Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жената на футболист го пита: - Къде беше? - Ритах футбол. - Лъжеш! Защо фланелката ти е чиста, суха и не мирише? - Ама аз ритах за националния...
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Krasi1914 написа:
      Оги , стига с тая милиционерщина ! Всеки ден се заключват теми за щяло и нещяло. Заключете форума като не позволявате на хората да пишат 2 реда. Ако пък толкова пречи футболната тема направо я изтрийте , може пък да сложите 18+ ( Четенето и писането на ваша отговорност) . Този форум не е гробище , не се опитвайте да го превърнете в такова. Осъзнайте се !
      Доживех ти да ми даваш акъл за форума... лелелелеле... Още една подобна изцепка и си със доживотен БАН,па търчи се оплаквай на арменския поп.
      Слагай Бан , за да се почустваш мъж.
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Най-накрая най-голямото ренде във националния се махна,от кога го чакам този момент.

Коментар

И аз никак не го харесвам. Абе да се махат бе, до един да се махат. Сигурен съм че ако се съберем от форума, няма да сме последни в групата! Аз примерно мога да играя централен нападател - дълъг съм, и мога да гледам отблизо мача и да ръкомахам.

Коментар

Пресконференции, декларации?! Да се отказва, няма нужда да се обяснява като женски полов орган. Все едно някой го интересува. Това важи и за следващите, които искат да се отказват. Отскоро играя футбол в неделя. Засега не съм много във форма, затова играя на най-лесния пост - бек, но спокойно мога да заменя Зетя например Още се чудя как бихме Уелс като гости. Те дадоха здрав отпор на Англия, и ако утре ги победим, значи 100% е нагласено.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Днес на спортна София играхме срещу Уелс. Това беше мач между футболните фенове на България и на Уелс.Бихме ги 4-2 .
              Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Не е трябвало да ги биете. Сега тия ще си го върнат.
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Е поне да отсрамим баш си футболистите
                  Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

пълна трагедия...без гол на собствен терен при тези квалификации....после Митю Бърбуков ни бил виновен....
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ние не сме на дъното. Дъното остана доста нагоре. Ние сме някъде много по-надолу.

Коментар

Какво е станало вчера бре ? Мач на националите ли е имало ? Нещо не мога да разбера за какво се кахърите . Като гледах тая сутрин Боримиров какъв тупаник е спретнал през лятото на стадиона във Варна та веднага си представям колко им е акъла на футболните ни управници. Та кой футболист е ходил на училище повече от 6-7 години . И Борето реве тая сутрин че съда го е наказал за една година да не посещава стадионите в страната и в чужбина а с това той си изкарвал хляба и видите ли съдът го лишил от правото на труд.Абе таранкооло ,ами всеки един шофьор като се напие и му вземат книжката и той ли трябва да реве че остава без работа и го лишават от труд ????? Та така му се полага и не трябва да му отменят наказанието ,за да се знае че все пак има закони в тая държава и те трябва да се спазват.
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ogi28b написа:
                          Ние не сме на дъното. Дъното остана доста нагоре. Ние сме някъде много по-надолу.
                          абе и аз си мислех, че сме стигнали дъното, но се оказа, че продължаваме да копаем надолу...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дъното не e това което беше. Записвам се за нац.отбор за следващия цикъл:пия,не мога да играя/щот съм контузен/,е чалга не обичам,но заради каузата ще си запуша ушите,мога да мрънкам и пари да взимам.

Коментар

Аз пък се отказвам от националния отбор, да се оправят без мен
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И ти като Бисер Иванов Легендата (моля изправете се на крака), където правеше самоотвод от националния без да са го викали

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X