Такива заслужават от Ловеч да не излязат и с принудителен труд да си "изплатят" седалките. Имаше подобен случай в едно от дербитата на Сицилия между Катаня и Месина преди много години в серия Б.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Славия просто няма място в А група. А група с 10 отбора, това е спасението! Другите от 5 до 8 място играят плейоф за оставане в групата, а 9 и 10 изпадат. Да видим кой ще си продаде мястото! Своге ли? Локо Пд ли? Славия ли? Всичките продажни отбори да стават и да заминават! Щото заради тях сме на тоя хал - Спартак Търнава, Висла, Мисла, Тулуза, Гигант - Лесидрен...
Славия просто няма място в А група. А група с 10 отбора, това е спасението! Другите от 5 до 8 място играят плейоф за оставане в групата, а 9 и 10 изпадат. Да видим кой ще си продаде мястото! Своге ли? Локо Пд ли? Славия ли? Всичките продажни отбори да стават и да заминават! Щото заради тях сме на тоя хал - Спартак Търнава, Висла, Мисла, Тулуза, Гигант - Лесидрен...
абе те вкараха куцо и съкато в А групата тази година - едвам запълниха бройката - ти за 10 отбора говориш...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Като стана въпрос за Висла и Търнава - кажете ми по какво изобщо може да се мерим с Полша и Словакия, че искате да ги бием на футбол? Еле па Тулуза? Имаме тук-там разни проблясъци, но те са чиста случайност. Честно казано, съм изненадан от оптимизма и почти арогантното отношение на цска към Стяуа. Бийте ги първо, пък тогава го раздавайте надменно. Румъния има два пъти по-висок стандарт от нашия, и за тях участието в ШЛ отдавна е рутинно, а не събитие като за национален празник.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Единственото нещо, което ще кажа по темата е, че Славия е била в А група тогава, когато дори пролетарните идеи на създателите на партията майка все още са били в зародиш, а за указа от 1948 година никой не се е и замислял дори.
"Тишина на Анфийлд" - винаги ме развеселява :D Значимите победи на цска в по-ново време, са отстраняването на Леверкузен и Динамо Москва, няма как да не се признае. Ама това с Ливърпул има по-малка тежест, от победа над отбор от В група за купата на България.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар