Ама я си представи че пък победим Англия ??? Тогава ще въздигаш немеца в небесата . :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Ама я си представи че пък победим Англия ??? Тогава ще въздигаш немеца в небесата . :D :D :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:Нека не бъдем толкова скептични относно изхода на мача . Може пък да им потръгне играта на нашите и току виж сме направили сензацията .То и Левски отиде в Търнава като фафорит пък видяхме какво стана . Английските отбори са добри че са пълни с чужденци така че все пак имаме шанс . Аз твърдо залагам на Х или 1.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да Краси. За тях писах в моя пост две - три мнения по-горе...И тези хора някой ще ме убеди, че са водени от патриотизъм и желание за победа. Нееее - водени са само от алчна страст за голяма и бърза печалба. Англия идва веднъж на 10 години при нас и екскрементите си ще продадат в опаковъчна хартия с английски надпис - ТенкЮ. Пука им на черупките дали ще бием или паднем. Хората гледат да си понапълнят хазната, което няма лошо, но нито една тиква от БФС да не види, че поръчаните от тях ключодържатели са гаф е меко казано нескопосано. И още по-нагло и безочливо продължават да се продават най вероятно на англичани и заблудени Българи. Срам и позор право-пропорционален на все повечето развъдени гумени глави в БФС.ПС: Колега Коцев, главата никога няма да си я посипя дори с една прашинка заради ТОЗИ национален отбор с ТОЗИ тренЕр. И докато искат на детето ми 5 лв. на час за да играе футбол на затревен терен, а Матеус опрашва българки и свои сънароднички, живеейки в лукс осигурен му от теб, мен и всьо българи повечето едва свързващи двата края няма как да чувствам цената на ЕВЕНТУАЛНИЯ успех, като целесъобразен...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
До тук аз говорих единствено по това какъв може евентуално да е резултата. А това кой колко пари взема е друга тема и мисля че моето отношение по заплащането на футболистите не се различава от твоето . Ето и в Испания надигнаха глави срещу Реал и Барса защото двата клуба си поделяли 600 милиона евро от телевизионни права , а останалите клубове обират трохите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар