А Локо Мездра?????????????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Е па щом се "ербиличиш" че си голям левскар кажи си мението за снимката по горе . Карвальо ваш футболист ли е или не ? :D :D :DОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Коцев , и аз съм се замислял за головете , но това няма да промени нещата. Защото ръководителите на отбора ще кажат "Играли сме добро, али сме немали шансу" ще си приберат тлъстите заплати и ще се напият в някоя дискотека. Това единствено би повлияло на нас истинските фенове.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
коцев написа:Знаеш ли къде е Цар Самуил 67 в Ловеч?ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Да си истински фен сега когато клубовете са частна собственост си просто мазохизъм. Да отида на стадиона ,дам пари и после само да се ядосвам това отдавна не го правя. Че загубил Гришата сума пари от това, че Литекс отпадна рано ,рано от турнирите ,мен ми е все толкова колкото и за това, че палето на ходжата нещяло да гони зайци. :D
Коментар
-
коцев написа:Да си истински фен сега когато клубовете са частна собственост си просто мазохизъм. Да отида на стадиона ,дам пари и после само да се ядосвам това отдавна не го правя. Че загубил Гришата сума пари от това, че Литекс отпадна рано ,рано от турнирите ,мен ми е все толкова колкото и за това, че палето на ходжата нещяло да гони зайци. :DОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Едно време през комунистическото робство подкрепяхме Ловешкия футболен отбор Кърпачев ,после Осъм ,защото футболистите си бяха почти от града ни ,ходеха през седмицата на работа и от петък се събираха за мача в неделя . За това че играеха получаваха мижави пари и ние си ги подкрепяхме . Сега Гарата като взема близо 40,000лв на месец и какво да отида да си дера гърлото за него ??? На това отгоре Батков му давал по 1300 евро на вкаран гол. Айде олам ,големия футболист.
Коментар
-
коцев написа:Едно време през комунистическото робство подкрепяхме Ловешкия футболен отбор Кърпачев ,после Осъм ,защото футболистите си бяха почти от града ни ,ходеха през седмицата на работа и от петък се събираха за мача в неделя . За това че играеха получаваха мижави пари и ние си ги подкрепяхме . Сега Гарата като взема близо 40,000лв на месец и какво да отида да си дера гърлото за него ??? На това отгоре Батков му давал по 1300 евро на вкаран гол. Айде олам ,големия футболист.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
и колкото повече са те, толкова по -добре.
Коментар
-
Лакомията е моторът, който дърпа напред цивилизациите, разбира се към техният сигурен край. Заложено ни е генетично да искаме още и още, просто при някои сработва инстинкта за самосъхранение, а при други, като изброените от теб, той не сработва.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар