Е нема такъв мач като Байер-Интер.Все пак Италия отсрами италианския футбол без италианци.Да живей Милан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не коментирате нищо от развитието в шампионската лига.Тази година ще има изключителен завършек,какво мислите.Кои ще станат финалисти впредвид жребия?Др. Коцев,БФС-то е решило че Литекс ще да е шампион таз година и никакви скандали не могат да го променят.Какъв цирк стана с тоя Дока,трябваше максималното наказание да му дадат,но три пъти си меняха мнението.Дано Електричката Ви нашие два-три тази неделя.Аман от корупция.
Коментар
-
Много се изкушавам, но си обещах, че няма да коментирам повече нашето първенство. "Само искам да кажа, че тоя престъпник съдията, ограби труда на момчетата" По ме вълнува жребия за Шампионската лига. Аутсайдерите добре ги "наредиха", но много ми се иска някой измежду Тотнъм, Шалке и/или Шахтьор да поднесе изненада. За мен фаворит в турнира е Челси, защото само те могат да спрат Барселона. Моята прогноза е, че именно тези два отбора ще са на финала. Юнайтед, колкото и да ми/им се иска да играят за трофея, ще отпаднат от лондончани. Жалко за Бербатов, но той и без това не играе. Дано след края на сезона отиде в друг отбор, защото е престъпление към футбола, такъв играч да е на резервната скамейка, и то за сметка да някакъв недъгав мексиканец. Не отписвам напълно и Интер, но късмета им все някога трябва да свърши. Реал минаха осминафинала, сега още 6 години ще се борят да минат четвъртфинала :D
Коментар
-
Реал и Барселона не би трябвало да имат проблеми да се срещнат на полуфинала. Мисля си, както писах и по-назад, че Моуриньо ще подхлъзне този път Барса, тъй като е всепризнат тактик. Успее ли да ги отстрани, няма кой да го спре за Купата. При добро стечение на обстоятелствата, тоест да имат ден, Челси не би трябвало да имат проблем с Юнайтед, защото имат по-голям потенциал, но играят на приливи и отливи, защото са на автопилот, визирам Анчелоти. Логиката сочи Интер като фаворит срещу немците, след като отстраниха Баварския колос. На полуфинала срещу Челси пак зависи от разположението на звездите в съответния ден. Аз, като привърженик на италианския футбол, ще подкрепям Интер. На финала, който и да се класира, има илюзорни шансове срещу когото и да било измежду Реал и Барса.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ако Моуриньо не си беше тръгвал от Челси, сега щяха да са най-силния отбор в света. Щом с такъв смотан треньор стигнаха до тук, значи играчите са изключителни. Анчелоти е малко като Димитър Пенев - в правилния момент е в правилния отбор. Така взе и Шампионската лига с Милан, без да е много наясно какво прави :D
Коментар
-
Българския шампионат не го следя защото отдавна знам че моя Литекс пак ще е Шампион ,както и следващата година пак . :D :D :D Едно ще ви кажа на вас дето казвате кой ще е новия Шампион на Европа . А то е че нищо не се знае. Ето ви примери като почна от нашето първенство. Някой да е очаквал ЦСКА така да размаже Левски на Герена ??? Не е нали ? Сите анализатори предвещаваха голяма победа за Левски. Сираков се изцепи преди мача : дерби няма да има защото Левски ще бие с голяма разлика . Видяхме кво стана . Снощи гледах Ливърпул -Брага .Не бях очаквал че португалците ще извадят такава тактика и игра че просто Ливърпул се отърва и от загуба на собствения си стадион . Преди това гледах Зенит- Твенте. Първия мач беше 3:0 за Твенте. И снощи Зенит извади такава игра че вкара два гола първото полувреме и само късмета спаси Твенте от трети гол ,продължения и отпадане.Въобще имайте в предвид че на терена застават 11 срещу 11 и нищо не се знае. ЦСКА така се измъчи с Видима , че жална им майка отиваха на равен мач.
Коментар
-
Барса извадиха най-големия късмет да се паднат с Шахтьор, а за полуфинал с Реал не съм сигурен че и Моуриньо ще може да ги спаси. Ако тръгнат да се надиграват с Барса са обречени, но и не са чак толкова силни в защита, за да разчитат само на контратаки, така направиха Интер миналата година.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
коцев написа:Българския шампионат не го следя защото отдавна знам че моя Литекс пак ще е Шампион ,както и следващата година пак . :D :D :D Едно ще ви кажа на вас дето казвате кой ще е новия Шампион на Европа . А то е че нищо не се знае. Ето ви примери като почна от нашето първенство. Някой да е очаквал ЦСКА така да размаже Левски на Герена ??? Не е нали ? Сите анализатори предвещаваха голяма победа за Левски. Сираков се изцепи преди мача : дерби няма да има защото Левски ще бие с голяма разлика . Видяхме кво стана . Снощи гледах Ливърпул -Брага .Не бях очаквал че португалците ще извадят такава тактика и игра че просто Ливърпул се отърва и от загуба на собствения си стадион . Преди това гледах Зенит- Твенте. Първия мач беше 3:0 за Твенте. И снощи Зенит извади такава игра че вкара два гола първото полувреме и само късмета спаси Твенте от трети гол ,продължения и отпадане.Въобще имайте в предвид че на терена застават 11 срещу 11 и нищо не се знае. ЦСКА така се измъчи с Видима , че жална им майка отиваха на равен мач.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Сигурно си левскар съдейки по писането ти . :D Кой и какво ни бута ?? Ами на Левски дадоха ли гола на Дембеле срещу ЦСКА есента след като Дембеле отнесе Акуаро доста грубо ? Какво стана с мача на Левски с Черно море във Варна ??? Каква дузпа им даде съдията за да бият с 3:2 ??? Ами със Сливен ? Ами с Берое? Щом свирят за Левски не се вижда ,но свирнат ли за нас "селяните" вой до небесата . :D :D Стадиончето ни е може да се каже най хубавото в България . Публиката ни е един файтон хора но пък е най кротката . :D :D :D Бием всички които дойдат в Ловеч . Падаме от всички чужди отбори в Ловеч, защото сме гостоприемни . А ти правил ли си къщичка за стичанца ???
Коментар
-
коцев написа:Сигурно си левскар съдейки по писането ти . :D Кой и какво ни бута ?? Ами на Левски дадоха ли гола на Дембеле срещу ЦСКА есента след като Дембеле отнесе Акуаро доста грубо ? Какво стана с мача на Левски с Черно море във Варна ??? Каква дузпа им даде съдията за да бият с 3:2 ??? Ами със Сливен ? Ами с Берое? Щом свирят за Левски не се вижда ,но свирнат ли за нас "селяните" вой до небесата . :D :D Стадиончето ни е може да се каже най хубавото в България . Публиката ни е един файтон хора но пък е най кротката . :D :D :D Бием всички които дойдат в Ловеч . Падаме от всички чужди отбори в Ловеч, защото сме гостоприемни . А ти правил ли си къщичка за стичанца ???ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
А гледам голяма тишина настана след като моя Литекс извади Локо Пловдив от релсите . Има ли някой който още да не вярва че сме Шампиони ??? :D С Дока и без Дока ние пред сто човека ловешка публика млатим де кой ни попадне . А пловдивчани дойдоха с дванайстия играч публиката ама и това не им помогна . :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар