Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    [Прекрасна логика Я кажи миналата година кой от двата отбора стигна незаслужено до финала?
    Байерн, разбира се. В мачовете с Фиорентина най-вече. Другата седмица Интер пак ще ги бият, да им дойде акъла
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

VesMil написа:
      Барса са капути, омразен подпиран отбор! А тоя педе***т съдията да си го на**а в ****
      ай ся!Барса бяха сгънали цял мач Арсенал като зидарски метър! три паса не можеха да си направят Арсенал... Като са най-подпирания отбор, що не им свириха дузпата първото полувреме за фала срещу Меси...отдавна не бях гледал мач с толкова перфектни странични съдии - нито едно положение за засада сгрешено! нито едно!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За засадите съм съгласен. Представете си обаче какво ще стане, ако на мач от А група изгонят някой за подобно нарушение - съдията няма да го пуснат да си тръгне от стадиона, а ръководството на ощетения отбор - "Ей, богу! Дис суис хомосекшуъл броук дъ гейм"
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ама Барса ако продължава така ще гледа купата през крив макарон. Толкова много пропуски не бях виждал скоро. Срещу Арсенал нямаше последици от тези пропуски, но срещу някой отбор който знае какво е атака, а не да се защитават кат мишки, Барса може да си изпати. Арсенал много ми паднаха в очите вчера, срам са за английския футбол.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Че те, Арсенал, както и Челси, нямат много общо с английския футбол - само ползват английски имена. Ако беше някой типично английски отбор срещу Барса, щеше една кошница голове да натовари, щото англичаните са много встрани минали покрай техничната игра. Арсенал беше един от малкото отбори, който можеше да се противопостави на Барса. Иначе, съдийството - много слабо. Не очаквах от този, иначе с добро име съдия, така посредствено да свири. Ако беше в нашето първенство, не ми се мисли, какви коментари щеше да има след това. Генерално, обаче, Барса справедливо се класираха, както нямаше да е несправедливо Бендтнер да им боцне в последните минути, за да отмъсти за злощастното отпадане на Челси преди две години. Все си мисля, обаче, че Специалния ще скрои шапката на Барса при евентуален сблъсък, защото ще си е взел поука от разгромната загуба есента, въпреки че съм и против двата отбора, но не може да не се признае, че играят най-красиво и шансовете на другите са минимални.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
              Все си мисля, обаче, че Специалния ще скрои шапката на Барса при евентуален сблъсък, защото ще си е взел поука от разгромната загуба есента, въпреки че съм и против двата отбора, но не може да не се признае, че играят най-красиво и шансовете на другите са минимални.
              той Специалния, въпреки че съм му фен, ако иска не шапка, ушанка да им скрои на Барса, ама първо трябва да види кво ши прави с Лионската наденица, щото там нещата отиват на Лионски синдром
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Е, Лионската наденица, въпреки че съм й голям фен и са много симпатичен отбор, ми намирисва, че ще отнесе тройка кебапчета с гарнитура на реванша :D Както, впрочем и вчера успокоявах един приятел и фен на Барса, какво щели да правят, ако Арсенал им вкара гол. Викам му, да не се притеснява, щото Барса няма как да не вкара три, за повече не гарантирам...

Коментар

donnna написа:
                  VesMil написа:
                  Барса са капути, омразен подпиран отбор! А тоя педе***т съдията да си го на**а в ****
                  ай ся!Барса бяха сгънали цял мач Арсенал като зидарски метър! три паса не можеха да си направят Арсенал... Като са най-подпирания отбор, що не им свириха дузпата първото полувреме за фала срещу Меси...отдавна не бях гледал мач с толкова перфектни странични съдии - нито едно положение за засада сгрешено! нито едно!
                  Съдията що не даде картон на Абидал като фана за гушата Пърси ? Съдията що не даде картон като за малко да контузят Насри ? Ами фала,когато за малко да се контузи Лилшер ? Изключително груба игра на Барса и изключително некомпетентно свирене на съдията ! Не може в такъв важен мач да има такива картони и да се позволява такава игра.Първото полувреме Арсенал игра дефанзивно и се справи с изключение на гола на Меси,което беше грешка на защитата на Арсенал и те се възползваха.Но второто полувреме Арсенал почнаха да развиват повече атаки,но с изгонването на Пърси,съдията е*а ма*ата на целия мач ! Ето и мнението на Венгер след мача,с което съм на 100 % съгласен !!! http://www.arsenal.com/news/news-archive/37398/wenger
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Някой дали е наясно с правилника - какво е наказанието за футболист, които продължава играта след съдийски сигнал и особено ако отправи удар към вратата? Не може само от фенска страна да гледате. По правилник - футболист, които се опитва да вкара гол при спряна игра се наказва с жълт картон, това е черно на бяло. Футболист, който разкарва топката - наказва се с жълт картон, това също е черно на бяло. Как пък целия стадион и всички пред екрана го разбраха че е в засада, футболистите спряха играта, само ТОЙ не разбра? Аз от еврофутбола го видях че е в засада, той не бил разбрал, не бил чул съдията че свирил. А отбор, който два мача не може да пипне топката - отпада. Това е по неофициалните правила на играта. Официална статистика от мача, като тук няма статистика за точните завършени подавания. Сигурно са били 839 на 44. Барселона си подаваха по 17 паса на 45 см разстояние сигурно над 15 пъти в мача. Така се играе футбол! А не като ония мишоци миналата година - Интер, дето бяха същата карикатура като Арсенал - не пипнаха топка, ама се класираха. Оня Маоуринйьою - големия треньор, излезе с вратар и 10 защитника тогава. Да пази резутата. Е такива убийци на футбола не искам да гледам. Искам да гледам отбори като Барселона. Атаката за гола второто полувреме беше не от учебник, а от енциклопедия. А цяло първо полувреме "англичаните" като лежаха и се търкаляха по терена? Това ли е футбол? Това на кой български вратар са номера? Че сте фенове на Арсенал - хубаво, ама гледайте по-реално. Та те дори нямат опит за удар за гол.

Коментар

За ван Перси не са прави да недоволстват - той трябваше да бъде изгонен още първото полувреме, но също така трябваше да бъде санкциониран и Абидал, който беше инициаторът на случката. Аз затова казвам, че съдийството беше изключително слабо, неподобаващо на ШЛ. Имаше и много други пропуски. Освен това, Оги, ще ме извиняваш, но точно във футбола не всичко е статистика. Затова и игровото време е 90 минути, когато се налага, и 120, защото за броени секунди резултатът и крайният изход на срещата могат да се преобърнат. Както, впрочем, беше и снощи, ако Бендтнер беше вкарал и цялото мачкане на Барса отиваше по дяволите. Както стана и преди две години, когато Барса отправиха единствения, но голов удар, срещу Челси в 93-та минута. Както, сещам се, преди години, един мач Барса гостуваха на един френски отбор, вече съм забравил кой точно - изключително красив мач, не съм виждал и до днес някой така да сгъва и мачка Барса, статистиката беше 20-0 ъглови удара в полза на французите, но Барса три пъти минаха центъра и резултатът беше 2-3. Примерите са много. Смятам даже, че затова се премахна и неудачното за футбола правило за "Златния гол", защото не може точно във футбола нещата да приключват внезапно - там трябва да се играе до последната секунда. Мисълта ми е, че кой как е мачкал и сгъвал, изобщо не е важно - тука има тактика, умение да се реализира тази тактика и много други компоненти. На някои може да не им харесва привидно защитния футбол, но какво по-сладко от победата, ако накрая тази тактика успее. Това говори и друго - неумение на уж мачкащия отбор да преодолее тази тактика, а нали, щом е най-добър, той трябва да побеждава всякакви и различни противници и тактики.

Коментар

Оги,1.Ти мислиш ли,че Пърси ако е чул сигнала за засада ще продължи да играе при положение,че знае,че ще му дадат картон ? Да не е тъп,че да остави отбора си сам,точно когато му е най-нужен ?! Ама,когато 100 000 зритела се извикат,това не трябва да влияе на преценката на един съдия ! А точно обратното се случи ... 2.Тва за отбора и за топката и за пипането в два мача няма хич да го коментирам,щото може да го каже човек,който си няма никакво понятие от това що е футбол ! 3.Не е важно дали ще играеш с пасове или не,на такъв сорт мачове е важна тактическата игра,такава игра,каквато приложиха Арсенал.На теб ти харесва да гледаш отбор,който само си подава топката и разчита на пробив в защитата на противниковия отбор.Добре,ама на мен такава игра не ми харесва ... Харесва ми умната игра,замислените атаки,добре завършените атаки,която игра за съжаление Арсенал не можаха да покажат вчера заради тъпо решение на съдията ! 4.Ей тва ся за лежането май,май най-много се засегнах от него ... Ако имаш на предвид бавенето на играта заради Счезни,само да те информирам,че контузията му на пръстта хич не е лека и не се знае още какво е точно положението.Да,фен съм на Арсенал и не мога да разбера някои работи и ще те помоля да ми ги обясниш.Едното е що Валдес удря с лакът Фабрегас по муцунката и няма никаква реакция от съдията ? Защо Абидал хвана за гушата Пърси и пак нямаше никаква реакция ?! Та това си е минимум жълт картон,а някой съдии директно биха му посочили къде се намират съблекалните и по най-бързия начин да отива там ! Защо нямаше реакция при фала срущу Насри,където за малко да се контузи ? Същото и при фала на Лилшер ! Значи,футболистите на Барса играят грубо и правят груби фалове,но следва нехайство от страна на съдията,докато когато някой от Арсенал прави съвсем леко нарушение,следват картони ? Яд ме е,че Бендтнер изпусна една перфектна възможност да спре Барса.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Правилника е ясен, но в колко случаи дават жълт картон за игра след съдийски сигнал? 1 на 100 сигурно. И точно сега съдията реши да се прави на по-голям католик от Папата. Сигурен съм, че в следващите 100 такива ситуации в кариерата му, няма да даде жълт картон. Що се отнася до Арсенал - няма отбор в света, който може да се надиграва с Барселона в техния стил на игра. Реал Мадрид станаха за смях като опитаха. Всеки търси друг начин, засега само Интер и Рубин Казан го намериха, победата на Арсенал в Лондон беше случайна. А може и футболистите на Барселона, уверени в собствените си възможности, да са заложили на обръщалка в първия мач :D p.s. Представяте ли си някой български отбор, да беше на мястото на Арсенал вчера Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            ... Представяте ли си някой български отбор, да беше на мястото на Арсенал вчера Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            Няма нужда да си представяме, това упражнение ние вече сме го правили и се отървахме само с 5 :D

Коментар

Princo написа:
                              Оги...
                              1. Само Пърси не чу. Никакво значение няма дали това се отсъжда 1/100 или 1/ 1 000 000 - правилника си е правилник. Има ли игра след съдийски сигнал - има. Разкарана ли е топката - да. И мен веднъж на 1000 настъпвания на двойна не-прекъсната линия ме спират да ме глобят, но си го пише в закона, аз съм решил да я настъпя - нося си кръста. Пърси - също. Ако не беше чул сигнала - категорично нямаше да отиграе по този начин топката. Но чу, и се ядоса, че е бил в засада, и реши да и набие един шут. Забранено в правилника. Това е положението. 2. Отбор, който НЕ МОЖЕ, не че не иска, ами не може да отнеме топката на съперника, или да я задържа повече от 2 поредни паса - няма място изобщо в този турнир! Арсенал, вчера особено, не можеха да вземат топката и да я задържат. Това не е тактика. Това е просто неможене. 3. Тактическата игра може да е много важна, но аз лично предпочитам красив футбол. Затова МРАЗЯ италиански футбол, за разлика от всичко друго италианско. Най-великият финал на ШЛ е Ювентус - Милан. Не искам никога да се повтаря подобно нещо.4. За лежането - гледай внимателно пак първото полувреме. Точно като Жоро-вратарчето бяха. Пипнеш го и ляга. Останалото, което питаш - свързано е с някакви ситуации, които биха решили мача по начин, които няма общо с футбола. Не смятам, че Арсенал, дори да бяха с пълен състав, щяха да си тръгнат с по-малко от 2 гола разлика. Дори изгонването на Пърси не помогна с нищо, защото те още повече се затвориха отзад и стана още по-трудно. Предпочитам да си беше останал в игра. Специално за Абидал - моето предположение е, че Пърси му е казал - "абе да те е*а в тъпия черен негър мръсен гнусен..." или нещо от сорта, и оня се е ядосал. Нещо подобно на случая между Матераци и Зидан. Случаят е всеизвестен. Ако позволиш един съвет да ти дам - правилно е да се пише и да се изговаря "имам предвид". Не е правилно "имам на предвид", "имам в предвид", "имам на впредвид" и всякакви подобни комбинации между "предлог + предвид".

Коментар

Яд ме е,че Бендтнер изпусна една перфектна възможност да спре Барса.
                                И мене ме е още яд за това стопроцентово изпуснато положение ,та Барса да разбере, че само с фукане и дразнене на противника не става .Евала за някои хубави атаки дето направиха ,но аз лично много се подразних като почнаха да си цъкат топката един на друг и да се показват много велики пред публиката . Резултата трябваше да бъде някъде 7-8 гола за Барса но ако играеше по правилата както се играе футбол.Но ми се струва че следващия и съперник ще я отстрани .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X