Така ще е, докато А-група е с повече от 10 отбора! Това е истината - 10 отбора, по 4 мача на сезон. Да се научат да играят и да тичат. Селтик и Рейнджърс сега казаха че играли за 7 път през сезона. А сигурно единия от отборите вече е изиграл повече мачове отколкото български гранд за целия сезон, с евро-мачовете и контролите, и купата, и всичко.10 отбора, 36 мача! 4 отбора в турнирите, 3 отбора са златната среда, и 3 изпадат. Да видим тогава дали някой ще си продаде мястото в А-група. А пък за класиране в А-група - от Б-групите да влизат двамата победители, а отборите от 2 до 5 място да играят плей-офи, накрая - победителят от плейофите в едната група срещу победителя от другата. Идеята е изпадането от А-група да е лесно, а влизането - трудно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Така ще е, докато А-група е с повече от 10 отбора! Това е истината - 10 отбора, по 4 мача на сезон. Да се научат да играят и да тичат. Селтик и Рейнджърс сега казаха че играли за 7 път през сезона. А сигурно единия от отборите вече е изиграл повече мачове отколкото български гранд за целия сезон, с евро-мачовете и контролите, и купата, и всичко.10 отбора, 36 мача! 4 отбора в турнирите, 3 отбора са златната среда, и 3 изпадат. Да видим тогава дали някой ще си продаде мястото в А-група. А пък за класиране в А-група - от Б-групите да влизат двамата победители, а отборите от 2 до 5 място да играят плей-офи, накрая - победителят от плейофите в едната група срещу победителя от другата. Идеята е изпадането от А-група да е лесно, а влизането - трудно.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ЛИНК Гледайте какви интересни съвпадения :D Сега гледам шоуто на Сашо Диков и трябва да ви кажа, че е по-смешно от всички комедийни предавания, защото е по действителни случаи. Първите два гола на ЦСКА вчера са уникално еднакви и трагикомични. Нападател на червените получава топката и тръгва към вратата, а защитника на Черноморец, който е до него в този момент тръгва в друга посока - "може би тича към залеза" както каза Диков Нямам търпение за цирка и на синята трупа, предвождана от мустакатия клоун, майната дето грам не разбира футбола и Гонзо, който е на път тотално да затрие легендарния си статус в Левски. Прасета, говеда, победи, чест, бой, полиция - а бе вие сериозно ли още вярвате, че се играят мачовете в нашето първенство!?
Коментар
-
Сашо Диков е номер 1 ! И както той каза :Неслучайно Денис Ершов не иска името "Черноморец" да се свърза по някакъв начин с Петрол Холдинг ( поне докато текат съдебните дела)681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Не знам за България, ама руснаците купуват и продават мачове на поразияВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Щеше да стане страхотно второ полувреме, особено за неутралните зрители като мен в случая, но съдията развали мача. Такъв жълт картон се дава в една от сто ситуации и той реши точно сега да подпира Барселона. Явно веднага след гола на топчиите, получи нареждане в слушалката да насочи мача в правилната посока. Арсенал определно отстъпваха в играта, но можеше с късмет да вкарат още един гол. УЕФА обаче не оставя нищо на случайността.
Коментар
-
dikanio написа:Щеше да стане страхотно второ полувреме, особено за неутралните зрители като мен в случая, но съдията развали мача. Такъв жълт картон се дава в една от сто ситуации и той реши точно сега да подпира Барселона. Явно веднага след гола на топчиите, получи нареждане в слушалката да насочи мача в правилната посока. Арсенал определно отстъпваха в играта, но можеше с късмет да вкарат още един гол. УЕФА обаче не оставя нищо на случайността.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Арсенал се бяха затворили толкова здраво и разчитаха само на защитата. Играха като пълните мишки и ако бяха продължили заради автогола щеше да е голяма несправедливост.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
donnna написа:в крайна сметка по-добрия победи...
Коментар
-
Освен да кажа Пута Барса друго не ми остава ... Добре,че им беше 12-тия играч да ги избута до 1/4 финал.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
dikanio написа:donnna написа:в крайна сметка по-добрия победи...Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар