Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То националния вече не знам може ли да стане по-зле.

Коментар

Вие с Терек имате ли договори бе, мойте патенца? Нещо май искате да ми кажете, а?!

Коментар

Днес покрай мача с Уелс се сетих за най-добрият мач като цяло изигран от българските национали за мен - пак с Уелс, ама 1994 г. като гости - бихме ги с 3:0 - с онази страхотна тупалка на Туньо от границата на пенала след корнер на Краси Балъков и как Стоичков направи цялата защита и вратаря сами да си говорят и вкара...Тогава направо мачкахме, както мачка сега Германия... ама футбалерите бяха футбалери, а не гелосани и татуирани п..ки като сега....Тея квалификации почти не ги гледах /нещо нетипично/ но снощи тея дрисльовци ме ядосаха с безидейната си игра, игра с която дори накараха Стилян и той да играе безлично... И питам аз - защо го няма Мартин??? Не че е във формата на живота си, но поне с хъса си можеше да помогне... И щеше да е по-добър от Тонев - отде го изкопаха тоя анонимник пък не знам...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Само едно говедо може да направи товаhttp://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2720555

Коментар

Не съм много съгласен, ама е смешно все пак:FIFA 2012 modes:ЕasyМediumHardFC Barcelona mode
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Колега BolgAryan, скромничко мълчиш Честита победа!
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

BolgAryan написа:
                  Е нема как да не се обадиш днеска
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Може да е виц, но ситуацията е едно към едно с нашия национален отбор по футбол Африканските пигмеи за пореден път изгубиха всичките си срещи на световното по баскетбол.Спортната федерация започва да мисли за смяна на треньора.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Жужу ми се обади да предам много поздрави на Краси1914
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Родните грандове - толкова ли са слаби наистина, или мачовете са си така в цеУия сценарии...

Коментар

Докато мачовете участват в разни залагания ,така ще е . :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Преди време нали имаше една реклама - Загорка А група - честна игра, истински футбол. Сега всичко е същото, само че не е Загорка, а Виктория. Красавци са всичките Лудогорец шампоан, але, але...

Коментар

Честито и за Левски. :D И той да не остане назад от Литекс и ЦСКА се потопи в бурното море два пъти тая есен. :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колеги, имам един интересен въпрос относно футболните правила. Понеже съм виждал в официален мач, полеви играч да става вратар (проверих го в гугъл - в мача от сезон 2002/2003 в мача Дортмунд-Байерн, Ян Колер застава на вратата след изгонването на Леман), при какви условия може да се прави това? И колко пъти в мача може да се направи, примерно както често се практикува в кварталните мачлета - всички се извъртат на вратата?
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X