fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Някои от вашите футболисти не заслужават ... не похвала, ами не знам ... Те първа ще гледам мача на телевизор и ще видя ... но от стадиона ми се видяха няколко аааадски спорни отсъждания ... Да не говорим какъв феър плей има при вас ... страааааашен ...П.С. : Сърца червениииFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Бе, какъв "добър мач за нашите стандарти"?! Следях едновременно Милан - Палермо, Тотнъм - Арсенал и Барселона - Реал. По едно време, без да искам, попаднах на нашия мач - ами то, ще кажеш, че на забавен кадър се играе и постоянно се спъват в топката, поредица от несръчни отигравания. А и коментаторите - отличен удар на Спас Делев. Че той, ако не беше играчът на Литекс, та така неспасяемо да се отбие топката от крака му, вторият гол нямаше как да влезе. А надписчето "Това е Армията" е повече от комично. На какво отгоре се равнявате с Ливърпул, не мога да разбера. Само болен мозък и дълбоко комплексиран тип може да измисли тази глупост. Все пак, Ливърпул е третият най-успешен отбор в света, докато ЦСКА е предпоследният успешен "гранд" на Балканите, последният е Левски, за ваше успокоение :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Бе, какъв "добър мач за нашите стандарти"?! Следях едновременно Милан - Палермо, Тотнъм - Арсенал и Барселона - Реал. По едно време, без да искам, попаднах на нашия мач - ами то, ще кажеш, че на забавен кадър се играе и постоянно се спъват в топката, поредица от несръчни отигравания. А и коментаторите - отличен удар на Спас Делев. Че той, ако не беше играчът на Литекс, та така неспасяемо да се отбие топката от крака му, вторият гол нямаше как да влезе. А надписчето "Това е Армията" е повече от комично. На какво отгоре се равнявате с Ливърпул, не мога да разбера. Само болен мозък и дълбоко комплексиран тип може да измисли тази глупост. Все пак, Ливърпул е третият най-успешен отбор в света, докато ЦСКА е предпоследният успешен "гранд" на Балканите, последният е Левски, за ваше успокоение :D
Коментар
-
Мачът снощи беше много добър и не мисля, че този път изглеждаше като на забавени обороти, сравнен дори с мачовете от английското първенство. Изобщо стилът, който налага Радуканов, е такъв: с много тичане, с преса по целия терен. Естествено не притежаваме кой знае колко класни изпълнители, но отборът изглежда добре: агресивен, играе с настроение и желание. Точно поради липсата на класни изпълнители обаче, вкарваме малко голове. Мачът не ме изпълни с възторг, но ми хареса. А купата вече изглежда съвсем близко.Та да поразсъждаваме за играчите, с които разполагаме. Този път ще посветя анализа си (абе няма ли да ме забележат от някоя спортна редакция ) на изпълнителите в нападение: Шеридън например, дори няма какво да го коментираме вече, той е отписан. Още след първите 2-3 мача казах, че не става за нищо и познах. Единственото му добро качество е високият ръст, но само той не стига. В Платини има хляб, но е мек, няма никаква агресия в него. Спас Делев : взел се е насериозно, което е грешка. Дано се приземи бързо. Не е нито новият Стоичков, нито Цецо Йончев. Прави някакви неконтролируеми и безсмислени спринтове по терена и понякога вкарва. Има хляб в него, но не мога да дам прогноза дали ще стане наистина голям играч. По-скоро не. С такива нападатели не е чудно защо бележим толкова малко. Най-качествения играч, с който разполагаме в предни позиции, за мен е Нелсън.Като цяло, вижда се светлина. Дали пък съвсем случайно не попаднахме на правилния треньор ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар