Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така ще е, докато А-група е с повече от 10 отбора! Това е истината - 10 отбора, по 4 мача на сезон. Да се научат да играят и да тичат. Селтик и Рейнджърс сега казаха че играли за 7 път през сезона. А сигурно единия от отборите вече е изиграл повече мачове отколкото български гранд за целия сезон, с евро-мачовете и контролите, и купата, и всичко.10 отбора, 36 мача! 4 отбора в турнирите, 3 отбора са златната среда, и 3 изпадат. Да видим тогава дали някой ще си продаде мястото в А-група. А пък за класиране в А-група - от Б-групите да влизат двамата победители, а отборите от 2 до 5 място да играят плей-офи, накрая - победителят от плейофите в едната група срещу победителя от другата. Идеята е изпадането от А-група да е лесно, а влизането - трудно.

Коментар

ogi28b написа:
      Така ще е, докато А-група е с повече от 10 отбора! Това е истината - 10 отбора, по 4 мача на сезон. Да се научат да играят и да тичат. Селтик и Рейнджърс сега казаха че играли за 7 път през сезона. А сигурно единия от отборите вече е изиграл повече мачове отколкото български гранд за целия сезон, с евро-мачовете и контролите, и купата, и всичко.10 отбора, 36 мача! 4 отбора в турнирите, 3 отбора са златната среда, и 3 изпадат. Да видим тогава дали някой ще си продаде мястото в А-група. А пък за класиране в А-група - от Б-групите да влизат двамата победители, а отборите от 2 до 5 място да играят плей-офи, накрая - победителят от плейофите в едната група срещу победителя от другата. Идеята е изпадането от А-група да е лесно, а влизането - трудно.
      не става... като фалират през годината 2 отбора от А и 7 отбора от Б - всичко се обезсмисля...не, че сега е цветя и кебапчета...бтв - аз гледам Диемите - превключвах на нашия мач като имаше прекъсване
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ЛИНК Гледайте какви интересни съвпадения :D Сега гледам шоуто на Сашо Диков и трябва да ви кажа, че е по-смешно от всички комедийни предавания, защото е по действителни случаи. Първите два гола на ЦСКА вчера са уникално еднакви и трагикомични. Нападател на червените получава топката и тръгва към вратата, а защитника на Черноморец, който е до него в този момент тръгва в друга посока - "може би тича към залеза" както каза Диков Нямам търпение за цирка и на синята трупа, предвождана от мустакатия клоун, майната дето грам не разбира футбола и Гонзо, който е на път тотално да затрие легендарния си статус в Левски. Прасета, говеда, победи, чест, бой, полиция - а бе вие сериозно ли още вярвате, че се играят мачовете в нашето първенство!?
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Сашо Диков е номер 1 ! И както той каза :Неслучайно Денис Ершов не иска името "Черноморец" да се свърза по някакъв начин с Петрол Холдинг ( поне докато текат съдебните дела)
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Абе момчета ... стига с тази световна конспирация ... Че се продават мачове, продават се, но големи мачове - адски рядко и ... няма как да се получи с точен резултат, моля ви се ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

То в България са едни "големи" мачове - мани, бегай :D
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не знам за България, ама руснаците купуват и продават мачове на поразия
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

айдеееееее, Барса им разкова кочината на Арсенал....

Коментар

Щеше да стане страхотно второ полувреме, особено за неутралните зрители като мен в случая, но съдията развали мача. Такъв жълт картон се дава в една от сто ситуации и той реши точно сега да подпира Барселона. Явно веднага след гола на топчиите, получи нареждане в слушалката да насочи мача в правилната посока. Арсенал определно отстъпваха в играта, но можеше с късмет да вкарат още един гол. УЕФА обаче не оставя нищо на случайността.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Щеше да стане страхотно второ полувреме, особено за неутралните зрители като мен в случая, но съдията развали мача. Такъв жълт картон се дава в една от сто ситуации и той реши точно сега да подпира Барселона. Явно веднага след гола на топчиите, получи нареждане в слушалката да насочи мача в правилната посока. Арсенал определно отстъпваха в играта, но можеше с късмет да вкарат още един гол. УЕФА обаче не оставя нищо на случайността.
                      и аз съм непредубеден зрител, ама дузпата дето не я даде съдията през първото полувреме???а видя ли статистиката към 70 минута - Барса 16 положения за гол, Арсенал - 0, даже при гола нямаха положение в крайна сметка по-добрия победи...

Коментар

Арсенал се бяха затворили толкова здраво и разчитаха само на защитата. Играха като пълните мишки и ако бяха продължили заради автогола щеше да е голяма несправедливост.

Коментар

donnna написа:
                          в крайна сметка по-добрия победи...
                          За това спор няма. Но с героизъм и луд късмет, Арсенал можеше да продължат. Съдията помогна на логиката, но футбола е интересен, защото е нелогичен. Неведоми са пътищата футболни. Интересно кой ще добутат до финала тази година, защото единия отбор на финала, винаги стига незаслужено до него. p.s. Аз не съм съвсем неутрален, защото винаги съм за английските отбори, освен ако случайно Левски или Лацио не са се добрали до Шампионската лига
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Освен да кажа Пута Барса друго не ми остава ... Добре,че им беше 12-тия играч да ги избута до 1/4 финал.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

dikanio написа:
                              donnna написа:
                              в крайна сметка по-добрия победи...
                              За това спор няма. Но с героизъм и луд късмет, Арсенал можеше да продължат. Съдията помогна на логиката, но футбола е интересен, защото е нелогичен. Неведоми са пътищата футболни. Интересно кой ще добутат до финала тази година, защото единия отбор на финала, винаги стига незаслужено до него. p.s. Аз не съм съвсем неутрален, защото винаги съм за английските отбори, освен ако случайно Левски или Лацио не са се добрали до Шампионската лига
                              Прекрасна логика Я кажи миналата година кой от двата отбора стигна незаслужено до финала?

Коментар

Барса са капути, омразен подпиран отбор! А тоя педе***т съдията да си го на**а в ****

Коментар

Working...
                                X