Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А Локо Мездра?????????????
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Ами Литекс -Ловеч ???????
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Ами Литекс -Ловеч ???????
        Това литекс не бяха ли някакви бензиностанции????Имаше и някакви сокчета май куинс бяха?Само Левски ОУЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Е па щом се "ербиличиш" че си голям левскар кажи си мението за снимката по горе . Карвальо ваш футболист ли е или не ? :D :D :D

Коментар

коцев написа:
            Е па щом се "ербиличиш" че си голям левскар кажи си мението за снимката по горе . Карвальо ваш футболист ли е или не ? :D :D :D
            Наш е разбира се. Коко Динев толкова поп-фолк звезди е излъгал, та един адвокат като Батков ще му се опъне.Знаеш ли къде е Цар Самуил 67 в Ловеч?

Коментар

Аз така и не разбрах защо не го искаха? Само защото трябваше те да му платят лечението ли? Човека ще се възстанови и ще може да играе, не виждам какъв е проблема
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Знаеш ли къде е Цар Самуил 67 в Ловеч?
                Знам ,горе в Дикисана и съм ходил много пъти там по тая улица. :D

Коментар

Коцев , и аз съм се замислял за головете , но това няма да промени нещата. Защото ръководителите на отбора ще кажат "Играли сме добро, али сме немали шансу" ще си приберат тлъстите заплати и ще се напият в някоя дискотека. Това единствено би повлияло на нас истинските фенове.
                  681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

коцев написа:
                    Знаеш ли къде е Цар Самуил 67 в Ловеч?
                    Знам ,горе в Дикисана и съм ходил много пъти там по тая улица. :D
                    Има там една автокъща s2-car. Там има една Алфа GT 3.2 В6. Чудех се дали случаааайно не си я гледал или дали не си чул нещо за нея. Само Левски - за да е по темата.

Коментар

Да си истински фен сега когато клубовете са частна собственост си просто мазохизъм. Да отида на стадиона ,дам пари и после само да се ядосвам това отдавна не го правя. Че загубил Гришата сума пари от това, че Литекс отпадна рано ,рано от турнирите ,мен ми е все толкова колкото и за това, че палето на ходжата нещяло да гони зайци. :D

Коментар

коцев написа:
                        Да си истински фен сега когато клубовете са частна собственост си просто мазохизъм. Да отида на стадиона ,дам пари и после само да се ядосвам това отдавна не го правя. Че загубил Гришата сума пари от това, че Литекс отпадна рано ,рано от турнирите ,мен ми е все толкова колкото и за това, че палето на ходжата нещяло да гони зайци. :D
                        Феновете обичат и подкрепят отбора, независимо какви са резултатите, кой е президента, треньора и футболистите - из правилника на фенщината!!!!!!

Коментар

Едно време през комунистическото робство подкрепяхме Ловешкия футболен отбор Кърпачев ,после Осъм ,защото футболистите си бяха почти от града ни ,ходеха през седмицата на работа и от петък се събираха за мача в неделя . За това че играеха получаваха мижави пари и ние си ги подкрепяхме . Сега Гарата като взема близо 40,000лв на месец и какво да отида да си дера гърлото за него ??? На това отгоре Батков му давал по 1300 евро на вкаран гол. Айде олам ,големия футболист.

Коментар

коцев написа:
                            Едно време през комунистическото робство подкрепяхме Ловешкия футболен отбор Кърпачев ,после Осъм ,защото футболистите си бяха почти от града ни ,ходеха през седмицата на работа и от петък се събираха за мача в неделя . За това че играеха получаваха мижави пари и ние си ги подкрепяхме . Сега Гарата като взема близо 40,000лв на месец и какво да отида да си дера гърлото за него ??? На това отгоре Батков му давал по 1300 евро на вкаран гол. Айде олам ,големия футболист.
                            Е няма вече такива идеали, сега парите са всичко, и колкото повече са те, толкова по -добре.

Коментар

и колкото повече са те, толкова по -добре.
                              Не забравяй ,че парите развалят човека . :D И Илия Павлов и Самоковеца и братята Васил и Георги Илиеви и Юри Галев и безбройните Крокодили ,Круши , Сливи и какви ли не бяха червиви с пари, но видяхте до какво ги доведоха тия пари. Човек най трезво разсъждава на две места .В болницата като влезне и на гробищата като отиде да изпрати някой близък човек. Тогава за момент преценява че няма файда от много неща, но после отново се юрне по лакомията и така си съсипва целия живот. :D :D :D

Коментар

Лакомията е моторът, който дърпа напред цивилизациите, разбира се към техният сигурен край. Заложено ни е генетично да искаме още и още, просто при някои сработва инстинкта за самосъхранение, а при други, като изброените от теб, той не сработва.

Коментар

Working...
                                X