Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krasi1914 написа:
    Бонев е легенда на Локо-то , не на Левски да те светна само. И не само Бонев е случаят в който партията е казвала кой къде да играе другарю комунист.
    А ма верно ли е на Локо Пд аз съм много необразован баси и работата.Сега да не би пак да се подвизава там под тепетата?Я вземи ме светни малко че аз много много не разбирам от легенди.

Коментар

Гледам , че си от Бургас ,ела във Варна с 1 бутилка ракия ( домашна ), аз ще ти платя пътните ( на мен проблем ми е времето ) и ще ти изнеса лекция ... на каквато си футболна тема избереш (*
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
        Гледам , че си от Бургас ,ела във Варна с 1 бутилка ракия ( домашна ), аз ще ти платя пътните ( на мен проблем ми е времето ) и ще ти изнеса лекция ... на каквато си футболна тема избереш (*
        Малииии ти си голям веселяк бре.Аз на една маса със такива като теб не сядам.

Коментар

Е седни бе .. седни да ти разясня темата за футбола на дълго и широко, и на тясно.
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
            Е седни бе .. седни да ти разясня темата за футбола на дълго и широко, и на тясно.
            ЕХЕЕЕ че ти от много неща разбираш бре.

Коментар

Да, от достатъчно неща разбирам... скоро гостува отборчето с 4 буки във Варна. Така , че замисли се в/у предложението ми .

Коментар

Krasi1914 написа:
                Да, от достатъчно неща разбирам... скоро гостува отборчето с 4 буки във Варна. Така , че замисли се в/у предложението ми .
                А вашето във Бургас.

Коментар

Чети хубаво бе пич , не ми шикалкави...

Коментар

Krasi1914 написа:
                    Чети хубаво бе пич , не ми шикалкави...
                    Не знам бе пиЧ не мога да чета много,много.Какво си написал?

Коментар

Докато се джафкате за глупости, пак се подиграха с наш’те "лъвове"
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Докато се джафкате за глупости, пак се подиграха с наш’те "лъвове"
                        То е ясно,чудя се само колко още ще продължи тази мъка.Гледам аз днеска 7 Дни спорт на първа страница Благо Джизеса едни прически едно чудо ща кажеш че на ревю е тръгнал.Няма да ги гледам повече.

Коментар

То и да искаш да ги гледаш, едва ли някоя телевизия ще иска да ги излъчва повече :D А пък тия Kappa какъв автогол си вкараха
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Абе, я си разменете скайповете и станете приятели във фейсбук, а темата я зае**те. Къде се събрахте, единия от Варна, другия от Бургас, разправяте се за ЦСКА и Левски... в автофорум...

Коментар

Оги , стига с тая милиционерщина ! Всеки ден се заключват теми за щяло и нещяло. Заключете форума като не позволявате на хората да пишат 2 реда. Ако пък толкова пречи футболната тема направо я изтрийте , може пък да сложите 18+ ( Четенето и писането на ваша отговорност) . Този форум не е гробище , не се опитвайте да го превърнете в такова. Осъзнайте се !

Коментар

Krasi1914 написа:
                                Оги , стига с тая милиционерщина ! Всеки ден се заключват теми за щяло и нещяло. Заключете форума като не позволявате на хората да пишат 2 реда. Ако пък толкова пречи футболната тема направо я изтрийте , може пък да сложите 18+ ( Четенето и писането на ваша отговорност) . Този форум не е гробище , не се опитвайте да го превърнете в такова. Осъзнайте се !
                                Доживех ти да ми даваш акъл за форума... лелелелеле... Още една подобна изцепка и си със доживотен БАН,па търчи се оплаквай на арменския поп.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...