвсем близко.Та да поразсъждаваме за играчите, с които разполагаме. Този път ще посветя анализа си (абе няма ли да ме забележат от някоя спортна редакция ) на изпълнителите в нападение: Шеридън например, дори няма какво да го коментираме вече, той е отписан. Още след първите 2-3 мача казах, че не става за нищо и познах. Единственото му добро качество е високият ръст, но само той не стига. В Платини има хляб, но е мек, няма никаква агресия в него. Спас Делев : взел се е насериозно, което е грешка. Дано се приземи бързо. Не е нито новият Стоичков, нито Цецо Йончев. Прави някакви неконтролируеми и безсмислени спринтове по терена и понякога вкарва. Има хляб в него, но не мога да дам прогноза дали ще стане наистина голям играч. По-скоро не. С такива нападатели не е чудно защо бележим толкова малко. Най-качествения играч, с който разполагаме в предни позиции, за мен е Нелсън.Като цяло, вижда се светлина. Дали пък съвсем случайно не попаднахме на правилния треньор ?
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X