Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

sugarboy написа:
      dikanio написа:
      ... Представяте ли си някой български отбор, да беше на мястото на Арсенал вчера Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Няма нужда да си представяме, това упражнение ние вече сме го правили и се отървахме само с 5 :D
      и даже Българският отбор се представи по-добре от мадритският си съименник когато отнесе същият резултат :D P.s.а за барса -арсенал какво има да се коментира те барса можеха през 5 минути да създават положения и да падат за дузпа ако това им беше целта ,все някоя щяха да свирнат ,просто последните години са с класи над другите отбори ,а тоя Меси ще счупи всички рекорди да го ева
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Исках Тотнъм да се продължат, но изобщо не заслужаваха равен вчера и се класираха с голям късмет. Точно както можеше да стане на мача Барселона-Арсенал, само че там, съдията помогна на "справедливостта" да възтържествува. Очаквах УЕФА да бута Милан ако се наложи, както става винаги на техните мачове, но явно Берлускони го е закъсал нещо :D Италия е на път да остане без представител в турнира, което като цяло няма да е голяма изненада, като се има предвид колко е слабо италианското първенство - водача им, който е с класа над останалите в калчото, отпада от петия в Англия. Ама и няма как да е иначе, след като в Италия има повече уредени мачове от България Другият мач е бил доста по-интересен, жалко не гледах него.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          .......... Другият мач е бил доста по-интересен, жалко не гледах него.
          абе интересен, интересен, колко да е интересен - легнах си на полувремето....п.п. не съм фен нито на Арсенал, нито на Барса... обаче съм 100% съгласен с Оги! като зрител.... ние кво сме седнали да гледаме - ШЛ, красив футбол или тактика??? кво искаме?? два защитни вала подредени близо един до друг и неможене да се изнесе топката от собствената половина или пасове от които и на мен пред телевизора ми се завива свят???
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Като не ви харесват скучните тактически мачове от Шампионската лига, гледайте Копа Либертадорес :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тактиката си е тактика ... не може да излезеш с 6 човека в чуждото наказателно ... И пак апелирам ... спрете да говорите, че уефа подпира този и онзи ... не осъзнавате ли колко е смешно ?!
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                Тактиката си е тактика ... не може да излезеш с 6 човека в чуждото наказателно ... И пак апелирам ... спрете да говорите, че уефа подпира този и онзи ... не осъзнавате ли колко е смешно ?!
                Колко?
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ми ... аз лично не вярвам в световни конспирации ... А ти ?
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Аз вярвам в извънземни.
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Подпират и то яко.Виждал съм го неведнъж.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

В Уефа, на четвъртфинал ... дооообре ... Случвало ми се е предварително да ми кажат 4 точни резултата от Б група, но ... там купуват и отборите ... не само съдията ... А към ... Краси ... и аз мисля, че Мишел Платини е извънземно ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Аз пък цяла вечер размишлявам върху тая снимка и не мога да разбера Баткоф и Гонзо какво казват така усмихнати , Карвальо техен футболист ли е или не ??? По изражението на лицата им то те са радостни че е техен футболист ,пък по вестниците казват че нямат нищо общо с него . Те това е Българския футбол и Българските президенти на клубове.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

[i:aa4668c7e6]..."Ясно е, че Арсенал е главната опасност за нас", разтревожен е Фърги, въпреки че Топчиите бяха научно признати за най-умрелия отбор в Шампионската лига. Статистиците от ,,Опта

Коментар

Коцев , аз ще ти кажа какво става на тая снимка. Това на снимката и последствията след нея означават 1 - О С Т А В К А !Дори и пропаднал тип би стиснал зъби и да си признае истината. В случая футболиста няма никаква вина. Кьорав карти не играе.
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

За мача Барса -Арсенал.Глупости на търкалета .Арсенал и гол вкара и в последната минута отърва да направи 2:3 и Барса да бъде повалена в собственото си леговище.Ами съдията се постара да я предпази от тоя кошмар като изгони най добрия нападател на Арсенал. Краси . Сега ще се радвам Карвальо пак да се завърне в Локото и на мача с Левски да им вкара 3 гола ,та тогава да видят Батков и Гонзо ,кон боб яде ли .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X