Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Night flight погледни по далече от носа си и ще видиш , че това което пиша е истината.
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
      Night flight погледни по далече от носа си и ще видиш , че това е истината.
      Както кажеш менннн.

Коментар

Krasi1914 написа:
        Night flight погледни по далече от носа си и ще видиш , че това което пиша е истината.
        Верно Краси ,всичко е истина . И аз вярвам на това което говорят останалите ,а то е:Литекс --вечният Шампион :D ЦСКА-- вечният притежател на купата :D Левски-- вечният морален победител. Така ,че нищо ново под слънцето.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Сърца червени,сърца милиони....Само ЦСКА!!!п.п. сега ме е яд - днеска билет ми бяха взели, щяха да ме закарат с кола до София на мача... аз - тц... диване!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Чудесно! ЦСКА спечели купата на България, но се чуствам като фен на Реал Мадрид - утешават се с купата на Краля.Както и да е, с нетърпение очаквам съперника на ЦСКА за Лига Европа. надявам се, че Радуканов ще съумее да привлече класни играчи и да влезем в Групите. Пожелавам същото на Литекс и Левски!!! Д-р, Коцев, желая с всв сърце Литекс да влязат в групите на Шампионската лига. Надявам се, че Гриша Ганчев ще стегне още по-яко стадиона, а неговите ритнитопковци няма да го изложат!!!А за ЦСКА - пожелавам 1/4 финал

Коментар

Честито на всички армейци! Съвсем заслужено спечелихте купата и дано да имате успех в Европа тази година. Толкова слаба Славия, както тази пролет, аз лично не съм наблюдавал никога...лошо, тези манекенчета в бяло не заслужават емблемата. Може би ще си сменя ника на цецо_мазохиста И въпреки всичко Славия ще пребъде!!!
              Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Аз не искам ЦСКА да е на боклукчийте;не искам Левсски да е на Бай Ганюне искам Славия да е на бат Венцине искам Локото да е на ГигатаНе искам Литекс да е на Гришатане искам дори Каварна да е на Цонкои т.н.Но без тели личнности БГ футболае обречен. Уви.Ето и моите причини:1. Боклуците нямат пари за да издържат ЦСКА;2. Батков е прекалено ТЪП за Левскъ, въпреки че му прилича;3. Венци само вреди на Славия;4. Гигов не прави нищо;5. Гришата да се отдаде на борбата - хем европейски титли, хем световни;6. Лечков и Сливен са неразривно обременени;7. Път на хора като К. Домусчиев и Лудигирец!

Коментар

Път на хора като К. Домусчиев и Лудигирец
                  Ако знаеш какво говедо е тоя Домусчиев пък . Ама нейсе. Колкото до мачовете в Европа и четирите отбора няма да влезнат в групите . Единствено Литекс има мижава надежда след отпадане от Шампионска лига да влезне в групите директно и то при добри стечения на обстоятелствата .Като гледах снощи финала се чудя на какво се радват толкова червените . Ами ако Славия си беше вкарала гола в 85 минута и се стигнеше до дузпи??? Как може отбор претендиращ че е нещо последните десет минути да трепери като лозов лист при вятър и да чака със свито сърце последния съдийски сигнал . Верно че опуснаха доста положения ,но това хич не ги онивинява. Защитата беше кръгла нула особенно първите 10 минути . Вратаря не става и за Б група. Вратаря на Славия показа много по големи качества от Караджов . Така че реално ако се погледне на нещата ЦСКА, е за никъде с тая игра ,нищо че съм цесекар от 50 години .

Коментар

Mr. Коцев нищо не казваш за интимните симпатии м/у миленчу и караджата
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                      Аз ще ти кажат бре,точат го за Гонзо,че есента идва.

Коментар

Това е много добре казано , преди малко го видях написано в 1 спортен сайт." Искам да се обърна към всичките 7-8 армейски фенове с едно въпросче свързано с техният любимец и треньор Милен Радуканов и вратарчето Караджов. Защо след всеки гол на ЦСКА вратарчето бяга като луд до червената скамейка и почва да се прегръща и целува с Радуканов. Спомням си, че преди време и из интернет пространството имаше снимки показващи неговата интимност с мъже. Разбирам благодарността му от това, че не е смъртна резерва, ама пък чак толкова да му е благодарен. Нещо не се връзва. То ако следваме тази логика Петър Стоянов, който доскоро и за водоноска не ставаше, снощи и на финал игра - та по тази линия той какво ще трябва да направи на Миленчо не ми се мисли. Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против хомо-бандитите от Борисовата градина, но ако на този етап между двете гълъбчета прехвърчат само искри, какво ще стане като любовта пламне неудържимо, сещате се, че и деца гледат мачовете и въпреки че осъзнавам, арийци, че за вас любовта между мъжете е напълно нормална и естествена, за другите хора не е така. Та по същество - кой от двамата е активен и кой пасивен? "

Коментар

Krasi1914 написа:
                          Мистър Коцев не го интересуват отношенията треньор вратар. Че е педераска работа от страна на Радуканов да бие Левски на Герена е педераска. Не биваше да оставят отбора на народа втора година без купа а само с калъвките ,но такава е съдбата на моралните шампиони и моралните носители на купата . Иначе Ловеч се готви за тържествата .Докараха един двуетажен открит автобус на който отгоре ще са футболистите и с него ще минат през града . На всеки ъгъл ще се лее бира и ще се ядат безплатно кебапчета на корем. :D Въобще сме голямата работа .Откриването на новото първенство в Ловеч ще стане на среща между отбор съставен от бразилски играчи играещи в България и националния ни отбор . Това е запланувано и го пише навсякъде. Въобще ще бъде вълнуваща между България А и Бразилия Б. :D И ловчалии ще имат това удоволствие да го гледат на живо на сатдиона . :D :D :D С една дума шампионскота титла си заплю Ловеч за още една година напред.

Коментар

Mr. Коцев това за кебапчетата и бирата ако е верно да идвам?

Коментар

Верно е ,но дават само срещу лична карта дето пише че си жител на Ловеч Иначе трябва да си ходил на мачове на малките в студ и пек.

Коментар

Спасихме сезона, не сме валат . Има и някакви проблясъци в играта на отбора, но е рано за по-сериозни изводи. Много е важно и дали ще бъде запазено основното ядро от футболисти и най-вече моторите на отбора Делев и Нелсън, ще има ли селекция. Но имам предвид истинска селекция, а не безразборно подписване на договори със свободни агенти.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X