коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Истината колега е една , а интерпретациите са хиляди. :D Твоите хора са прекратили договара си с Анисе законно , но грешката на Анисе и ЦСКА е че веднага на другия ден го представиха за новото попълнение. Ако бяха по умни да изчакат десетина дни всичко щеше да мине и замине .Договора на Анисе с Черноморец е бил за изпитателен срок време през което и състезател и клуб могат едностранно да го прекратят. До тук две мнения няма . Да са му дали да подпише още в началото договор за повече от година и то не на изпитателен срок та сега да могат да претендират , ама все гледаме да изментим някого.Не са цвете за мирисане и вашите от Черноморец както и тия от Борисовата градина .
Сега едно мое лично мнение относно треньорските саги в Левски. Не съм левскар . Голям вой се надигна защо не са взели Мъри най успешния треньор. Аз пък си мисля за Мъри че не е такъв треньор за какъвто го мислят . Малко има късмет с Левски та се класира в Шампионска лига и отнесе 17:1 гола.После стана национален треньор и видяхме резултата му . Кръгла нула . После отиде в Литекс и там окенза процепа . От там отиде в Кипър и от го изгониха . Ами що за кадърен треньор е тогава ????
Коментар
-
ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .
Коментар
-
raptor_1 написа:ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .Fiat Bravo 1.2 82 hp(продаден)
Alfa Romeo 1.9 JTD 115 hp
Коментар
-
raptor_1 написа:ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .A17DTС/S
Коментар
-
коцев написа:Истината колега е една , а интерпретациите са хиляди. :D Твоите хора са прекратили договара си с Анисе законно , но грешката на Анисе и ЦСКА е че веднага на другия ден го представиха за новото попълнение. Ако бяха по умни да изчакат десетина дни всичко щеше да мине и замине .Договора на Анисе с Черноморец е бил за изпитателен срок време през което и състезател и клуб могат едностранно да го прекратят. До тук две мнения няма . Да са му дали да подпише още в началото договор за повече от година и то не на изпитателен срок та сега да могат да претендират , ама все гледаме да изментим някого.Не са цвете за мирисане и вашите от Черноморец както и тия от Борисовата градина .
Сега едно мое лично мнение относно треньорските саги в Левски. Не съм левскар . Голям вой се надигна защо не са взели Мъри най успешния треньор. Аз пък си мисля за Мъри че не е такъв треньор за какъвто го мислят . Малко има късмет с Левски та се класира в Шампионска лига и отнесе 17:1 гола.После стана национален треньор и видяхме резултата му . Кръгла нула . После отиде в Литекс и там окенза процепа . От там отиде в Кипър и от го изгониха . Ами що за кадърен треньор е тогава ????
A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:raptor_1 написа:ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .Навремето Събев честния бизнесмен си помисли че ще вземе и феновете на Нафтата ама един мазут никога не може да стане цаца.Така че не заблуждавай хората със глупостите дето плямпа кИряков.От един прост говорител по микрофона много взе да се изживява на личност.
Коментар
-
Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?
Коментар
-
ntodorov написа:..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
predator_7878 написа:ntodorov написа:Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?A17DTС/S
Коментар
-
vesko написа:ntodorov написа:..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:vesko написа:ntodorov написа:..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.
Коментар
-
ntodorov написа:...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар