Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:dikanio написа:... Представяте ли си някой български отбор, да беше на мястото на Арсенал вчера Yellow_Flash_Colorz_PDT_37фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Исках Тотнъм да се продължат, но изобщо не заслужаваха равен вчера и се класираха с голям късмет. Точно както можеше да стане на мача Барселона-Арсенал, само че там, съдията помогна на "справедливостта" да възтържествува. Очаквах УЕФА да бута Милан ако се наложи, както става винаги на техните мачове, но явно Берлускони го е закъсал нещо :D Италия е на път да остане без представител в турнира, което като цяло няма да е голяма изненада, като се има предвид колко е слабо италианското първенство - водача им, който е с класа над останалите в калчото, отпада от петия в Англия. Ама и няма как да е иначе, след като в Италия има повече уредени мачове от България Другият мач е бил доста по-интересен, жалко не гледах него.
Коментар
-
dikanio написа:.......... Другият мач е бил доста по-интересен, жалко не гледах него.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ichkin написа:Тактиката си е тактика ... не може да излезеш с 6 човека в чуждото наказателно ... И пак апелирам ... спрете да говорите, че уефа подпира този и онзи ... не осъзнавате ли колко е смешно ?!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
В Уефа, на четвъртфинал ... дооообре ... Случвало ми се е предварително да ми кажат 4 точни резултата от Б група, но ... там купуват и отборите ... не само съдията ... А към ... Краси ... и аз мисля, че Мишел Платини е извънземно ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Аз пък цяла вечер размишлявам върху тая снимка и не мога да разбера Баткоф и Гонзо какво казват така усмихнати , Карвальо техен футболист ли е или не ??? По изражението на лицата им то те са радостни че е техен футболист ,пък по вестниците казват че нямат нищо общо с него . Те това е Българския футбол и Българските президенти на клубове.
Коментар
-
Коцев , аз ще ти кажа какво става на тая снимка. Това на снимката и последствията след нея означават 1 - О С Т А В К А !Дори и пропаднал тип би стиснал зъби и да си признае истината. В случая футболиста няма никаква вина. Кьорав карти не играе.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
За мача Барса -Арсенал.Глупости на търкалета .Арсенал и гол вкара и в последната минута отърва да направи 2:3 и Барса да бъде повалена в собственото си леговище.Ами съдията се постара да я предпази от тоя кошмар като изгони най добрия нападател на Арсенал. Краси . Сега ще се радвам Карвальо пак да се завърне в Локото и на мача с Левски да им вкара 3 гола ,та тогава да видят Батков и Гонзо ,кон боб яде ли .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар