Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

3-0 за Швейцария.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

:Момчета, то и Левски беше фафорит срещу ЦСКА а видяхте резултата след мача. Така че малко задръжте с прогнозите.Според мен ние ще ги излъжем както излъгахме французите на 18 ноември 1993 в Париж.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Залагам 1:0 за нашите . Дано да бъда прав!
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Толкова си могат, но поне имаше желание този път.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз съм доволен,най-после се вижда желание и смисъл в играта.Мойта прогноза беше 1:0,но уви не познах.Но играхме добре,надиграхме неслабия отбор на Швейцария и това е по-важното!
            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Аз си мислех че пак ще падаме, но добре че този път ме опровергаха.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Гледайте първия гол на Станкович за Интер тази вечер - малко са футболистите, които са способни на такова изпълнение, може би още само Ван Бастен и Бербатов :D http://www.sportal.bg/video.php?video=32923
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Видя се, че хората на др. Коцев са гола вода. Аз от години не съм виждал толкоз беззъба игра на Литекс, да не кажа, че нямаха нито едно положение за гол за 120 минути. Стана ясно, че единственият аргумент им е Гриша Ганчев и не се вижда какъвто и да е потенциал за международната сцена. Но, сините са си виновни, че при толкова пропуски оставиха да се стигне до продължения. Без да се замислям, само Гарата три пъти беше сам срещу вратаря, но така е - в тази игра се броят головете. За съдията - посредствено съдийство, да не казвам направо слабо, като за чуждестранен съдия. И не толкова за дузпата, даже съм на мнение, че имаше дузпа, но още тогава Иво Иванов трябваше да бъде изгонен, още един картон му спести и през второто полувреме, но също така, подобна дузпа имаше и за Левски. Затова казвам, че двупосочно ощети и двата отбора с посредствени отсъждания. Като заключение - пълно превъзходство на Левски, но без каквато и да е реализация и, в крайна сметка - безсмислено.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колкото имаше дузпа за Левски , толкова имаше и за микревчани.
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Тази вечер се очертава много добра, Ман Юн водят на Челси, а и Уевски паднаха за купата.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Колкото и да се опитвате да хвалите Левски то ясно се видя че не са никакъв отбор.Дузпата си беше дузпа .А Литекс имаха и те много положения .Не знам кой мач сте гледали но аз бях на стадиона . А колко пъти Том го фаулира второто полувреме пред сектор А и съдията пожали защитниците на Левски въпреки че си заслужаваха картони и от двата цвята.Но Гонзо и гонзовщината докараха Левски до това положение вече втора година да са без трофей а само с калъвки да се задоволят.

Коментар

коцев написа:
                          Колкото и да се опитвате да хвалите Левски то ясно се видя че не са никакъв отбор.Дузпата си беше дузпа .А Литекс имаха и те много положения .Не знам кой мач сте гледали но аз бях на стадиона . А колко пъти Том го фаулира второто полувреме пред сектор А и съдията пожали защитниците на Левски въпреки че си заслужаваха картони и от двата цвята.Но Гонзо и гонзовщината докараха Левски до това положение вече втора година да са без трофей а само с калъвки да се задоволят.
                          Много сте загрижен за Левски господин Коцев, хайде съсредоточете се върху вашия отбор. Напълно съм съгласен с написаното от теб, особено втората част за Гонзовщината. Това, което аз видях беше един добър мач, хареса ми, но не съм свикнал да гледам такъв Левски. :D Поздравления за класирането.
                          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Абе не знам ние кой мач сме гледали, ама ти май си бил на друг стадион. Преброи и изброй положенията за литекс, и след това преброй и изброй положенията за Левски. Дузпата за литекс е пресилена. Дузпа за Левски не даде. Ръката му била до тялото. Първо, че ДембелеВ стреля много от далеко, и имаше време да се извърти, 2-ро променя посоката на движението на топката. За подобна дузпа и то на много по-високо ниво припомням дузпата от ЕВРО 2000 между Франция и Португалия. Ръката на Абел Шавиер беше къде къде по-прибрана от тази на защитника на литекс ни свириха пак дузпа.

Коментар

Айде пак съдията ви е виновен!!!!!!!!!!!!!!!!Ми нали Баткоф искаше чужди съдия . На ,ето ви го .Ами играйте бре .Що извадиха и Дарко и Гриин ,нали са звездите на отбора . Разберете ,че докато един футболист в даден отбор взема толкова много пари колкото дават на десет други футболисти в отбора така ще бъде . Дембелето така ще се запомни само с голямата си заплата в Левски ,както и Шеридан в ЦСКА и никой от останали футболисти няма да им подава . Нали Батков подписал в договора на Дембелето че ще му дава по 1300евро на всеки вкаран гол . Е как останалите футболисти ще играят за него той да вкара и да вземе тая огромна сума а те само да тичат за нищо. Я ако Дембелето каже че парите дадени му за всеки един гол ще ги разпредели на останалите играчи да видим тогава дали няма да му подават да вкара . Същото е и с Шеридан ,като взема по 50 000лв на месец да си играе сам и да си изработва положенията както Делев сам си ги изработва .Дано ми разбирате тънкия намек че футбол се играе от 11 човека и те трябва да са като един на терена и долу горе и при заплащането да са равнопоставени или най малкото с малки разлики в заплатите.

Коментар

От кога се опитвам това да го обясня за Кирчо ... момчето играе, ама ... всеки мач, само маха с ръце и ... никой мамка му не му подава ... А за тоя вашият мач ми беше все едно ... елате на Армията да ви кажем ние как се играе :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X