Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама я си представи че пък победим Англия ??? Тогава ще въздигаш немеца в небесата . :D :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Ама я си представи че пък победим Англия ??? Тогава ще въздигаш немеца в небесата . :D :D :D
      Бъркаш ме колега, бъркаш ме с някого. И с 5:0 да бием никога няма да спра да мисля, че Националния ни отбор по футбол, БФС и всички лайняни торби там са само една вечно консумираща и алчна машина за гълтане на Държавна пара. Пари, които в България са мнооого кът и то в сфери, където спортът изглежда само едно незначително хоби. Това имах предвид. Или иначе казано - през ****ми е дали ще бием Англия или не. Нито играчите ни ще станат по-добри футболисти, нито Лотар по-добър треньор, нито локалите в София ще пострадат от липса на епилирани и изрисувани ритнитопковци в тях. Най-много някой милион да ощастливи и огъзари поредния "герой" в общия фон от екскременти и... до там.ПС: Наистина ми е безразличен изхода от този мач. За пръв път от близо 32 годишния ми патриотизъм насочен към футбола ни. За първи път уважавам повече съперника отколкото "нашенеца". Пиша това и презумпирам всичко по-горе написано от мен и скорошните ми наблюдения върху част от футболните ни гъзета ( гъзове ) почиващи на север от Бургас. Добавям и воаяжите на Матеус за наша сметка, немърливостта и безхаберието на перуката в БФС и моята картинка е пълна. Като за капак добавям и факта, че изработените сувенирни ключодържатели (поръчка на БФС) по повод мача м/у Англия и България са с объркан цветови ред на Българското знаме - ...и се продават въпреки всичко.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

коцев написа:
        Нека не бъдем толкова скептични относно изхода на мача . Може пък да им потръгне играта на нашите и току виж сме направили сензацията .То и Левски отиде в Търнава като фафорит пък видяхме какво стана . Английските отбори са добри че са пълни с чужденци така че все пак имаме шанс . Аз твърдо залагам на Х или 1.
        Скептични, скептични, колко да сме скептични... там ни олепаха 4 парцала на ходом... довечера ако вземат да се разбързат англетата - не ми се мисли за резултата... Руни-то както е набрал от оня ден с 3-те парцала на Арсенал...п.п. седя и се мисля - тъй както ми се спи отсега - дали няма да го проспа мача довечера...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

коцев написа:
          Не ми е чак толкова развито въображението
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Абе довечера като им вземем скалпа на ингилизите шъ видите кон боб яде ли. Да сте готови още от сега утре да си посипвате главите с пепел и в пепелта да има и живи въглени .

Коментар

"пак ще ни скрият топката " 90’ я търсим и не можем да я намерим
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

За сега млъквам и след шест часа време шъ въ почна вас дето не ми вярвате да ви кастря както аз си зная.

Коментар

коцев написа:
                  За сега млъквам и след шест часа време шъ въ почна вас дето не ми вярвате да ви кастря както аз си зная.
                  ама ти мислиш че ще бием ли ? дообре имаш право да ни след мача

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Голям срам с тия ключодържатели Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      коцев написа:
                      ама ти мислиш че ще бием ли ? дообре имаш право да ни след мача

Коментар

Да Краси. За тях писах в моя пост две - три мнения по-горе...И тези хора някой ще ме убеди, че са водени от патриотизъм и желание за победа. Нееее - водени са само от алчна страст за голяма и бърза печалба. Англия идва веднъж на 10 години при нас и екскрементите си ще продадат в опаковъчна хартия с английски надпис - ТенкЮ. Пука им на черупките дали ще бием или паднем. Хората гледат да си понапълнят хазната, което няма лошо, но нито една тиква от БФС да не види, че поръчаните от тях ключодържатели са гаф е меко казано нескопосано. И още по-нагло и безочливо продължават да се продават най вероятно на англичани и заблудени Българи. Срам и позор право-пропорционален на все повечето развъдени гумени глави в БФС.ПС: Колега Коцев, главата никога няма да си я посипя дори с една прашинка заради ТОЗИ национален отбор с ТОЗИ тренЕр. И докато искат на детето ми 5 лв. на час за да играе футбол на затревен терен, а Матеус опрашва българки и свои сънароднички, живеейки в лукс осигурен му от теб, мен и всьо българи повечето едва свързващи двата края няма как да чувствам цената на ЕВЕНТУАЛНИЯ успех, като целесъобразен...
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

До тук аз говорих единствено по това какъв може евентуално да е резултата. А това кой колко пари взема е друга тема и мисля че моето отношение по заплащането на футболистите не се различава от твоето . Ето и в Испания надигнаха глави срещу Реал и Барса защото двата клуба си поделяли 600 милиона евро от телевизионни права , а останалите клубове обират трохите.

Коментар

Приятно гледане и дано не падаме с много.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мениджъри - Юнаци !
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

УЖАС 0:3

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X