Ееееее на тоз УеФски все другите им са виновни,докога и футболисти и фенове на този подуенски гигант ще спрат да реват като вдовица за БИИИИИП.Все някой друг им е виновен само те не са,както каза Гонза харесаха ми.Да ви кажа чесно и на мен ми харесаха Само УеФски,и горе главата иде 2020 г може да има трофей и за вас сини богове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Коцев , поне някой друг лев успя ли да вземеш от джуджето ганчеф ( знаеш за какво говоря )п.с Ichkin , това за Шакадъм или както там се казваше с вдигането на ръце и тяхното махане доста ми прилича на кючек...681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Абе то и за Платини всички говорехте така ... слушайте батко си ... имам око на скаут :D Само се надявам джуджето да го взимат турчолята, Милен да остане помощник треньор на Стойчо ... Мишел и Кирчо да играят тандем в атака ... И тогава не съдии, не стадиони, не борат ... а наистина нищо няма да ни спре ... Ах мамка му ... ходи ми се на армията като на монголско сираче в месарница ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Коцев , не ми е приятно да ти го кажа ,ама в София падате по разбираеми причини ... знаеш.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Мина тва време.Сега ежбите са между собствениците на клубовете.Хич го и не е Гришата че кралете на буклука няма да вземат купата ,стига неговите футболисти да могат да победят . Тъй че тук няма сантименталности.И така трябва да бъде.А и за какво Гришата да легне в София след като това е полуфинал и не се знае на финала дали ЦСКА ще победи и вземе купата .Тъй че мача ще се играе пък каквото сабя покаже.
Коментар
-
Абе то и Левски излезе срещу ЦСКА с нагрласата да поставят нов рекорд от 7:0 ,8:0 но накрая гризнаха дръвцето . Та и умрялата Славия може да живне на финала. Пък не се знае дали и Пирин няма да стигне на финала . Кой е очаквал че ще бие Локо и то в Пловдив ???Тъй че ,топката е от женски род и може да се извърти всякак си .
Коментар
-
Колеги, станах свидетел на нещо уникално! Българин, който познавам, и видях заложният му фиш с очите си, заложи на 15 мача "права колонка", с коефициенти 2.00 и нагоре. От тях - 14 позна, остана му последният мач. Сега стоя и се чудя: възможно ли е мач в Западна Европа да бъде уреден да завърши по определен начин, с цел да не бъда изплатена тази огромна печалба тук, в България? Как мислите? Или просто човекът е нямал късмет? Коефициентът му за печалбата щеше да бъде малко над 104’000
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, станах свидетел на нещо уникално! Българин, който познавам, и видях заложният му фиш с очите си, заложи на 15 мача "права колонка", с коефициенти 2.00 и нагоре. От тях - 14 позна, остана му последният мач. Сега стоя и се чудя: възможно ли е мач в Западна Европа да бъде уреден да завърши по определен начин, с цел да не бъда изплатена тази огромна печалба тук, в България? Как мислите? Или просто човекът е нямал късмет? Коефициентът му за печалбата щеше да бъде малко над 104’000A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Гриша Ганчев може да е отделил и някой лев, за да купи и мач извън ЛовечВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар